Smash Finland Foorumi

Full Version: The Legend Of Zelda
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7

Jebu

(11-13-2011, 02:17 PM)RTpmwe link Wrote: [ -> ]n. tunti takana uutta zeldaa. Iha ok

Piraatti  >:(

MasterTK

(11-13-2011, 06:14 PM)Jebu link Wrote: [ -> ]Piraatti  >:(

No, olen jo viikon verran pelannut tuota jonkin verran. Tosin Skyrim on niin konemainen, että pitää sitä pelata eka. >_>

Jebu

Jaa-a, nytten on jo alkanut tulemaan aika moninkirjavaa palautetta Skyward Swordista.

IGN antoi pelille 10/10. Arvostelussa peliä ylistettiin kuin viimeistä päivää ja monet pelin hyvät puolet tulivat selkeästi ilmi - http://www.youtube.com/watch?feature=pla...Rd5hd2BlC0
Eurogamer antoi myös pelille 10/10.

Eräitä 8/10 ja 8.5/10 arvosanoja on kanssa näkynyt. Muutamille nämä SS:n uudet muutokset ovat olleet jo liian överiksi vedettyjä ja turhia
Gametrailers taas laati suuren listan pelin virheistä ja niiden arvostelu tuntui olevan pelkkää pienten virheiden syynäämistä. Arvosanaksi tuli silti konemainen 9.1. - http://www.gametrailers.com/video/review/723945

Jotkut Zelda sarjan fanit ( http://www.zeldainformer.com/2011/11/pod...d-two.html )
taas olivat sitä mieltä että pelissä on paljon hienoja muutoksia mutta samalla myös paljon pientä turhaa ja että peli tuntuu jotenkin Zelda aiheiselta tasohyppely-peliltä.

Olen viimeiset 2 viikkoa iha hypeis odottanut tätä peliä ja jonkin verran olen jo itseltäni mennyt spoilaamaan. Toivottavasti tämä ei tuota pettymystä, sillä minua ei ainakaan huvittaisi pelata Super Mario Galaxyn ja Zeldan sekoitusta.


k. troll, pääs jostai syyst toi Edgen arvostelu unohtumaan. http://www.next-gen.biz/reviews/legend-z...ord-review

saska

Jos nyt ruvetaan arvioita listaamaan, niin varmaan kannattaisi myös mainita sen ainoa vakavasti otettavan pelilehden (Edge) antama 10.

RTpmwe

Se vitun moten ja nuntsan heiluttelu vituttaa

Mustaviinimarja

Suddenly RT.


Enivei ennakkotilauksessa on special edition ja toivottavasti saan viimeistään perjantaiksi.

MasterTK

Gamestop nakkasi pelille 7.5. Tuntuu että tuolla koitetaan hakea lähinnä huomiota, mutta on mukavaa, kun kerrankin joku arvostelija rankaisee kunnolla paskasta ohjattavuudesta. On suorastaan naurettavaa, miten niin monet nakkasi tämän pelin ohjattavuudelle täyden kympin, vaikka se toimii välillä ihan miten sattuu ja normaali ohjaimella saisi korvattua lähes kaiken mahdollisen.

saska

Nostivat kauhean metelin aikoinaan kun Gamespot antoi Twilight Princessille 8.8. Mitäköhän hauskaa tästä seuraa.

bËst

Itestä tuntuu, että noita täysiä kymppejä jaellaan vähän arvosteluportaasta riippuen miten sattuu. Ja useimmiten kymppi = täydellinen kun lukee arvosteluasteikkojen kuvauksia. Jaksaisin uskoa, että noita 9+ arvosanan pelejä kyllä löytyy, mutta mulkussakaan löydy täysiä kympin pelejä kovinkaan montaa maailmasta. Esim: Twilight Princess ei ulkoisesta hienoudestaan ja sisällöstään huolimatta ole missään tapauksessa "täydellinen" peli. Ja mitä nyt oon kuullut tuosta uudesta zeldasta, niin hyvin saman oloinen tuntuu kuulopuheiden mukaan olevan kuin Twilight. Hyvä, mutta ei todellakaan täydellinen.

MasterTK

Eihän kymppi tarkoitakaan että peli olisi täydellisen, koska muuten mikään peli ei saisi kymppiä... paitsi Super Metroid. Se on vain erinomainen ja korkein arvosana pelille, joka on pakko-ostos.

Xylitol

Jos lähdetään käyttämään arvosteluasteikkoa joka on nollasta kymmeneen/sataan, niin järkihän sanoisi että viitonen/viisikymmentä olisi keskiverto peli. Gamespot on tainnut nähdä valon antaessaan pistemäärän, joka oikeasti voi kuvatakin peliä ihan hyvin, eli reippaasti yli keskiverron, muttei läheskään täydet pinnat. Varsinaisen arvostelun lukiessaanhan huomaa, että numeron vierestä löytyy sana "Good" (!!!) ja arvostelija kertoo kontrolleihin liittyvien kritiikkiensä lisäksi että hyvät puolet jyräävät huonot puolet.

hurr durr numeeriset peliarvosanat turhia

peki

tähän väliin muistutan että brawliki sai 40/40 siinä jossain arvostelussa

RTpmwe

Joo ja nintendogs sai kans :)

bËst

Itestä vaan usein tuntuu, että noi "kympin" pelit, ovat turhan kaukana siitä hypetyksestä mitä jokku arvostelijat saavat. Galaxyt on kehuttu maasta taivaaseen, vaikka niissäkin on selkeitä puutteita. Loppupeleissä sen kympin arvoiseksi voi varmaan nostaa se oma kokemus ja feels good meininki. Omassa maailman kuvassa kympin pelejä ei taida olla kuin RE 4. DK 64 ja Banjo-Tooie/Kazooie vahvana kilpailijana.

-LzR-

Ainoa kympin peli on Triggeri. Muissa sitten onkin jotain vikaa jossain kohtaa.

Also
[Image: modernreviewscale.png]

peki

(11-17-2011, 10:11 AM)-LzR- link Wrote: [ -> ]http://img828.imageshack.us/img828/1702/...wscale.png
+1

Lanttu

(11-17-2011, 10:11 AM)-LzR- link Wrote: [ -> ]Ainoa kympin peli on Triggeri. Muissa sitten onkin jotain vikaa jossain kohtaa.

Väärin, niin väärin. Näin:

(11-16-2011, 04:34 PM)MasterTK link Wrote: [ -> ]Eihän kymppi tarkoitakaan että peli olisi täydellisen, koska muuten mikään peli ei saisi kymppiä... paitsi Super Metroid.
(11-16-2011, 04:34 PM)MasterTK link Wrote: [ -> ]paitsi Super Metroid.
(11-16-2011, 04:34 PM)MasterTK link Wrote: [ -> ]paitsi Super Metroid.

Ainoa täydellinen peli joka ikisellä mahdollisella osa-alueella, ja peli joka on enemmän kuin täydellisten osiensa summa. Toista vastaavaa ei ole eikä tule.

bËst

Super Metroidi on iteltä jäänyt kokematta, mutta nähdyn ja kuullun perusteella allekirjoitan kyllä, että pitäis pelisivistyksen takia päästä kokemaan. Ocarina Of Timen kanssa vähän sama asia. Oon pelannut peliä vain hetken matkaa joskus aikonaan, mutta pystyin silti allekirjoittamaan totuuden siitä, että kaikki kehuu maailman parhaaksi peliksi.

-LzR-

Super Metroidi oli itseääntoistavaa nappulanrenkutusta tylsissä maanalaisissa viidakoissa ja ainoa mitä pelissä tapahtuu on se että juokset samaa rataa 50 kertaa edestakas kunnes löydät uuden aseen ja sitten menet takaisin seinään jossa lukee INSERT NEW WEAPON HERE ja sitten pääset eteenpäin ja repeat. Ei jaksanu pelata edes loppuun.

saska

(11-17-2011, 08:36 PM)-LzR- link Wrote: [ -> ]tylsissä maanalaisissa viidakoissa
[Image: image4ld.png]
Pages: 1 2 3 4 5 6 7