Smash Finland Foorumi

Full Version: Apex 2015 - 29.1 - 1.2 - New Jersey
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

TaisteluJaska

ei hassumpi ollenkaan. Ei oo mikää mäti seikki se.

pingviinituutti

Täytyy kyllä sanoa että työmaiden työmaa tämä turnaus kyllä kaiken heitteröinnin puolesta, mutta uskomattoman hyvin siihen nähen onnistuttu toipumaan tilanteesta Twitchin ja Redbull eSportsin avulla, jos lähteisiini on yhtään luottamista. Ei oo meinaan helppo keissi uudelleensijoittaa parintuhannen hengen turnausta setteineen päivän sisällä.

Vielä kun schedulen saisi.

mayhem_

No ois hyvä jos me tiedettäs miten huomenna pääsee liikkuun sinne >_>

Paju

nii nii

mallu000

http://smashboards.com/threads/apex-2015...le.389066/
  • Shuttles *should* start around 7AM - Twitch is working on this but this will not be 100% confirmed until early Saturday morning - at this time you should rely on community support in case these shuttles are not available and make a backup plan accordingly

  • The first pools start at 9AM. It is a 1 hour drive from the old venue to the new venue. Plan accordingly, be early, DQs will be occurrin this first wave. Apex will be relying on players to be awesome and cooperate. No johns.

saska

About kaikki tyrii mikä on mahdollista.

mayhem_

Siis täällä ei toimi mikää.

bËst

Siellä oli suolaa Mayhemin haavoille ku streamilla paahto Dizz ja Symc, joista Dizz on keskinkertaisen oloinen wobbling based pelaaja ja tuo sync  aika ajattelematon foxi. Ja nämä siis Mayhemin poolin losers finalissa.

TaisteluJaska

Viikonloput duunit ohi itsellä, nyt streamia pukkaan ja isot peukut mayhemille, pekille + muille suomen sankarisakareille suatana. Toivottavasti pääsette striimiin >_>

tauKhan

(01-31-2015, 03:36 PM)bËst link Wrote: [ -> ]Siellä oli suolaa Mayhemin haavoille ku streamilla paahto Dizz ja Symc, joista Dizz on keskinkertaisen oloinen wobbling based pelaaja ja tuo sync  aika ajattelematon foxi. Ja nämä siis Mayhemin poolin losers finalissa.

mayhemin onneks pääsi helpompaa pooliin ku myöhästy bussien sekoilun takia. 1. seedi siinä tope ja 2. esam, mutta esam on bonkissa tuolta.

TaisteluJaska

Siis tämän hetken peach vs. fox. MITÄ MOLOO??? tollasta paskaa striimiin >_>

Jekkukissa

Peki käski lesotella sen puolesta että se voitti oman poolinsa. Mhm ja sale viel pelaamatta singlerssejä.

Pee äs, tämä uusi venue ja hotelli on kermaa.

tauKhan

GO GO. Mikseivät streemanneet sitä vaan kaikellaista paskaa <_<, siinä oli vielä vissii se austraalian paras vai?

TaisteluJaska

Tää Son2 marth on kans kermaa. ainaki jossain määrin.  EDIT: siis oikeasti, tää son2 kunnon leso päällä. toi dmash to win <3
One pekile

pingviinituutti

Muuten ihan jees kattella, mutta minkä takia noita singlesin pooleja ei päivitetä Challongessa? Pelkästään Mangon poolin tulokset näkee.

TaisteluJaska

Sale oli striimis!
Hyvin noi kommentoijat oli kärryillä. Sale ei ihan tarpeeksi adaptoitunu, mut tosi hyvi isoilta osin pelattu kyl salelta.

pingviinituutti

Hyvältä näyttää Salella kyllä. Onnea ja oikeaa moodia LF:ään.

bËst

Huomas ison stagen paineet. Vähä eri meininki pelata tuolla ku Suomen streamilla. Sen verran turbo-DI:ta ja epäonnistuneita shielddroppeja näkyi pelissä.

Että siihen nähden oikein tasokas suoritus saalemilta

TaisteluJaska

Mayhem bongattu, ilmeisesti tulee pelaam ?!?

EDIT: kyllä  8) onea

TaisteluJaska

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D vittu mik voitto  ;D ;D ;D
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9