Smash Finland Foorumi

Full Version: Apex 2015 - 29.1 - 1.2 - New Jersey
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Guest

(02-01-2015, 01:38 AM)pingviinituutti link Wrote: [ -> ]Noville muuten terveisiä, että kone ei oo toiminu Unionin jälkeen lainkaan kunnolla langattomissa verkoissa. Saa kyllä yhteyden, mutta yhteys ei oo lainkaan vakaa. Mikään suurempi tai laajennuksia sisältävä sivu ei lataudu kokonaan tai ollenkaan ja puolet ajasta heittää SSL-yhteysvirheen. En pysty mm. kattoa striimiä tällä, vaan puhelimella mennään. Mikään latauskaan ei pääse loppuun asti, vaan keskeytyy lopussa.

Alkaa ottaa pannuun pikkuhiljaa, kun talon muut laitteet on jumisia kuin katujyrä. En yhtään tiiä miten tai mitä lähtisin fiksaamaan, kun ei mitään käryä mitä tälle teit. Verkkosovittimen ongelmanratkaisu sanoo, että yhteydellä ei ole kelvollista IP-määritystä.

Koita poistaa laitehallinnasta verkkokortti ja käynnistä kone uusiks niin asentaa uudestaan sen ja sen ajurit, voi ehkä korjata asian. ssl ongelmaan en tiiä vastausta, mutta kokeile avata järjestelmänvalvojana.

Paitsi jos on applen kone niin sitten ei oo tietoakaan miten korjataan.

mayhem_

Joo en mä jatkoon päässy kyl mut mitä hittoo oonki kai jaettu 49. eli just tavotteessa :D

Uu jea 8)

TaisteluJaska

On se kyl kova sekin.
Toi on varmaan sit merkattu väärin, koska tuosta http://wiki.teamliquid.net/smash/Apex_20...ackets/I14
olis tulkittavissa että pelasit swiftbassia vastaan loser semifinaalit.

saska

(02-01-2015, 02:47 AM)TaisteluJaska link Wrote: [ -> ]On se kyl kova sekin.
Toi on varmaan sit merkattu väärin, koska tuosta http://wiki.teamliquid.net/smash/Apex_20...ackets/I14
olis tulkittavissa että pelasit swiftbassia vastaan loser semifinaalit.

Tuo tyrii muutenki ku mhm voitti tuon excelzeron.

mayhem_

Siis voitin tuon exel zeron ja hävisin amsalle. Sen jälkeen hävisin swiftille.

Eli toi on ihan väärin tossa.

bËst

No ihmettelinkin notta jotai mätää tuossa oli ku pelaajien positiot hyppi miten sattuu enkä oikein keksiny miten oisit ees kohdannu swiftiä jos excel zerolle oisit hävinny.

Harmi ku tuota sun ja Amsan peliä ei näytetty. Mimmosta oli pelata hahmoa vastaan, jota ei varmaan koskaa tuu turnauksissa kohattua? :D.

btw: ja miten pepillä on menny?

TaisteluJaska

Ok, no konemaista kyl sit kuiteski!

saska

Mhm amsa on namilla kännykällä nauhalla

mayhem_

No amsalle en pärjänny yhtää. Se oli liian vaikeeta kun ei osannu matchuppia. Hauskaa oli pelata muuten ollu kuumaa kamaa. Meinas jäädä koko singlesitki välii :D

Jekkukissa

Jenkkiturnaus nevö again. Sopanen nevö again. Smash nelosen singlesit missas koska ei päässy tarpeeks ajoissa paikalle. Meleetiimit meni ohi koska Sopanen feidas eikä ilmestyny paikalle, naureskeli vaan koko asialle. Tosi jees tulla tällasta perkelettä kattelemaan tänne rapakon taa. >_>

Singleseissä voitin ekan matsin ja hävisin seuraavat kaks, pääs pelaamaan Lokia vastaan ja jotain IC:tä. Oli aika jees ja sai pelattua oman tason mukaan. Jäi hyvä maku suuhun.

Sm4sh tiimeissä Loota hoiti, oli ihanaa.

Uus hotelli ja venue tosiaan älyttömän hyvät kyllä. Mutta juuh, 2/4 turnauksesta on vähän surkea saavutus.


peki

Fly amanitaa vastaan pelasim hyvin mutta sitte meni kahvit ja konjakit sekasin pahemman kerran.

peki

[Image: yDTrdip.jpg]

Novi

Pingu onko sulla palomuuri paalla?

tauKhan

Onea mayhem, pikkasen harmittaa kun se swiftbass oli kuitenki nii voitettavissa, mutta hyvä sijoitus!  :)

Nukahdin kesken streamin, missasin 2 matsia joista toinen oli se swiftbass matsi ja heräsin salty suite chanttiin  :-[ , pyti mennä

pingviinituutti

TaisteluJaska

joko aloittais jo tältä päivältä vahtaamisen. striimissä armada+android veljekset vastaan chu + 0-5 mies.

TaisteluJaska

Marth is back!
8) 8) 8) 8)

Guest

Tuntuu että kaikki kiinnostavimmat setit jäi ainakin VGBC:ltä streamaamatta... Käytännössä kaikki loserssin matsit. Ilolla niitä seurais ku siellä poppoo joutuu pelaamaan "all or nothing" meiningillä niin tunnetta voi olla astetta enemmän. Käytännössä siis Axen, Flyn, Amsan ja Wobblesin matsit jäi kauas streamilta.

Jotenki ihmeellinen turnaus ja tuntuu, että ainoa joka pelaa oikeasti täysin mentaalisesti vahvassa tilassa, on Leffen. Mango jammailee animaaleilla vähä "kumpi tuntuu hyvältä" ajatuksella. M2K:ta ei tuntunut kiinnostavan yhtään matsi lefua vastaan. Hbox tulee loserssista vielä korkealle. PP kanssa aikamoista palettia marsun ja falcon välillä. Pitää eka matsi ottaa aina turpaan, että tietää kummalla kannattaa pelata. Armadan pelistä taas näkee että "soon its Foxing time". Amsa sais tuolta loserssista tehdä kunnon rykäsyn ja nousta top4:een.

Also... tuo Smash4... ensimmäinen iso natiolani jenkkilässä ja timestalli laulaa... se siitä viihdyttävyydestä. + Tuo M2K:n ja ZeRon matsi... Varmaan heillä hauskaa mutta näin streamspectatorin perspektiivista aika idioottimaista katteltavaa.

pingviinituutti

Nää on vasta LQF? Eihän Melee ala koskaan. Onneksi tulee Super Bowlia samalla. Katoin jo Street Fighterin finaalitkin Bifutekin arkistosta kahen SSB4-setin aikana >_>

pingviinituutti

Ja siis miksi koko Smash 4 on bo5? Kuka keksi että siihen riittää aikaa, vaikka ollaan päivän verran myöhässä?
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9