Smash Finland Foorumi

Full Version: Lautapelit
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

hompo

linux kopissa kaikki aina pelas mtgtä ja kattelin vaan että nähdään lauteilla

Paju

Kävin ny ostaan Agricolan ja farmers of the moor lisäosan sekä 7 wonders ja leaders lisäosan. Nähdään lauteilla.

MasterTK

Jaahas, Paju on toiminnan miehiä. Alkaa Tampereen porukalla olla kohtuullisen hyvä lautapelivalikoima kasassa. Taitaa olla saunailtoja luvassa.

bËst

Siis meikä on varmaan syssyllä suth kiinnostunut matkustamaan tampereen huudeille lautapelien perässä jos vaan yhdenkin illan sattuu tietämään ees jokusen päivän etukäteen ja vois pelien venyessä myöhälle niin saada majapaikan :)

Paju

(08-22-2012, 12:18 PM)bËst link Wrote: [ -> ]Siis meikä on varmaan syssyllä suth kiinnostunut matkustamaan tampereen huudeille lautapelien perässä jos vaan yhdenkin illan sattuu tietämään ees jokusen päivän etukäteen ja vois pelien venyessä myöhälle niin saada majapaikan :)

Nyt perjantaina meikä vois pitää jotain. kts Tampere topic.

pingviinituutti

Agricola on ihan yllättävän syvä peli, kun sen kierron idean sisäistää. Semisti mahdollisuuksia, mihin tähdätä, ja aina olis tarvitsemassa just sitä seuraavaks aukeavaa resurssia >_>.

Agricolaan kannattanee ostaa jokin Hobbyhallin mutteripaletti tjv. ettei aina tarvitse käyttää nappeihin hirveetä aikaa.

bËst

Descent tuli sitten hommattua ja peliin tutustuttua. Erittäin koukuttava peli ja palkitsee niitä pelaajia jotka nauttivat strategioinnista, kuten meikäläinen. Overlordin rooli oli sopivan mielenkiintoinen. Tampereen poppoolla varmaan enemmän kokemusta asiasta, joten oletan että siltä suunnalta voi tarvittaessa saada vähän tarkennusta muutamiin pieniin sääntö elementteihin, jotka jäivät vähän avonaisiksi. Kui muuten TK tai joku: Pelaatteko yleensä vain hajaquesteja vai pelaatteko kamppanjaa vai mikä teidän peli"tyyli" yleensä on? >_>

Seuraavana listalla joko: Civilization, Mansion of Madness tai Arkham horror

MasterTK

(09-30-2012, 05:46 PM)bËst link Wrote: [ -> ]Descent tuli sitten hommattua ja peliin tutustuttua. Erittäin koukuttava peli ja palkitsee niitä pelaajia jotka nauttivat strategioinnista, kuten meikäläinen. Overlordin rooli oli sopivan mielenkiintoinen. Tampereen poppoolla varmaan enemmän kokemusta asiasta, joten oletan että siltä suunnalta voi tarvittaessa saada vähän tarkennusta muutamiin pieniin sääntö elementteihin, jotka jäivät vähän avonaisiksi. Kui muuten TK tai joku: Pelaatteko yleensä vain hajaquesteja vai pelaatteko kamppanjaa vai mikä teidän peli"tyyli" yleensä on? >_>

Seuraavana listalla joko: Civilization, Mansion of Madness tai Arkham horror


Siis ykkös- vai 2nd edition? Jos kakkosta tarkoitat, niin ei olla pahemmin pelailtu. Luin kertaalleen sääntökirjan ja pistin pelin boikottiin ellei jatko-osat paranna sitä reippaasti. Ei 2nd editionkaan huono peli ole, mutta ei ole mitään järjellistä syytä olla pelaamatta mieluummin alkuperäistä jossa kaikkea on enemmän ja monipuolisemmin. Toistaiseksi saa pölyttyä hyllyssä. Ykkösessä ollaan pelattu tähän mennessä vasta yksittäisiä questeja. Jossain vaiheessa varmaan aloitetaan kampanjaa poraamaan.


Tänään olisi vissiin tarkoitus korkata hopon kanssa Tide of Iron, kun viimeinkin alan osata sen säännöt. >_> Tuossa vois olla kermaa myös 2 vs 2 -matsit, johon peli soveltuu oikein hyvin. Rehellinen toiseen maailman sotaan sijoittuva sotapeli suhteellisen syvällisellä pelimekaniikalla.


hompo

teko ootko hollilla jo jos lähen

MasterTK

Viiden maissa holli, kun pitää käydä kupassa eka. >_>

Paju

Meikäl on muuten nykyään se war of the ringikin. Täytyy opetella säännöt jossain vaihees kun ehtii ja poraillla sitäkin.

bËst

2nd edition. Sattu olemaan kaupassa hyvin hollilla. Rupesin kyllä vertailemaan sitä sit ykköseen, tokikin vain arvosteluiden ja kolemuspelaajien kautte, mutta ei sen pitäisi mitenkään ratkaisevasti poiketa ykkösestä. Yhtä tavaraa suattaapi olla vähemmän mutta sitä otetaan sitten muissa asioissa kiinni. Ehkä konkreettisin ero on se, että muös defencelle on omat noppansa. Kilvet, armorit sun muut siis toimii ilman noppia enimmäkseen mutta perusdefence hahmoilla on nopalla ratkottavaa. Tasapainottaa omalla tavallaan sitä, että iskut pohjaa nopan lukemiin. Toki, noppaonni on aina noppaonnea

Olisko joskus intoa kokeilla jos satuttais maken kaa tampereelle päin eksymään? Tai toki meitäki vois kiinnostaa ykkösversiota kokeilla

MasterTK

Milloin otetaan joskus jotain? Valmius on.

hompo

tide of iron merciless assault round two

MasterTK

<_<

Hopon kanssa Tide of Iron oli kuumaa kamaa. Hopo pelasi natseilla ja meikän tehtävä oli päästä kuuden kierroksen aikana valloittamaan sen alueella oleva bunkkeri itselle. Kyseessä oli siis selvästi skenaario, jossa natsit koittavat vain selviytä kuusi kierrosta. Hopon Starcraftin kilpikonna puolustuksen tuntien odotin armotonta vehreilyä omalla alueella, mutta mitä vielä. Hopo hyökkäsi heti alussa minun suuntaan niin lujaa etten koskaan päässyt edes kartan puolivälin yli kuin hetkeksi ja sekin auto ammuttiin välittömästi. Itse asiassa sillä ei ollut ukkoja ollenkaan koko omalla pääalueellaan, vaan välitön hyökkäys minua kohti. Lopuksi Hopo valloitti meikän päämajan vaikka ei sen pitänyt sinne edes tulla. >__> Logiikka super tuon jätkän pelaamisissa. En oikein osannut ajatella tuollaista pelistrategiaa taas tähän väliin, mutta hyökkäys oli selvästi paras puolustus. >_>

Konemainen peli.

hompo

pitää ottaa sitä 2v2 jollain sairaan isolla mapilla meinaa se oli aika rouhee ja helppo muutenkin oppia

Paju

Perjantaina vois jotain.

MasterTK

Perjantai sopii minulle ja kiinnostais samalla ottaa vähän smashiakin, kun en päässyt rt:n luo poraamaan viime viikonloppuna.

hompo

messi on

saska

perjantai messi
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20