Smash Finland Foorumi

Full Version: PULTTI I (22-24.11) Järvenpää (täytä ilmoittautumislomake!)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Novi

Milloin:

22-24.11.13

Missä:

Tuulimyllyntie, Järvenpää 04400

https://sites.google.com/site/tjukry/jaervenpaeaen-maja

Turnaus tullaan pitämään Järvenpäässä samassa paikassa missä Action in Järvenpää-turnaukset on aikaisemmin järjestetty.

Ilmoittautuminen:

https://docs.google.com/forms/d/1cDZnBXu...k/viewform

MAX. 40 OSALLISTUJAA

Ilmoittautumislista:

https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?...QQkE#gid=0

TV:t ja setit:

Ilmoita: https://docs.google.com/forms/d/1EKNJk-5...k/viewform

Lista pelipisteistä:

https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?...kclE#gid=0

Säännöt:

http://smashboards.com/threads/pultti-i-...t-15853300


Aikataulu:

Perjantai:
12:00 Ovien avaus
18:00 Crewejä?
03:00 Nukkumaanmenoaika kaikille, pelaaminen loppuu

Lauantai:
10:00 Herätys (voi alkaa pelailemaan)
11:00 Doubles pools
12:30 Pieni tauko
13:00 Doubles Bracket
15:00 Ruokatauko (Kebab & Pizza)
16:00 Singles Pools
18:00 Singles Bracket
18:30 Kurasarja Bracket

Sunnuntai:
15:00 Siivous alkaa
18:00 Gtfo, paikka menee kiinni

Paju

"Tilaa ei vuokrata opiskelija- tai nuorisotilaisuuksiin."

Saadaankohan me ees tota tilaa käyttöön?

RTpmwe

No tuo tarkottaa varmaa käytännössä sitä että nuoriso ja opiskelijaporukoiden tinausreissujen jälkeen paikat voi olla kuumaa kamaa, mutta en kyllä' silti menis vannomaa tästäkää porukasta


Ja sanot sille neukulle ku porailet sen kanssa että tule¨

Ja nii ulkomaalaiset varmaan nostaa osallistujamäärää että jos euroopasta tulee vitusti ni sitte ei mitää brawlia thx bye

Novi

(09-25-2013, 08:42 PM)Paju link Wrote: [ -> ]"Tilaa ei vuokrata opiskelija- tai nuorisotilaisuuksiin."

Saadaankohan me ees tota tilaa käyttöön?

Saadaan jos turnauksiin tulee tarpeeksi ihmisiä, olen siis jutellut vuokranantajan kanssa ja hänellä on käsitys siitä mikä on meininki >_> Osallistumismaksun tulen perimään etukäteen tilinsiirtona.

ajp_anton

Meleetä pitkästä aikaa. Ilmoittauduin singlesiin. Tiimejä jos Tukholmasta tulee joku.

MasterTK

No, jos lähdetään hakemaan turnauspaikkoja 1000e luokasta, niin voin kertoo että näkymät ovat jo ihan erilaiset. Joka paikasta käytännössä. >_>

mayhem_

ois hyvä jos näkis, että moniko vastaa "k". ite täytin tuon ei ole mulle liian kova hinta ja tosiaan jos tuosta hintaluokasta pystyy alkaa paikkoja katseleen niin kasvaa tosi paljon se, että minkalaisia paikkoja on saatavilla.

MasterTK

Kyllä minulle ainakin on "k" kaikki. Pääasia että turnaus.jpg

Paju

Itekin vastasin "k", mutta noista ainoastaan jälkimmäisin viikonloppu on täl hetkel sellanen, että varmasti tiedän pääseväni paikalle.

TaisteluJaska

Sillei löytyy hyviä turnauspaikkoja, kun katsotte hääfoorumeilta juhlapaikkoja. Monet paikat mitkä soveltuu perhejuhliin soveltuu myös tällaisiin turnauksiin.
Katsokaa vaikka listaa:
http://www.naimisiin.info/yhteiso/forum/...-ja-tilat/

Tiedän, että 300 € saa (pitkällä varoitusajalla tosin, esim. ens vuoden keväälle tuurilla) Seinäjoelta 30 km alavuudelle päin aivan täydellisen paikan 48 tunniksi. Siellä on ranta, rantasauna, majoitustilat 80 ihmiselle (jokaiselle oma patja), ja juhlatilat johon mahtuu pelaamaan aivan hyvin 40-60 ihmistä + on muitakin pikkutiloja jossa voi pelata, kuten saunan loungetilat yms.

Vessojakin on ja keittiö yms.

Itse en aio enää turnauksia järjestää johtuen viikonlopputöistäni, mutta jos pääsenkin yllättäen vielä näissä hommissa turnauksiin niin voin tieten jeesata paikan päällä.
Mut kahtokaa tuota juhlapaikkajuttua, sieltä saattaa tärpätä jokin paikka. Ei oo mitään järkeä maksaa 1000 € jostain vuokrasta >_>

NamiNami

Ilmeisesti hinta kattaa myös siivouksen. Hyvä tietenkin itse pitää paikka siistinä, mutta eipähän vissiin tarvitse ihan viimisen päälle sitten imuroida ja luutata lattiaa.

Armadan kanssa juteltua turnauksesta vastaus oli että on pettynyt jos tulee alle 15 ruotsista, ja pitää todennäkösempänä noin 20 pelaajaa. Aika nopeastihan tämä olis, äänestin vikaa viikonloppua ihan senkin takia, että nostaa varmasti chanceja ulkomaalaisten osallistumiseen. Oma mielipide on että tänne voi tulla ketä vaan, ainakin esim Over Triforce taannoin sano että on kiinnostunu tulee Suomeen turnaukseen. Ja sitten Saksasta vois saada jotain. Mutta kannattaa ainakin Brawl -foorumille levittää sanaa niin tiputtaa hintaa aika hyvin kun ymmärtääkseni brawlaajiakin on aika paljon.

Ja toivottavasti varmistuu aika nopee että saan hoidettua töistä vapaaks, on jotain muita anomuksia jo tolle kuukaudelle eikä lisää oikein voi anoa jossei turnausta välttämättä ole.

RTpmwe

Kattelin tossa kans tampereen lähistöltä eli n. 50km säteellä paikkoja ni pari löyty mutta pultti kuskata kamaa sinne jne. mutta hoida tämä vaa rauhassa ni katellaa sitte.

Nii ja ihmiset joilla on ulkomaankontakteja ni kannattaa alkaa kysellä heti

mmKALLL

Mulle on kyllä e, turhan kallista jos ei tuu ihan käsittämätöntä määrää brawlaajia.

Novi

1. Alustavasti näyttää siltä että Brawl-skenellä ei ole mielenkiintoa johtuen pääsymaksun suuruudesta ja siitä että Brawl turnauksia järjestetään hyvällä tahdilla. Brawl siis pudotetaan turnauksesta eli Melee only. Toinen aspekti on se että en halua ottaa riskiä siitä että tilat eivät riittäisi molempien skenejen tarpeisiin. En ole vielä päässyt paikan päälle katsastamaan tiloja.

2. Muokkasin tuota lomaketta ja lisäsin vaihtoehtoja tuon ajankohdan suhteen. Turnaus tulee siis olemaan joko Lokakuun viimeinen viikonloppu tai Marraskuussa. Pyytäisin jo lomakkeen täyttäneitä muokkaamaan toiveajankohtaansa

3. Otan selvää tuosta siivousasiasta.

E:

Voisiko joku antaa linkkiä Ruotsin Smash foorumeille? Teen sinne postauksen lähiaikoina

NamiNami

Käytä ruotsalaisten FB Grouppia, paljon aktiivisempi kuin foorumi.

https://www.facebook.com/groups/182402298476505/

peki

en ite ainakaa pysty lupautumaan mihinkään, mut kyllähän turnaus aina maistuis.

NamiNami

Onko Novilla mahdollisuutta liittyä Lauttasaaren veneilijöihin jäseneksi, kun tuo hinnasto ei kai ole sama enää jäsenille? Jossei se maksa paljoa eikä vaadi mitään isompaa toimenpidettä niin hyvitetään tietenkin se osuus sulle (olettaen että se siis käy halvemmaksi kuin nykyinen).

Armada:
60 is the limit?
Sweden will most likely bring TONS of people
If possible Novi should talk with them and see if the limit can be higher.

Tuolla sivuilla lukee että mahtuu hyvin 60 henkeä, eiköhän sen voi ylittää jollain 20%:lla ainakin. Tosin en usko että tuo limit on (vielä) ongelma, mutta uskaltaako udella muidenkin ulkomaalaisten osallistumista? Fuzzyness + kumppanit briteistä esimerkiksi. Lennot on tietty aika kalliita etenkin näin lyhyellä varoitusajalla ellei käy pulla. Neutronin confirmaus varmasti vois lisää kiinnostusta niin Suomesta kuin ulkomailta.

Pitäisikö alotusviestistä muokata kansainvälinen versio, sisällyttää jotain tärkeimpiä sääntöjä ja featureja (videotykki&wifi on jo hyvä +) että se on houkuttelevampi. Ja niinkuin mayhem sano jo aiemmin niin imo näkyviin johonkin, vaikka sitten alotusviestiin, että kuinka paljon on osallistujia/kiinnostuneita. Jotenkaan ei välttämättä motivoi täyttää mitää formia kun ei tiedä oletko 15. vai 35. kiinnostunut.

Voin tuoda tarvittaessa toisen videotykin paikalle.

EDIT.

Mitä jäsenyys maksaa

Liittyminen maksaa 600 euroa.
Vuotuinen jäsenmaksu on 75 euroa.


Okei tää taitaa olla förbi

hopsukka

täytyy olla lauttasaaren veneilijöiden jäsen että pääsee turnaukseen

RTpmwe

Ettekö te muka jo ole?

Ja nii osallistujalista ois varmaa jotai tällästä?

1.novi
2.rt
3.tk
4.mayhem
5.paju?
6.namu
+helkkaristi hurreja

ajp_anton

Jos helpottaa osallistujamäärää niin mun ei ainakaan tartte nukkua turnauspaikassa. Jos ei jaksa melkein tunnin matkaa kotiin niin kaveri asuu 5min kävelyn päässä.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15