Smash Finland Foorumi

Full Version: Super Smash Bros. for Wii U ja 3DS
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8

Salevits

hyvä postaus: http://www.reddit.com/r/smashbros/commen...itive_and/

e: tämä on kanssa hyvä lisä, jos sattuisi ettei joku tiennyt näitä asioita tässä postauksessa: http://www.reddit.com/r/smashbros/commen..._shouldnt/

eebrozgi

MasterTK

https://www.youtube.com/watch?v=I0s5WrGOlHc

Ihan järkyttävää paskaa ja tuo muka jotkut finaalit Nintendon turnauksesta. Alan epäillä että tästä tulee vielä huonompi kuin Brawlista, vaikka en uskonut sen olevan mahdollista. >_>

bËst

Näyttää noi liikkeiden teot kyllä Us-ko-mat-to-man hitailta. Nopeatempoisuus on kuiten näin spectatorina aika tärkeä aspekti

eebrozgi

Brawl-tempohan tuossa on ihan selkeästi. Mut väitteeseen "huonompi kuin Brawl", mikäli TK nyt puhu pelin temposta, ois varmaan parempi saada joku ihan muu video kuin Bowser-ditto.

mmKALLL

Hajottaa kyl toi miten aikasin voi hypätä hitstunista, tässähän on näillä näkymin vähemmän comboja kuin brawlissa! :D

Jebu

Itseäni ei haittaa vaikka tämä kallistuisikin loppujen lopuksi enemmän Brawlin suuntaan kuin Meleen suuntaan - tykkään enemmän Brawlin fysiikoista (kuten vähemmästä hitstunista) ja metagamesta kuin Meleen vastaavista  :) k whatever, kunhan on hyvä peli ja syntyy scene.

Tuntuu kuitenkin hieman ennenaikaiselta sanoa että millainen tästä pelistä tulee. Etenkin kun kyseiset pelaajat eivät ole kovin monta tuntia pelanneet koko peliä ja vieläpä Bowser diton pelasivat.

Laatikko

Meleen ja Brawlin betat olivat muutenkin aika erinäköisiä kuin lopulliset tekeleet, että kyllä tuo ehtii muuttua vielä suuntaan jos toiseenkin. Ei sillä, että itse olisin jotenkin huolissani.

pingviinituutti

Vajaa kolme viikkoa ennen kuin pääsisi 3DS:llä jyystämään, mutta viimeisimpien vuotojen jälkeen ei kyllä kiinnosta tippaakaan.

RTpmwe

Ei ole koskaan kiinnostanu eikä kiinnosta edelleenkään

Salevits

3DS demo julkaistiin japanin e-shopissa.

Videoita alkoi tietysti puskea heti. Tässä eräs joka tuli äskettäin: https://www.youtube.com/watch?v=DS_rV3lf...u.be&t=42s
67% combo mariolla. Tässä pitää myös tietää että lvl9 CPU väistää seuraavan iskun air dodgella jos mahdollista.

pingviinituutti

Täytyy myöntää, että ei näytä yhtään niin toivottomalta kuin mitä pelkäsin. Täytyy vielä tänään itsekin vähän pyöritellä hahmoja että saa visuaalien lisäksi vähän tuntumaa demoon. Olen toiveikas.

Froze

Sain koodin tähän demoon ja pakko myöntää että controllit toimii sulavasti normi 3DS:lläkin. Tätä nyt mättää nämä 3 viikkoa ja sitten ku julkaistaan niin suoraan wifiin pieksemään kaikki.  8)

Salevits

Pelasin eilen ehkä reilun puoli tuntia.

Ainakin uskallan sanoa että vaikuttaa paremmalta kuin brawl.

bËst

Oon kanssa jonkun verran nyt demoa pelaillu ja oikeastaan samaa mieltä: Paremmalta tuntuu kuin brawli, puhtaasti sen takia että hahmot tekee muutakin kuin leijuu ja liukuu.

Shieldsysteemi on kyllä the metagame. Tuntuu että oikein mikään isku ei enää aiheuta shieldstunnia / shieldstun on poistettu pelistä.

also: jotain vanhoja advanced techejäkin tuntuu olevan kun RAR on pelissä mahdollinen! >_>

Moppe

Osaisko kukaan sanoo mistä ton 3DS demon vois saada?

saska

oottele perjantaihi tai pummaa koodi jostain

Novi

TaisteluJaska

Jos toi vektori-homma siis oikeasti pitää paikkansa, niin sehän voi tarkoittaa myös hyvääkin. Esim. se että pitää arvata millä tappoiskulla vastustaja iskee, ettei vaan paina väärään suuntaan ja aiheuta ennenaikaista kuolemaa.
Tässä on tietenkin se, että hahmolla pitää olla ainakin kaks nopeaa tappoiskoa, johon ei ehdi reagoida jolloin vastustajan täytyy arvata kumpi sieltä tulee. Paskalla DI.llä/vektorilla voi tulla todella nopea KO. Ja toisaalta oletan että on olemassa setuppi tappoiskulle.
Vaan pitäis päässä kokeileen niin tietäis paremmin.

bËst

Villagerin downB on ainakin sopivan nopea tappoliike
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8