Smash Finland Foorumi

Full Version: Palauteketju
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23

RTpmwe

Tähän vaan palautteet ja muut.

Tää sivu vaikuttaa näin aluksi ainaki aika hyvältä. Päästäänpähän pois sieltä NoFista ja eroon niistä hitlerimodeista.

Novi

Kiitosta! Tänne vaan kaikki ideat ja parannusehdotukset, sivusto perustettiin vasta pari tuntia sitten joten työnsarkaa on. Hyvä aloitus :)

Edit. Käyttäjät voivat halutessaan vaihtaa sivuston teemaa itsellensä sopivaksi.

Goodbye

Tosi hyvältä näyttää, vielä kun saadaan viestejä pukkaamaan niin hyvvää tulloo.

NamiNami

IE:n kanssa oli jotain ongelmia, syötin tunnuksen ja salasanan mutta tulee "Salasana on väärä". Tokalla yrityksellä se kirjautuukin sisään ja olen ihan varma että kirjotin salasanan molemmilla kerroilla oikein. Tosin heti kirjautumisen jälkeen jos yritti kirjottaa viestiä niin tulikin "sinun on kirjauduttava sisään ennen kun voit..."

Mozillalla kuitenkin nyt toimii.

Novi

(12-21-2009, 02:34 PM)NamiNami link Wrote: [ -> ]IE:n kanssa oli jotain ongelmia, syötin tunnuksen ja salasanan mutta tulee "Salasana on väärä". Tokalla yrityksellä se kirjautuukin sisään ja olen ihan varma että kirjotin salasanan molemmilla kerroilla oikein. Tosin heti kirjautumisen jälkeen jos yritti kirjottaa viestiä niin tulikin "sinun on kirjauduttava sisään ennen kun voit..."

Mozillalla kuitenkin nyt toimii.

Mozilla > muut selaimet  8)

peki

Imo noita keskustelualueita kannattaa hieman vähentää ja yhdistellä. Näyttää aika törkeeltä kun on tuhat aluetta jotka on kaikki tyhjiä.

Esim. kaikki turnaukset ja miitit yhteen alueeseen, kaikki meleeseen liittyvä yhteen.. jne.

Das Rullis mit dem Katze

Eikai tämän sivun tarkoitus ole saada teidät pois rakkaasta NoFistamme? D:

Novi

(12-21-2009, 03:11 PM)peki link Wrote: [ -> ]Imo noita keskustelualueita kannattaa hieman vähentää ja yhdistellä. Näyttää aika törkeeltä kun on tuhat aluetta jotka on kaikki tyhjiä.

Esim. kaikki turnaukset ja miitit yhteen alueeseen, kaikki meleeseen liittyvä yhteen.. jne.

Kokeilin aluksi laittaa Meleen ja Brawlin saman "Smash" - otsikon alle mutta näyttivät paremmilta erikseen. Ja luonnollisesti alueet ovat toistaiseksi vielä tyhjinä kun sivusto perustettiin vasta tänään. Pitäisikö teistä "Strateginen keskustelu" kategoria ottaa pois? Taidan poistaa offtopic-osion kokonaan.
Minusta miitit ja turnaukset on hyvä pitää erillään sillä miittejä järjestetään monesti viikoittain mutta turnauksia paljon harvemmin. Ulkomaisten turnausten osio on erillään sillä nintendon foorumeilla on useampi erillinen topic ulkomaan turnauksista.

NamiNami

Itse pienensin heti kättelyssä ton SSBB ja Offtopic osion kokonaan.

Novi

(12-21-2009, 03:18 PM)Das Rullis mit dem Katze link Wrote: [ -> ]Eikai tämän sivun tarkoitus ole saada teidät pois rakkaasta NoFistamme? D:

Ei NoFi mihinkään kaadu, ennemmin tämä saitti kuolee :D Kysymys on kansainvälisuudestä, esimerkiksi ulkomaiset turneejärjestäjät on paljon helpompi ohjata tänne kuin sekaiseen NoFiin jossa heille ei ole omistettu topicia. Toivoin myös että sivusto olisi helpompi löytää sen nimen takia, itsellä kesti vuosia (puolisattumalta, kuten moni muukin) löytää suomen skenen "varsinainen" sivusto. Kukapa arvaisi mennä Suomen Nintendon foorumeille etsimään Suomen smash-yhteisöä? Niin monilla muillakin mailla on omat fooruminsa, miksei Suomella olisi?

peki

Olen nähnyt tämän ennenki, eikä tällä tarinalla ole onnellista loppua. Ennemmin kannattaa lisätä noita alueita tarvittaessa.

Esim. Turnaukset topikissa ei tule olemaan paria kolmea ketjua enempää, joten turhaa pitää niillä omaa aluetta.

Novi

(12-21-2009, 03:28 PM)peki link Wrote: [ -> ]Olen nähnyt tämän ennenki, eikä tällä tarinalla ole onnellista loppua. Ennemmin kannattaa lisätä noita alueita tarvittaessa.

Esim. Turnaukset topikissa ei tule olemaan paria kolmea ketjua enempää, joten turhaa pitää niillä omaa aluetta.

Luulen tietäväni mitä tarkoitat, porukka x tekee peli-aiheisen foorumin koska se on coolia mutta kukaan ei jaksa käydä siellä lukuunottamatta niitä kolmea perustajaa. Ehkä tämä foorumi olisi poikkeus jo olemassa olevan yhteisön ansiosta mutta katsotaan.

Offtopic ja turnaus-osiot saivat kyytiä. Koen että Brawl ansaitsee oman nurkkansa vaikka yhteisö onkin Melee-painotteinen. Jatkakaa!

RTpmwe

Nyt on vähän karsittu noita aivan turhia alueita.

E: Lisään yleisen keskustelun, jos sitä nyt tarvii.

Simo

Kuinka kauan kestää aikalaskuri, ettei se tulkitse käyttäjää poissaolijaksi?
Pistä se infiniteen.

RTpmwe

(12-21-2009, 03:39 PM)Simo link Wrote: [ -> ]Kuinka kauan kestää aikalaskuri, ettei se tulkitse käyttäjää poissaolijaksi?
Pistä se infiniteen.
Sen voi itse laittaa

Novi

Pitäisikö videot-osastoihin laittaa siistit alakategoriat (turnausvideot, friendlyt, muut) ?

peki

ei

Simo

Novi, mistä sen saa asetettua?

Jaa.

RTpmwe

Paina siitä, pysy aina kirjautuneena sisään namiskasta, kun kirjaudut sisään.

E: Teemaa muutettu kevyemmäksi

saska

videot pitää yhdistää, eli pelkästään melee yleinen ja brawl yleinen
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23