Smash Finland Foorumi

Full Version: Suomalainen Pro Smash kautta aikain - Players
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6

HippiEetu

Miksei free4all maininkeja oo enää oikein? >_>

Pallokissa

(05-30-2010, 08:33 PM)HippiEetu link Wrote: [ -> ]Miksei free4all maininkeja oo enää oikein? >_>

älä veli hyvä muuta kysy .

Zämi

Voihan minusta toki kirjoittaa tuonne jotain, mutta eipä mulla oikeastaan muuta mainitsemisen arvoista ole kun HRC.
Turnausmenestys nyt on ollu aika heikkoa, Ekassa KKT:ssa taisin voittaa vain yhen matsin pooleissa Sïck:iä vastaan ja KKT2:ssa yhen setin koko turnauksen aikana :D

PeliQ

Kiitokset tästä bËstille. On kyllä asia posti. Yllättävän paljon tuli myös uutta informaatiota meikäläisellekkin.

Vilu

Oon joo siis tosi hienoa. Good Job Jankki!

Mites Subidon lisääminen, kuuluu tavallaan konkareihin. Ehkä parempi laittaa siihen toiseen sarjaan silti.

bËst

Joo masa pitää ehdottomasti muistaa mainita followereissa. Lisään jahka tästä työrumbasta selviän ja jaksan kirjootella sivistävällä kielellä tänne jotai. 72h työviikko edessä. Ou Jea!!! >_>

Big Boss

(05-28-2010, 09:43 PM)bËst link Wrote: [ -> ]ja pahoittelu kaikille jotka eivät ole tässä tekstissä. Halutessaan voi kuka tahansa tottakai antaa oman player infosta omin sanoin kerrottuna niin täytän niitä sitten tähän.
(05-30-2010, 01:41 PM)Big Boss link Wrote: [ -> ]Niin, ja tuonne "NEW COMERIT" olisin kiittolinen jos laittaisit minut vielä sinne:

Big Boss


Melko harvinainen näky missään virallisissa turnauksissa, enemmän helsinkiläinen miitti pelaaja. Meleessä ei mikään kummoinen tai erikoinen pelaaja, mutta Brawlissa kannattaa olla valmiina. Käyttää laajasti hahmoja, mutta suosikit ovat silti Dedede, Snake ja vittuuntuneena Meta Knight.
Pitääkö tuo tummennettu kohta vielä paikkansa myös minunkin kohdallani?  ???

Laatikko

bËst lienee sen verran kiireinen, että ei kerkeä kaikkea päivittämään, malttia.

EDIT: Kiireessä saattaa epähuomiossa jäädä jotain välistä, eiköhän tuokin korjaannu lähiaikoina.

Big Boss

(06-01-2010, 02:23 PM)Laatikko link Wrote: [ -> ]bËst lienee sen verran kiireinen, että ei kerkeä kaikkea päivittämään, malttia.
Mutta ehti laittaa tämän viestin aloitusviestiinsä:
(05-30-2010, 02:47 PM)BürZ link Wrote: [ -> ]Mut voi laittaa newcomereihin jos jaksaa, vaikka en ehkä ole yhtä merkittävä kuin nuo muut newcomerit.

Wii-King

Fox-maini, joka tuli korvesta joulukuun 2009 Triweeklyyn ja jäi koukkuun. Yksi syy huonoon turnausmenestykseen saattaa olla kokemuksen ja muun kuin tech-skillin treenauksen puute, koska hän ei ole ikinä tavannut ketään smasheriä turnausten ulkopuolella. Wii-King on osallistunut kaikkiin isoihin turnauksiin sekä Triweeklyihin ensimmäisen porakokemuksensa jälkeen.
vaikka lähetettiin minun viestin jälkeen?

E:
(06-01-2010, 02:23 PM)Laatikko link Wrote: [ -> ]EDIT: Kiireessä saattaa epähuomiossa jäädä jotain välistä, eiköhän tuokin korjaannu lähiaikoina.
Yup.

bËst

appajee...

toistan edelleen että teen semmoista 13+h työpäivää tällä hetkellä että >_________>

Ja niin, voin toki päivittää mutta melkein ehdottaisin notta joku, joka tuntee lawlin kehityksen jotenkin ja on vähän paremmin mukana lawl scenessä niin ottais hoitaakseen päätoimiset lawlplayerit. Toki voin copy pastettaa nuokin player infot, mutta en sitten tiedä... ite suuntasin tän topicin aika melee pohjaiseksi ku en lawlista tiijä hönkäsen pöläystä. Minkä takia en oo todellakaan ehtiny päivittää niin usko huviksesti Big Boss: Semmoinen muutaman rivin luominen uudeksi hyvin oikeaoppisesti kirjoitetuksi alaotsikoksi kuin "Lawlaajat" on tän hetken aikatauluilla aika yllättävänkin iso urakka

E: Nyt oot tuolla meleepelaajien new comereissa. En totta puhuen ees tiijä, pelaakko pahemmin meleetä.

Big Boss

(06-02-2010, 08:47 AM)bËst link Wrote: [ -> ]Big Boss: Semmoinen muutaman rivin luominen uudeksi hyvin oikeaoppisesti kirjoitetuksi alaotsikoksi kuin "Lawlaajat" on tän hetken aikatauluilla aika yllättävänkin iso urakka

E: Nyt oot tuolla meleepelaajien new comereissa. En totta puhuen ees tiijä, pelaakko pahemmin meleetä.
En vähättelekkään työn iloasi, mutta en minä muistaakseni vaatinut "Lawlaajat" kohtaa tuohon aloitusviestiisi. Ja totta kai minä porailen Meleetäkin! Pelataan Frozenin kanssa melko samoilla tasoilla.

(05-30-2010, 01:41 PM)Big Boss link Wrote: [ -> ]Niin, ja tuonne "NEW COMERIT" olisin kiittolinen jos laittaisit minut vielä sinne:
Nyt olen kiitollinen. :)

bËst

Et vaatinutkaan, mutta olis omaan päähän järkevämpää notta jos on päätoiminen lawlaaja niin ne erottelis tuolta omaksi osakseen ja ite en tunne lawl sceneä yhtään niin se homma olis vähä niinku jonku muun vastuulla.

Nipi

Ehottomasti foorumin paras julkasu  8)

-LzR-

Vaikka olenkin Brawl pelaaja, intoni meleetä kohtaan kasvoi Lempäälän turnauksen aikana. Mainaan Jigglypuffia, enkä muihin hahmoihin enää suostu koskemaankaan. Kukaan ei ole minusta varmaan vielä kuullut, mutta tein ensiesiintymiseni pelaamalla jännittävä Jigglypuff ditton Jaxin kanssa creweissä. Pelityylinäni on "Do anything to win"

Elikkä toisinsanoen, jos best lisäisi vain nimeni newcomer osioon :P

Ai niin, haluaisit varmaan sen "objektiivisen" tekstin...

Vielä tuntematon melee pelaaja joka on tunnettu Brawlissa Rob ja Meta Knight pelaajana. Pitää kaikista smasheista yhtäpaljon ja pelaa jopa smash 64 melko usein.
Pelityylinä on usein camppiva/stalliva pelityyli. Yrittää pysyä poissa Meta Knight only pelaamisesta.

peki

protip: pysy kaukana pallosta

Novi

(06-08-2010, 11:52 PM)peki link Wrote: [ -> ]protip: pysy kaukana pallosta

Erm..?

RTpmwe

(06-09-2010, 04:18 AM)✞ Novi ♡ link Wrote: [ -> ][quote author=peki link=topic=140.msg7575#msg7575 date=1276041129]
protip: pysy kaukana pallosta

Erm..?
[/quote]

Okei, Pallo on todella hyvä, jos vain osaa pelata. Jos ei osaa pelata täydellisesti, niin turha edes yrittää imo.

Laatikko

Ja kukaan ei jaksa pelata casualeja palloa vastaan D:

Vilu

Pallo on piiloutunut lähes joka hahmoon Brawlissa.  8)

Pekin pallo on kyllä aika poro, ja ihan erilainen pelityyli ku muilla palloilla. Tulee niskaan ku muut pomppivat ja spacettavat. Siihen oon keksiny counter-pelityyliin mutta pekin pallolle en oo vielä.

-LzR-

Siitä en careekkaan, tykkään pallosta vain hahmona, kun olen sillä kaikissa muissakin smasheissa pelannut. Tässä pelissä se borken, eli vielä parempi.
Pages: 1 2 3 4 5 6