Smash Finland Foorumi

Full Version: The Legend Of Zelda
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7

eebrozgi

Hm.

Ei SS spoilereita.


e4: k

saska

eli kaveri ei osannut pelata peliä?

ihan validi syy antaa huono arvosana. itsekkin antaisin dwarf fortressille 1/10 ihan vaan siksi, että siitä ei tajua mitään.

e: kun tuolla tuntuvat syyttävän pelaajaa (gamespot heebo) siitä, mistä pitäisi syyttää peliä.

e2: että jos ei ammatimies osaa pelata peliä, niin kyllä jotain vikaa siinä pelissä on.

e3: odotan muna rullalla että saan skyward swordin käsiini... sitten kun budietti antaa periksi.  8)

mallu000

Noista kympin peleistä: Ainakin mulle ne on niitä tyylinsä/genrensä edustajia, joista ei vain keksi miten voisi paremmin tehdä tai mitä voisi lisätä. Muun muassa X-Com, Super Mario World, Tloz: Alttp, MGS, OoT, Warcraft III ja Fallout 1&2 on semmosia "täydellisiä" pelejä, joista en keksi mitään valitettavaa ja kaikki tuntuu ominaisuudet hyvältä. Semmosia pelejä joihin kaikkia muita pelejä tulee jälkeen päin verrattua.

Arvosteluasteikoissa vois minun mielestä pysyä vaikka 5 tähden systeemissä. 1=Täyspaska 2=Jotain hyvää 3=Peruskauraa, osta jos genre kiinnostaa. 4=Poikkeuksellisen hyvä jota voi suositella kaikille 5=Oman tyylinsä parhautta, jonka ylijumaluus nousee kaikkien rajojen yli. Pelit, jotka kaikkien pitää pelata vähintään kerran läpi.

Tästä Zeldasta yritän välttää arvosteluita ja muuta ennen omaa pelaamista, vaikka odotankin TP:täkin enemmän. Ostan sitten kun Kela sponssaa.

-LzR-

Nykyään vaan tuo arvostelu on vähän perseellään. Onneksi on nuo real arvostelijat jotka osaa hommansa. Jos kattoo joskus jotai user reviewejä nii siellä kaikesta aina 10 ja arvostelu sisältää sanat hyvä ja peli. Tuo Zelda kyl ostetaan sitten kun siihen on varaa.

eebrozgi

(11-18-2011, 07:52 AM)saska link Wrote: [ -> ]...

Jäi mietityttämään onko tuo täysin vedenpitävä väite. En oikeen saanu muuta päässäni aikaiseksi ku kökön vertauksen: Joku pelaa paskahousua pokerin säännöillä ja ja haukkuu pelin ku ei tullu mitään.

Ei sillä että minun pitäs SS hirveesti puolustella. En ollu ees lukenu siitä Gamespotin arvostelusta muuta ku 7.5k ja päätin jakaa tuon jutun ku täällä puhuttiin siitä arvostelusta aiemmin.

Offtopic: Pelaan SS just, kiva peli.

Jebu

Pelasin just 5 tuntia ja pääsin ekaan luolastoon. Alku oli vähä haastavampi kun näissä muissa uusissa zeldoissa. Ei sinänsä että olisi mitenkään vaikeaa, mutta oli mukava nähdä vähän vaihtelua tiettyjen asioiden kohal.

NamiNami

The Legend of Zelda: The Minish Cap TAS in 1:48:09.75 by Tompa

En tiedä kiinnostaako muita, ite ainakin tykkään pelistä.

saska

no eipä paljo mittää

Laatikko

Kerta kun aihekin on nyt pystyssä niin

http://www.youtube.com/watch?v=lSFG_EJjTNk

Oli aikamoinen jälkijoulu tuo viimeisin Direct *_*

RTpmwe

Vois ostaa WiiU

pingviinituutti

Kyllä kiitos.

Vaan mihin jäi Super Smash Bros. Melee: Balanced HD Kerma? Oletettavasti myös seuraavan Smashin tekemiseen menee vielä hetki, joten olisihan reilua samasta "jotain pelattavaa odotteluun" -syystä voinut tämänkin lykätä markkinoille.

E: Olisi samalla ollut loistava tilaisuus tuoda markkinoille GC-ohjainta muistuttava Pro-ohjain.

eebrozgi

Olin sitä mieltä, että Zeldoista vähiten grafiikkapäivitystä tarvitsee Wind Waker, mutta on hyvä peli joten pelaan mielelläni uudestaan kiiltävämpänä, ehkä paikkaavat sen keskeneräisyyksiäkin. Meleelle sama kohtelu tuntuis täysin järjettömälle, käyttäkööt vaan resurssinsa uuteen Smashiin.

Ja mikä ois sitten turnausstandardi? Soppa menis aika pahasti sekaisin.

RTpmwe

Mässissä ottaa vaan pannuun se ettei niin hyvää peliä ku melee saada tehtyä vaikka kuinka yrittäsivät

Novi

(01-24-2013, 03:01 PM)pingviinituutti link Wrote: [ -> ]Kyllä kiitos.

Vaan mihin jäi Super Smash Bros. Melee: Balanced HD Kerma? Oletettavasti myös seuraavan Smashin tekemiseen menee vielä hetki, joten olisihan reilua samasta "jotain pelattavaa odotteluun" -syystä voinut tämänkin lykätä markkinoille.

E: Olisi samalla ollut loistava tilaisuus tuoda markkinoille GC-ohjainta muistuttava Pro-ohjain.

Jos Sd remixia tarkoitat niin se luultavasti kuolee pian kasaan koska ketään ei kiinnosta. Projektin aloittajaa esimerkiksi smash ei enää kiinnosta jne.

NamiNami

En usko että puhuu siitä, sitä tuskin oli missään vaiheessa tarkoituskaan "lykätä markkinoille".

(01-24-2013, 03:14 PM)RTpmwe link Wrote: [ -> ]Mässissä ottaa vaan pannuun se ettei niin hyvää peliä ku melee saada tehtyä vaikka kuinka yrittäsivät

TK:han tämän on moneen kertaan myös sanonut, QFT.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7