Smash Finland Foorumi

Full Version: Suomen Stage Legality (Norfair)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6

Vurkyzo

Castle siege legaliksi. Kaikki perustelut tullu jo.

-LzR-

Iha sama, seuraavaksi sitten Norfar, siitä onki hankalampi päättää.

Goodbye

(07-02-2010, 09:04 PM)-LzR- link Wrote: [ -> ]Ei tässä stagessa ole kyllä mitään bannattavaa, eikä tätä turnauksissa lähes ollenkaan pelata kun on aina parempikin CP olemassa.
Paras perustelu vähään aikaan.

>__<
O__O

Jaa, että Norfair... Itse olen bännimisen puolesta, koska laava- ja paskahazardien aiheuttamat ylimääräinen damage ja lagi sekä suuren ledge-määrän antamat pikku stallausmahdollisuudet ovat epäheteroita. Enkä näe kovin montaa syytä, miksi kenttä olisi hyvä counterpick.

-LzR-

Eihän tuo laava ole mikää ongelma, ison waven voi shieldata, muut ovat väistettävissä jos sinulla on järkeä päässä. Ledget ja stagen koko mietityttävät.

Vurkyzo

Taitaa sitten olla liian iso. Laava ei haittaa kylläkään. Liikaa ledgejä myös, ban.

-LzR-

Herää tämmöine kysymys, abuseemmeko ledgejä?

Vurkyzo

Ei, mutta millon tahansa voimme.

Laatikko

Vaikka jokin kenttä voisikin olla counterpick niin se ei välttämättä tarkoita, että se pitäisi ottaa mukaan stage listiin. Norfair voisi olla mielestäni ihan kelpo counterpickiksi, mutta silloin voisi moni muukin rajalla olla mukana listalla, jota en taas halua. Joko otamme kaikki counterpick-kelpoiset mukaan tai sitten pidämme rajan jossain, koska emme voi kuitenkaan alkaa valitsemaan omien mieltymystemme pohjalta näitä.

Norfairille siis ei, vaikka ei ole aivan huonoimmastakaan päästä.

-LzR-

Lootan viesti oli oikeassa, tämä lista ei saa olla sellainen kuin vain haluamme vaan meillä pitää olla tietyt kriteerit.
Laitetaanko Norfair banniin vai ban/cp?
Vaikkei sillä niin hirveästi ole väliä, en näe tuossa kentässä mitään huonompaa tai parempaa kuin Jungle Japesissa.

Mitä sitten seuraavaksi?

Vurkyzo

Seuraavaksi vaikka Green greens.

Vaikka tykkään stagesta ja se on falcolle todella hyvä, sanon ei. Stagen tippuvat blockit ovat liian randomeja ja tappavat myös lujaa. Blockien bombit vielä pahemmat >__>

RTpmwe

Simo

Aika paha sanoa tästä kentästä, mutta eiköhän sen voisi kelpuuttaa counterpickiksi. Ainoa mikä häiritsee on blockit.

Laatikko

Randomisti tippuvat blockit luovat liian epäheteroita tilanteita, blastzonet ovat aivan persiillään, kentässä on kuusi reunaa ja neljä seinää, randomisti spawnivien omenoiden vaikutus vaihtelee ja tuuli puhaltaa Zetseeniasta. En tiedä mitä MLG:llä liikkui päässä tämän kentän suhteen, mutta saa pysyä kaukana Suomen counterpickeistä.

Delfino ja Lylat voisivat olla hyviä kenttiä seuraavaksi sitten, ne ovat aina herättäneet jonkinasteista keskustelua.

Goodbye

Vihreiden viheriöiden pommiblockit ovat imo jo itsessään tarpeeksi epäheteroita kentän bännäämiseen. Vai ovatko ne major hazardeja? Tappavat ainakin kohtuullisesti.

-LzR-

Ne tappavat reilusti ennen 100% eli ovat major hazardeja. Se on jo tarpeeksi hyvä syy bannia. Mielestäni hazardien luonne suosii peliä jossa yritetään räjäyttää toinen.
Esim MLG:ssä joku voitti DK:lla MikeHazen Dededen ja matsi päättyi siten, että molemmat yhtäkkiä räjähtivät ja DDD kuoli sekunnin murto-osan liian aikaisin. Kentässä tuuri vaikuttaa paljon peliin toisin kuin pelaajien taito mikä on compepelaamisen perusperiaatetta vastaan.

Vurkyzo

Seuraavaksi?

-LzR-

Ei tässä mielestäni ole paljoakaan jäljellä. Onko kellään mitään erimielisyyksiä listan kanssa?

Susi

Miks toi lista näyttää noin lyhyeltä? 8)

Delfinosta, Frigatesta ja Halberdista tuskin tarvitsee keskustella. IMO Brinstarin ja Rainbowin vois kans lyödä sinne.

-LzR-

No puhutaan nyt sitten erittäin jännästä stagesta. Port Town Aero Dive.
Vaikka kenttä on krikeerejäni vastaan. Se on mielestäni hyvä jos sovellamme uutta counterpick systeemiä (saa bannata jopa 4 stagea, mutta vastustaja saa sitten bannata yhtä monta).

Susi

(07-22-2010, 09:11 AM)-LzR- link Wrote: [ -> ]No puhutaan nyt sitten erittäin jännästä stagesta. Port Town Aero Dive.

Melkeimpä ihan sama laittaako sen sinne. Ei sitä kovin usein kuitenkaan tulla näkemään. Auttaa muutamia huonosti pelastuvia. Autoihin ei voi kuolla jos on hereillä tai vastustaja ei combota niihin.
Pages: 1 2 3 4 5 6