Smash Finland Foorumi

Full Version: BEAST 5
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6

TaisteluJaska

Hei nami, toi Kinkkusubi etsii vissiin matkaseuraa. Ootteko menos laivalla hki-tukholma josta vielä jöötipori? Hän etsii kyytiä...

ajp_anton

Laiva edestakas Hki-Tuk-Hki on nyt kympin koko hytistä.

NamiNami

Hmm, kuka on siis Kinkkusubi? Noi AJP:n laivat on risteilymatkoja, eli jos on 21v niin pääsee siihen mukaan tietenkin (laillisesti). Sillon se olis 3.33€ per naama laivoista. Mulla on edelleen ihan auki toi miten pääsen Tukholmasta Göteborgiin.

mayhem_

Pikkususi.

TaisteluJaska

Löytyy facebookista marc pikkususi ilmarinen...

ajp_anton

Oikeastaan toi paluumatka Helsinkiin on reittimatka, eli alle 21-vuotiaan ei tarvii ku päästä ekaan laivaan mukaan (mikä ei oo tähän mennessä ollu mikään ongelma) niin pääsee varmasti myös kotiin =).

NamiNami

Jees eli postaan nyt tänne. Rekisteröidyin sinne turnaukseen 353. osallistujana (huhhuh) ja maksoin tiimit, onko Novilla tiimikaveria vielä? Se auto jolla AJP ja minä ollaan menossa on harmillisesti täynnä, eli joutuu keksimään jotain muuta Tuk-Got välille. Tukholmassa on smashereita aika paljon että pitää yrittää varmaan niihin ottaa yhteyttä (Randomness, IVP jne.) Sanoin tästä Noville skypessä, mutta suosittelen muillekin joille on vielä epäselvää matkustus. Niihin laivahytteihin mahtuu kuitenkin porukkaa ettei siitä ole kiinni. Pikkususi on totta kai tervetullut mutta en voi auttaa oikein paljon enempää...

Novi

(12-30-2014, 10:43 PM)NamiNami link Wrote: [ -> ]Jees eli postaan nyt tänne. Rekisteröidyin sinne turnaukseen 353. osallistujana (huhhuh) ja maksoin tiimit, onko Novilla tiimikaveria vielä? Se auto jolla AJP ja minä ollaan menossa on harmillisesti täynnä, eli joutuu keksimään jotain muuta Tuk-Got välille. Tukholmassa on smashereita aika paljon että pitää yrittää varmaan niihin ottaa yhteyttä (Randomness, IVP jne.) Sanoin tästä Noville skypessä, mutta suosittelen muillekin joille on vielä epäselvää matkustus. Niihin laivahytteihin mahtuu kuitenkin porukkaa ettei siitä ole kiinni. Pikkususi on totta kai tervetullut mutta en voi auttaa oikein paljon enempää...

Tiimaan Stemun kanssa

Novi

Elikkäs ainakin mulla ja Pikkusudella ei ole vielä tietoa miten päästään Göteborgiin. Onko muita? varmaan pitää junalla mennä ellei sen verran porukkaa et vois miettiä auton vuokrausta.

TaisteluJaska

Meidän autossa kun on 4 jo ja sen lisäksi 4 ihmisen yöpymiskamppeet + tvt ja laivaostokset niin en tässä vaiheessa voi luvata edes sitä 5. paikkaa kenellekkään. Toivottavasti saatte jotain sumplittua novi ja subi. ehkä ruotsissa on joku onnibusia vastaava. ehkä siellä on kimppakyytiryhmiä facebookissa? oma-aloitteisuus on hyvä juttu

NamiNami

Noita teameja seedattu vissiin muutama per pooli ja loput arpomalla. Kattelin että best ja uber samassa poolissa lolexin ja sen tiimikaverin kanssa ja niillä suoraan bye mutta bestillä ja uberillä ei

NamiNami

Melkonen hype finaalien aikana, armadan 4-stock sai projektorin pois päältä hetkeks. Oon tyytyväinen omaan sijotukseen, vaikka aika helppo bracket tuli. Yhteensä varmaan joku 6 falcoa singlesturnauksessa. Salepaten marth oli sairas piikki...

saska

suomalaiset bracketissa:
13. NamiNami
17. Vilness
(25. ivp)
(49. ajp)

EDIT:
tässä viä niiden tulokset jotka ei päässy pooleista ulos. ei sillä että nää antais kauheen tarkkaa kuvaa mistään muusta ku seedauksesta.
5. best (pool 1)
7. uber (pool 5)
9. novi (pool 11)
9. stemu (pool 2)
9. pikkususi (pool 13)
9. PeliQ (pool 14)
17. pingviinituutti (pool 10)

http://beastsmash.challonge.com/

Jebu

Hyvin pelattu pojat :)
Namin matseja oli ilo seurata. Rehdin comebackin onnistuit tekemään Callea vastaan. 5/5.
Vilnessin Luigikin näytti mielenkiintoiselta. Hienosti pärjäsit Prof. Prota vastaan  8) ens kerral pakettiin.

Guest

Tiivistetysti:

Reissu oli konemainen. Alussa sorsapurilaista, jöötteporissa parkin ettimistä. Auto työmaaparkkiin. Vältyttiin sakoilta, mutta aita kaatu auton päälle. Turnauspaikka oli messevä, PM-turnaus meni itellä hyvin, mutta ikävä kyllä paikka oli triplabuukattu ja organisointu jouduttiin vetämään plan B:llä.

Melee meni itellä päin arsea, johnina sanottakoot, että aamun ensimmäisessä poolissa pelaaminen ei oo meikän heiniä. Tech skill päin hevilettiä. Uh well, nami ja vilu oli parhaillaan konemaisessa. Pämmässä voitin Friendlyissä useat top8 sijoittuneet, mutta turnauksessa Mahie oli pultti. Tiimeissä tasaset setit humpea+Callea ja Zgetto+Adamia vastaan, mutta no johns, turpaan tuli.

Taas kerran paluu työpöydän ääreen: Jos kerrankin uskois muita ja koittais vielä kerran palata siihen että opettelee vain ja ainoastaan masteroimaan IC:n. Samaa umpikujaa kerta toisensa jälkeen >_>. Ei tuolla maailman tasolla vaan oo mitään asiaa pärjätä millään muulla kuin sillä hahmolla, johon on laittanut vuosien aikana eniten efforttia ja jonka match upit on kaikista parhaiten opetellut <_<.

Ai niin: Smash 4... never again >_>

peki

suomenki sisällä taso alkaa olemaan vähitellen sellanen ettei secondaryillä ole enää paljo asiaa kärkikahinoihin.

NamiNami

Samochan

Itellä ei luonnollisesti ole ongelmaa minkä valitsisi kun en osaa muilla ees pelata kunnolla. :p Mut counterpickaus tuntuu välillä höpölle kun vastaan tulee fonx joka osaa platformit ja tappaa kans ylös yonssissa. Tai marsu joka on naamassa kiinni koko ajan. Tai sit ite counterpickaan itteni ja saan jigglypuffin vastaan dk64.

Sillä mennään millä parhaiten osaa, mitään paskoja secondäärihahmoja ei ees ajatella bracketissä. Ja jos mainilla ei voita niin gg sit, jollain secondaarilla pelatessa ois heti "what-if" johnit päällä.

TaisteluJaska

Tää oli kyl parhaimpia turnauskokemuksia missä olen ollut. Isoin eurooppalainen turnaus, ja homma toimi pääosin todella hyvin. Ainoa pikkupyty oli tosiaan project m.n pelaaminen luokkahuoneissa lolexista ja armadasta riippumattomista syistä. Koulun vuokravastaaja pytyili.
Toinen oli sm4shin finaalin seuranta, kun sääntöselkkailuihi meni setin välissä ties kuinka pitkään.

Omaa turnauspelaamista pelasti tosi paljon asenne. En luovuttanut vaikka olinki välillä häviöllä, pidin pään mahdollisimman kylmänä ja koitin ajatella aina että mitä nyt pitää tehdä että voin voittaa matsin. PRof. prota vastaan pelasin liian huonosti, mutta monta muuta foxia voitin. en syytä matchuppia, se pitää vaan opetella niin perhanan hyvin. Lähes kaikilla turnauksissa on kuiten sama tavoite: voittaa vastustaja (ehkei peliqlla? :D ). Itse hävisin tiukasti thomasille (ja ihan omaan piikkiin meni, en adaptoitunut tarpeeksi kun hän vaihtoi taktiikkaa) mutta myös tiputin monta pelaajaa.

Ja turnauskuume kasvoi pikkaisen, et heti ku tulee sopiva turnaus eurooppaan niin olen messissä. Ja ajattelin myös hyvissä ajoin treenata niin paljon eri tilanteita, DI-optioita, recoveryjä, comboja yms. kuntoon että voiton mahdollisuus kasvaa.
läpäläpä.

peki

en tiiä mitä vilu haki yleisöstä ku kattelit sinnepäin kokoajan kun pelasit profia vastaa, mutta väitän et vaikutti keskittymiseen silti. kannattaa yrittää sulkee kaikki ulkopuolinen pois matsien aikana.
Pages: 1 2 3 4 5 6