Smash Finland Foorumi

Full Version: Yleinen SSBB -keskustelu
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Laatikko

Aika hillitöntä katsoa tier listaa kun Lucas on Iken yläpuolella >_> Alunperinkin vähän kyseenalainen tilanne, mutta nyt ei voi kuin nauraa. Riddle pelasi näköjään aika pirun hyvin kun tuonne asti pääsi, saa nähdä mitä ZSS:lle tapahtuu ensi tier listan päivityksessä, veikkaisin paikkaa Lucarion ja G&W:n väliin.

Lee toi Lucariolle pojoja hii

Susi

(06-06-2010, 10:50 AM)Laatikko link Wrote:veikkaisin paikkaa Lucarion ja G&W:n väliin.

Mutta sittenhän.... Zero suitista tulisi High tier.

Big Boss

Jos ZSS olis real ZSS, niin sit olis High Tier.

Susi

M2K hävis tasan yhen matsin koko MLG:n aikana, M2K+Ally ei oo historiansa aika hävinnyt ainuttakaan settiä bawlissa <_<

Doubles:
1. Ally & M2K
2. Nick Riddle & Shaky
3. Dojo & Gnes

Brawl metagame on muuttumassa johki suuntaan ku jotain Wolffeja, Jöpöjä ja Ikejä ownaamassa tuolla MLG:ssä. Tosin sorsa standing cg oli banned. Joku D3 hävis ku tottumuksesta käytti.

Laatikko

Ja jotkut ovat väittäneet ettei taulutelkkarilla ole mitään eroa normi putkitöllöön verrattuna:
http://www.smashboards.com/showthread.php?t=276878

Meitä kohtaa maailmanloppu kun viimeinen putkitöllö simahtaa.

MasterTK

Laatikko, mulla on Brawl. Pelataanko netissä.  8)

RTpmwe

(06-07-2010, 09:38 AM)Laatikko link Wrote:Ja jotkut ovat väittäneet ettei taulutelkkarilla ole mitään eroa normi putkitöllöön verrattuna:
http://www.smashboards.com/showthread.php?t=276878

Meitä kohtaa maailmanloppu kun viimeinen putkitöllö simahtaa.

Kuinniin? Kaikki ostavat vain samanlaisen telkkarin kuin TK:n 50 tuumainen plasmatelkkari, ei nimittäin ole lagin lagia.

Tai no. Ei omakaan LCD-taulutelkkari lagaa yhtään >_>

heikki hopo

(06-07-2010, 09:45 AM)MasterTK link Wrote:Laatikko, mulla on Brawl. Pelataanko netissä.  8)
ja lujaa

Laatikko

Hajota vaiko eikö hajota, siinä vasta kysymys.

Tuun poraamaan sinne sitten kun opiskelijakortti tulee tai kun uskallan maksaa ylihintaa junalipuista.

@RT: Siinä lienee sitten säädetty jotain tai mitä lienee kun en ole toistaiseksi törmännyt vielä yhteenkään taulutöllöö, jossa ei olisi sitä lagia.

PeliQ

ei munkaan taulutöllö lagaa yhtään. 8)

TK: siinä sulle suspia <_< :http://www.kalassa.net/keskustelut/heittokalastus/kokemuksia-suspista/

Vurkyzo

(06-06-2010, 01:18 PM)Big Boss link Wrote:Jos ZSS olis real ZSS, niin sit olis High Tier.
Sellanen texture löytyy

MasterTK

(06-07-2010, 10:11 AM)Laatikko link Wrote:@RT: Siinä lienee sitten säädetty jotain tai mitä lienee kun en ole toistaiseksi törmännyt vielä yhteenkään taulutöllöö, jossa ei olisi sitä lagia.

Tuleppa täällä käymään, niin törmäät.

Vuosia kiertelin kauppoja Cuben kanssa, enkä löytänyt lagitonta telkkua. Nyt ostin vähän aikaa sitten tuon Panasonicin uusimman plasma-telkun Gigantista ilman mitään testaamisia, joka olikin täysin lagiton. Aivan uskomaton tuuri. En ois kyllä pistänyt rahoja sen lagittomuuden puolesta. >_> Ja voin sanoa, että tämä ei ole mitään perusjamppojen selitystä, jotka eivät huomaisi lagia, vaikka telkkarissa olisi viiden sekunnin viive.

En aikaisemmin edes uskonut, että lagittomia taulutelkkuja on olemassa. Näköjään on, mutta vain äärimmäisen vähän ja vain muutamat Plasma/LED- huippumallit. Yhtään lagitonta LCD-telkkua ei ole vielä tullut vastaan, vaikka viikon välein joku tulee sanomaan, että sillä on lagiton LCD. Sitten kun menee testaamaan, niin uskomatonta jöötiä. Jotkut eivät vaan tunnu huomaamaan sitä lagia. >_>

Niin kuin viime turnauksessa jotkut porasi Brawlia sillä uskomattoman lagisella telkkarilla, eivätkä huomanneet mitään. Senkin piti olla "lagiton". >_>

(06-07-2010, 10:25 AM)PeliQ link Wrote:TK: siinä sulle suspia <_< :http://www.kalassa.net/keskustelut/heittokalastus/kokemuksia-suspista/

Yhtäkkiä. Hajosin. >_>

-LzR-

Noi tv lagit voi poistaa laittamalla esim tv moden game modeen tai hankkimalla wiihin semmosen uuden kaapelin. Simple stuff

MasterTK

Paitsi se Game mode-on täyttä kusetusta ja ei vaikuta juuri yhtään siihen. Testasin joskus varmaan kaikki Expertin ja Mustan Pörssin telkkarit, joissa muka oli se mode. Ei mitään hyötyä. >_> Game modessa telkkari vähentää erilaisia kuvanparannuksia, jotka aiheuttavat lagaamista, mutta ei poista sitä läheskään kokonaan. Lisäksi kaapeli tuo on pelkkä urbaanilegenda, enkä tiedä mistä se on lähtöisin. Sillä ei nimittäin ole mitään tekemistä sen lagaamisen kanssa, joten se kannattaa unohtaa heti kättelyssä.

Jos taulutelkkareiden lagaamis ongelmat häviäisivätkin noin helpolla, niin asiathan olisivat loistavasti. Harmi vaan, etteväti asiat mene kuin elokuvissa, joten perus sd-telkkareilla on varmasti käyttöä turnauksissa.


Noh, laatikko, Brawlia poramaaan. Saat turpaas.  8)

Laatikko

Osaako kukaan enää pelata tätä itemien kanssa? Meinaan, että tästä tulee heti yksi hajottavimmista peleistä koskaan kun temit otetaan käyttöön, ei mitään järjen logiikkaa kaikella sillä pyhyydellä. YouTubessa on Brawl Insanity -kokoelma, jossa on tällä hetkellä viisi videota, jotka ovat lievästi hajottavia ja välittää sanoman kuinka kaikki epätodennäköisyydet on nopeasti tuhottu itemien tullessa peliin >_>

EDIT: TK, olisiko sulla antaa jotain tuotekoodia/linkkiä siihen lagittomaan taulutelkkariin? Olisi varmaan hyvä pistää korvan taakse tulevaisuutta ajatellen.

MasterTK

http://www.gigantti.fi/product/tv-ja-aan...-plasma-tv


Tuossapa tuo, mutta voi hyvinkin olla mahdollista, ettei tarvitse olla juuri tuo Panasonicin 50" malli, jos haluaa lagittoman telkkarin. Panasonicilla on useita erilaisia tuon saman sarjan malleja, mutta hiukan erilaisin lisäominaisuuksin varusteltuna. Halvimmat saa alle reilusti alle tonnilla. Kannattaa melkein käydä testaamassa suoraan liikeessä. Panasonic on kuitenkin paras plasmojen valmistaja, joten niissä kannattaa pysyä.


EDIT: Tuo on näköjään pikkasen eri malli tuosta minun telkkarista. Tuossa AVCHD-tuki lisätty, mutta muuten aivan sama telkkari.

-LzR-

Itse pelaan joskus itemeillä. Ne rentouttavat kovasti raskaiden matsien jälkeen ja kunnon naurut tulevat varmasti kun tynnyri vierähtää kaikkien niskaan ja räjähtää yhtäkkiä ja tappa kaikki (H)
Itse olen jo vuoden säästänyt HDTV:tä varten ja kaiken tuon jälkeen mitä olen kuullut on kaikki toivo mennyttä, joudummeko tosiaan käyttämään samaa vanhaa rumaa kuutiota poraamiseen? Kummallinen tapaus kun parhaimmissa telkkareissa on lagia, saisivat porukat nyt tajuta, että on ihmisiä jotka pelaavat enemmän ku telkkaria katsovat.

MasterTK

(06-07-2010, 11:55 AM)-LzR- link Wrote:Itse olen jo vuoden säästänyt HDTV:tä varten ja kaiken tuon jälkeen mitä olen kuullut on kaikki toivo mennyttä, joudummeko tosiaan käyttämään samaa vanhaa rumaa kuutiota poraamiseen? Kummallinen tapaus kun parhaimmissa telkkareissa on lagia, saisivat porukat nyt tajuta, että on ihmisiä jotka pelaavat enemmän ku telkkaria katsovat.


Se ottaa uskomattomasti pannuun.

Itse ostin joskus muutama vuosi sitten ison LG:n HD-telkkarin, mutta möin, koska sillä ei voinut pelata mitään muuta kuin Xbox360/PS3 tai katsoa telkkaria. Sellainen se lagi SD-konsoleilla pelatessa, etten päässyt Mario Worldissa edes ekaa maailmaa läpi. Ja game mode oli päällä. >_>

-LzR-

Postisi sai minut vakuuttuneeksi siitä että ehkä ei kannatakkaan ostaa uutta telkkaria. Ajattelin vaikka kaiuttimia tai semmoista, olisi semmoiset 400€ niihin käyttää. Sillä saisi jo melko hyvät setit.

Vurkyzo

Ihan sama mulle jos on 0,0000000001 millisekunttii lagii.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13