Smash Finland Foorumi

Full Version: Virallinen kenttäkeskustelu
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6

NamiNami

Joo, vahan tyyliin ne Ruotsin STIG-turnaukset.

Laatikko

(05-14-2011, 06:39 AM)TaisteluJaska link Wrote: [ -> ]Parempi minun kannalta tästä asiasta puhua mielummin kasvotusten, koska moti kirjoittaa netissä on aika alhaalla. Eikä motia lisää yhtään se, että et ole valmis tulemaan yhtään vastaan etkä edes tarttumaan niihin muutamaan perusteluun, jotka jaksoin kirjoittaa esim. MK2sta.
No siis samanlaista hommaa on vaikka kuinka monessa kentässä, mutta ei niillä ole mitään väliä kun kenttä yleensä on muuten niin sopimaton. Riittää, että kentässä on yksi asia suuresti pilalla, mikä sitten johtaa bannaamiseen. MK2:ssa on tietenkin omat puolensa, mutta ne jäävät armotta walk offien aseman varjoon kentässä niinkuin vastaisin jo:

(05-13-2011, 03:36 PM)Laatikko link Wrote: [ -> ]MK2 (koko aika luen M2K) saa pysyä bannissa, pelistä tulee siellä vain nopea reaktiopeli, joka syrjäyttää kaikki pelin muut tärkeät aspektit aivan toissijaisiksi.
Voidaan me sitä minun puolestani testata vaikka moneymatcheilla tai jotain, mutta en usko lopputuloksen mitenkään minua yllättävän, vaikka niin toivoisinkin.

Kaverifoorumihan tämä on, mutta sellainen, joka ei saa juuri mitään ylimääräistä tai astetta tärkeämpää aikaan. Sokeudella meinasin sitä kun vailla mitään perusteluja, keskusteluja tai mitään erityisiä mainintoja vain oletetaan kenttälistan olevan juuri niin kuin sen pitäisikin eikä mitään muuta. Näin ollaan menty pitkään jo, mutta katso nyt minkälaisia erimielisyyksiä siitä kenttälistasta, joka on tehty "luottamuksella", on tullut kun keskustelua vihdoin ja viimein syntyi julkisena.

Ei minulla ole mitään lyhyitä perusteluita vastaan, ne vain yleensä tuppaavat olemaan jotain yksinkertaisia heittoja ja jättävät usein liian paljon perustelematta.

TaisteluJaska

Yksi moneymatch ei oikein riitä ratkaisemaan asiaa, olisi liikaa painetta vetää yhdestä setistä johtopäätöksiä.
Sen sijaan suosittelisin sellaista jos esim. Minä ja Best, jotka molemmat pelaa isolla määrällä eri hahmoja, pelaisivat samaa kenttää eri matchupeilla monesti. Siitä vois jo jotain päätellä.

Nuo mainitsemasi walkoff jutu on mielestäni rinnastettavissa joidenkin muiden kenttien ominaisuuksiin. Esim. Rainbow ridessä Falco on aika blingbling. Jopa Josin porissakin. Eli viittaan katon mataluuteen. Se että onko kriittinen reuna ylhäällä vai sivuilla ei minusta ole niin merkittävä asia.

Mut siis pointti että kenttiä pitäs pelata avonaisin mielin monella eri matchupilla, niin niillä joko vahvistettais perstuntumia tai löytyis jotain uuttakin. MK2 on rakennettu siten, että se mahdollistaa pelin pelattavuutta uudella lailla. Oisha se ehkä vielä parempi jos siinä ois reunat laidoillakin...

Laatikko

(05-15-2011, 07:40 AM)TaisteluJaska link Wrote: [ -> ]Yksi moneymatch ei oikein riitä ratkaisemaan asiaa, olisi liikaa painetta vetää yhdestä setistä johtopäätöksiä.
Sen sijaan suosittelisin sellaista jos esim. Minä ja Best, jotka molemmat pelaa isolla määrällä eri hahmoja, pelaisivat samaa kenttää eri matchupeilla monesti. Siitä vois jo jotain päätellä.
Sanoin moneymatcheja. Sitä pitäisi muuten sitten pelata joka matsi siten voittomielessä, että häviäminen ei tulisi kysymykseenkään.

(05-15-2011, 07:40 AM)TaisteluJaska link Wrote: [ -> ]Nuo mainitsemasi walkoff jutu on mielestäni rinnastettavissa joidenkin muiden kenttien ominaisuuksiin. Esim. Rainbow ridessä Falco on aika blingbling. Jopa Josin porissakin. Eli viittaan katon mataluuteen. Se että onko kriittinen reuna ylhäällä vai sivuilla ei minusta ole niin merkittävä asia.
Falcon blingbling on tilannekohtainen homma ja se on suhtellisen hankala saada edes toimimaan, jolloin siitä tulee liian epämerkityksellinen ollakseen osatekijänä kun kentän legalisuutta pohditaan. Mushroom Kingdomin reuna on siellä koko ajan ja et voi tavoittaa vastustajaasi menemättä niin lähelle reunaa, että peli on käytännössä yhdestä iskusta kiinni.

(05-15-2011, 07:40 AM)TaisteluJaska link Wrote: [ -> ]Mut siis pointti että kenttiä pitäs pelata avonaisin mielin monella eri matchupilla, niin niillä joko vahvistettais perstuntumia tai löytyis jotain uuttakin. MK2 on rakennettu siten, että se mahdollistaa pelin pelattavuutta uudella lailla. Oisha se ehkä vielä parempi jos siinä ois reunat laidoillakin...
Hyrulekin mahdollistaa pelin pelattavuutta uudella lailla, mutta tuo maininta ei juuri auta yhtään mitään.

TaisteluJaska

Ei silti pidä tehdä väittelyvirhettä, ja tehdä oletus jos a.sta seuraa b niin cstä seuraa d. tai jotain.

Mut siis noita mmejä odotellessa.
Reunat ovat koko ajan siellä, ja niin on blingblingkin. Ei edes ole mahoton saada sisään. Sitten tulee Royn upBebebeb leijoja vastaan. jatka listaa jos haluat. Mulla kiinnostaa lähinnä pelata noi matsit koska spekulointi ei hirveästi auta imo.

mayhem_

https://docs.google.com/document/d/11eA_...kJ4H&pli=1

siinä kaikille fly amanitan mietteitä ja tällä jäbäl on pointtia vaikkakin sen arvostamat asiat meleessä eivät vastaakkaan omia :)

TaisteluJaska

Ohoh, nakkasin äskeisen kenttäavautumisen MBR topikkiin, mutta teenpä nyt tänne virallisen turnauskenttä-ehdotuksen.

Eli seuraavaan suomen turnaukseen ehdotan että:
Pool/Best of 3 matseissa on eka matsi kuten ennenkin, 1-2-2-1 ja jäljellä oleva pelataan.
Banneja ei olisi, mutta Pokemon Stadium ei olisi best of 5 seteissä myöskään sallittu. DSR voimassa

Bracket/Best of 5 seteille:
1-2-2-1 ekalle matsille.
Counterpick kentiksi olisi sallittu 5den lisäksi myös Poke Stadium, Rainbow Ride ja Poke floats.
Molemmilla pelaajilla yksi banni. DSR edelleen voimassa.

Harkinnan varainen ehdotus: counterpick kentistä ei saisi missään tapauksessa muutenkaan valita kahta kenttää ynde setin aikana. Tämä antaisi vaihtoehtoja että voi bannia jonkun neutraalin kentän josta ei tykkää, ottaa runtua yhdessä CP kentässä eikä tarvi asiaa enää sen jälkeen huolehtia.

mayhem_

Se sun toiseen threadiin laittama juttu oli noin tuhat kertaa järkevämpi. Kuopataan nyt tämä välittömästi ja se toinen keskustelun alle >_>

TaisteluJaska

ei ny vielä kuopata, vois kuulla muidenkin mielipiteitä >_>
Mutjoo, jossain vaiheessa laitetaan tästä äänestys, varmaan parin viikon päästä aikasintaan.

mayhem_

Siis pajuhan ehdotti sillon aiemminki sitä tajs better rule juttua että voi bannia kaikki cp-kentät. Sillo en oikeen tajunnu mitä järkeä siinä oli, mutta toi mitä sinä vilu sanoit, että toinen saa sillo vaihtaa banniaan niin sit se toimii just hyvin ja mun mielestä erittäin reilu ja todennäköisesti monia tyydyttävä ratkaisu.
Pages: 1 2 3 4 5 6