Smash Finland Foorumi

Full Version: Lautapelit
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

MasterTK

Voi hopo minkä teit. Nyt mustalaisserkku förbi.

Mukana menossa tällä hetkellä:

saska
peliQ
homo-ile
mayhem

Paju

vois varmaa

MasterTK

Ketä nyt huomenna tulekaan, niin varmaan siinä 14. reikä reikä vois aloitella.

hopsula

vois ehkä sitteki päästä megee jos mahtuu ku mustat jutut pistettii boikottii (tai pelloille kute sanotaa)

mayhem_

Kaikki muut täällä viä krankissa, ite mietin, että mitähä sitä tässä tekis ku ei varmaa techskilliä viitti jyystää ku tulee semmonen meteli ohjaimesta >_>

MasterTK

No siis tänne vaan, eiköhän me jotakin keksitä.

MasterTK

Näköjään ei kannatakaan tulla. Siis jos joku on vielä tulossa, niin ei kannata tulla koska niin täyttä jo. Eilen tuli yhtäkkiä ihmisiä yöksi, niin ei mahdu enempää. >_>

Saska soitti Ilellekin ettei tule.

MasterTK

Jatketaan tuota peliä taas ensi lauantaina siinä kahden maissa, kun hopo ei vissiin pääse kuin viikonloppuisin. Toivottavasti muut pääsee silloin. Sunnuntaikin käy.

mayhem_

Voi olla pultti tuo ku mulla on menoo siinä illalla todennäkösesti. Jos alotettas vaikka tuntii aiemmi nii kerkeen paremmi.

Fraeon

Aika ei ole ongelma, kunhan tietää tasan tarkkaan milloin se on.

Ei sit käy siten, että oon kaupassa ja känny laturissa ja huudellaan tulemaan. :P

bËst

On tullut taasen hamstrattua tätä sorttia oikei kunnolla. Uusimpina listalla ja kovimmassa pelityksessä ovat olleet:

Small World Underground. (kenellekkään tuttu peli?)

- Konemainen rotusotapeli. Kaikessa yksinkertaisuudessaan peli on konpinaatio Riskin ja Puerto Ricon parhaita puolia roduilla ja erikoisvoimilla höystettynä. Pullan merkitys pelin kulun kannalta on nollassa, vaikka pari asiaa tapahtuukin randomisti. Kuiten, siinä vaaditaan enemmän pelaajien taitoa sopeutua kui pelkällä pullalla ratsastusta. Pelin pituus rajoitettu 9:ään vuoroon, joten ilman puolen tunnin miettimistaukoja peli on suth nopeassa ajassa ohi, tarjoten silti eeppisiä sessioita. Ja tottakait olen höystänyt tätä useammalla lisärillä >_>

Menolippu (AKA Ticket to ride)

- Nopeatempoinen ja törkeän helppo peli oppia. Mutta itse peli on uskomattoman hektinen painimatsi vapaana olevista junareiteistä. Paljon parempi kuin "vuoden perhepeli"-titteli antaisi ymmärtää. Antaa kyllä kunnon skabat jos peliporukka koostuu velmuista, ovelista ja taktisista pelaajista. Approovaan kybällä.

Ihan siksi mainostin, että ajattelin mahdollisesti kuskata jotain näistä messii tuonne Muhokselle jos vaikka ehtis pelata, että onko joku sinne päin tulossa oleva kiinnostunut esim: jompaa kumpaa noista kokeilemaa?

mayhem_

menolippua ollaan kyl saskan kaa pelattu enemmänki, hopo ja tk on kans pari kertaa pelannu. hyvä pelihän se o.

pingviinituutti

Ai Underground on itsenäinen lisäosa. Small World itsessään on kyllä tuttu peräti kahden pelikerran puolesta. Idealtaan kyllä aika rautainen, mutta osa roduista ainakin perinteisessä + jotkin lisäosat on niin tunkkeja toisiinsa nähden, että ei mitään rajaa. Ei ole mitään oikeaa syytä valita pygmejä haltioiden yli, kun molempia saa yhtä monta, ja haltiat eivät kuole koskaan. Lisäksi rotujen ja kykyjen combot muodostavat välillä niin rikkinäistä settiä, ettei paremmasta väliä. Heroics antaa valtavaa etua mille tahansa rodulle, joka hyötyy jonkin tietyn maaston valtaamisesta.

Mainio peli se joka tapauksessa on. Mukavan värikäs, eikä turhan vakava.

Minkä Menolipun ostit? Perus Amerikka-version vai kenties Euroopan tai Skandinavian? Pelkkää alkuperäistä olen pelannut, mutta muutkin kuulostavat ihan muikeilta. Peliä on tosin suorastaan pakko pelata lisäosan kanssa, imo, koska ne alkuperäiset kortit ovat pahuksen pieniä, ja reitit turhan keskittyneitä ja suoraviivaisia.

Kiinnostaa kyllä Small World ainakin, jos Muhokselle jotenkin itseni taion. Vielä täysin auki, mitä reittiä sinne ja sieltä pois pääsisi.

E: Undergroundissa näyttäisikin olevan kokonaan eri rodut originaalin nähden. Toivottavasti ovat edes hieman balanssia saaneet luotua.

bËst

Itse kyseenalaistan, että mikään rotu tekisi ylsittäisestä pelistä epätasapainoisen. Tottakai on luonnollista että tällaisessa pelissä on ns. Huonoja ja hyviä rotu-power konpoja, mutta niiden toimivuus riippuu täysin pelaajien välisestä sopeutumisesta. Alkuperäisessä small worldissa esim: heroic halflings antaa 4 immuunialuetta, mutta declinessa siitäki katoaa potentiaalia. Joten jos muut pelaajat on ajan tasalla niin ko. Rodut harvennetaan nopeaa.

Underground theme on ollut tähän mennessä täysin tasapainoinen (lisäsin aiihen lkuoeräiaen smallworldin Cursed, be not afraid ja grand ladies). Toki mukana on vahvoja iskijöitä ja nopeaa liikkuvia rotuja jotka vaikuttavat vahvoilta, mutta herättävät myös muiden pelaajien varotuskolmiot.

Ja joo menolipusta on tuo ihan baseversio amerikan maalla

MasterTK

Olen nyt pari päivää opiskellut Twilight Imperiumin sääntöjä ja alkaa hiljalleen olla peli hallussa. Itse asiassa yllätyin vähän, koska ei tuntunut lainkaan niin vaikealta oppia kuin Starcraft. Pitää varmaan korkata porukalla tässä joku päivä, jos jotain kiinnostaa. Lisäosankin pitäisi saapua postissa tässä lähipäivinä. Vaikuttaa todella konemaiselta peliltä.

[Image: pic1042049_md.jpg]

mayhem_

Pitää jossaki vaiheessa pelata, kiinnostaa kyllä.

BürZ

on muuten konemainen peli, ite pelasin sattumalta viimeksi eilen sisarusten ja kaverin kanssa. >_> kummasti se 6-7h hurahtaa ilman mitään ajantajua tämän kanssa.

Paju

Kiinnosteleeko ketään war of the ring joskus ens viikol? Sitä voi pelata 2-4, varmaan mieluiten vois yrittää saada aluks 4 että mahdollisimman moni oppis säännöt heti.

MasterTK

(03-24-2013, 04:45 PM)Paju link Wrote: [ -> ]Kiinnosteleeko ketään war of the ring joskus ens viikol? Sitä voi pelata 2-4, varmaan mieluiten vois yrittää saada aluks 4 että mahdollisimman moni oppis säännöt heti.

Minä ainakin voin tulla. Joko viimein alkaa säännöt olla hallussa? On pykälää pultimpi peli, mutta pitäisi olla hyvä.

Paju

Vähitellen alkaa olla joo. Eikö ketään muuta kiinnosta?
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20