Smash Finland Foorumi

Full Version: Lautapelit
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Paju

(09-16-2013, 08:39 PM)Paju link Wrote: [ -> ]Twilight Imperium himottelis joskus

Paju

Eikö täällä kukaan enää pelaile mitään? Joku useemman kun 2 pelaajan ameritrash kiinnostelis. Jos ei Twilight Imperium niin vaikka Runewars sit. Tai joku. Ei vaan jaksais noita perus eurogameja pelaa aina.

mayhem_

no kyl vois mut itellä ainaki täs ollu niin paljo kiireitä kaiken kanssa kun muutto ym, mutta pitää vaan kattoo millo sopii

bËst

Sjoella / Jyväskylässä lautapelit pörrää 24/7. Just hankittuna Smallworld Realms, Desvent Labyrinth of ruin ja Eclipseen ei kyllästy koskaan >_>

eebrozgi

Millon tällasta ja missä Jyväskylän osalta? Vois vähän kiinnostaa vaikka/koska ei tuu pahemmin pelattua lautapelejä muuten.

Paju

Niinno kyl itekin pelailen lautapelejä koulul 2 kertaa viikos ja muutenkin joku 1-3 kertaa viikos, mutta harvemmin pääsee noita isoja ameritrasheja pelaileen, niin ne himottelis. Eclipse tuntuu kyl ainakin parin pelin kokemuksella ihan hyvältä peliltä, mut melkein kaikki kaverit vaan kyllästyny siihen jo aikoja sit, niin harvemmin pääsee pelaileen. Jos muuten europelit kiinnostaa, niin suosittelen sellaista peliä kuin Terra Mystica. Ainakin omasta mielestäni paljon parempi kuin mitkään vähän vanhemmat peruseurot.

Itekin oon täs viime aikoina hommannut nyt Mage Wars + lisärin, Runewars + lisärin ja Chaos in the Old Worldin. Ja kesällä hommasin Mage Knight + lisärin, Avalonin ja War of the Ringin lisärin. Tarkotuksena olis myös hommata Twilight Imperium täs jossain vaihees. Muuten ei sit periaattees tarvi ite hommata oikein mitään kun kavereilta löytyy lähes kaikki muut hyvät mua kiinnostavat pelit. :P

saska

kaikki kiinnostaa aina välillä.

MasterTK

Lauantaina täällä kello 14.00 lautapelejä. Joko chaos, descent tai stracraft. Ihan sama minulle. Fraeon aiko ainakin olla messi. Hommaan purtavaa siihen samaan syssyyn, ettei ala masu kurnimaan.

Twilight kiinnostaa syvästi, mutta pitäisi ehtiä kerrata säännöt, koska joskus opettelin ne ja päässyt jo unohtumaan. Ei viitsi niin pitkän pelin aikana rueta opettelemaan pahemmin mitään.

Lisäksi irtisanouduin töistä ja enää viikko jäljellä. Sen aion rueta järkkäilemään lautapeli-iltoja vaikka jatkuvasti.

mayhem_

Lauantaina muutto just.

bËst

(09-25-2013, 08:26 PM)eebrozgi link Wrote: [ -> ]Millon tällasta ja missä Jyväskylän osalta? Vois vähän kiinnostaa vaikka/koska ei tuu pahemmin pelattua lautapelejä muuten.

Itse asiassa tänään lähden Jyväskylään ja PeliQ tulee perästä, sillä korkataan Descent Labyrinth of Ruin ja paahdetaan luultavasti jotai retropelejä ja eclipseä featuring Mats ja meidän paikallinen sjoki vahvistus, jota joku näissäkin piireissä lienee joskus kutsuneen nimellä 'valkopää'

Paju

Itel on just kummipojan synttärit lauantaina kahelta, että taitaa sit omaltakin osalta jäädä väliin. :/

saska

mayhemin muutto että kattoo ny, sen jälkee kyllä vois

Zlazher

Koiravahtina koko lauantain, oisin kyllä muuten tullu välittömästi.

tauKhan

(09-26-2013, 04:19 AM)MasterTK link Wrote: [ -> ]Lauantaina täällä kello 14.00 lautapelejä. Joko chaos, descent tai stracraft. Ihan sama minulle. Fraeon aiko ainakin olla messi. Hommaan purtavaa siihen samaan syssyyn, ettei ala masu kurnimaan.

Twilight kiinnostaa syvästi, mutta pitäisi ehtiä kerrata säännöt, koska joskus opettelin ne ja päässyt jo unohtumaan. Ei viitsi niin pitkän pelin aikana rueta opettelemaan pahemmin mitään.

Lisäksi irtisanouduin töistä ja enää viikko jäljellä. Sen aion rueta järkkäilemään lautapeli-iltoja vaikka jatkuvasti.
Me voidaan tulla, ellei haittaa, ettei ole kokemusta ko. peleistä.

TaisteluJaska

(09-26-2013, 04:19 AM)MasterTK link Wrote: [ -> ]Lisäksi irtisanouduin töistä ja enää viikko jäljellä. Sen aion rueta järkkäilemään lautapeli-iltoja vaikka jatkuvasti.
Oho. Onnea valitsemallasi tielle. Mullaha on varsinki ma-ke vuorokaudet aikaa pelailla, jos en oo reissussa jossain.

MasterTK

(09-27-2013, 09:38 AM)tauKhan link Wrote: [ -> ]Me voidaan tulla, ellei haittaa, ettei ole kokemusta ko. peleistä.

Ei haittaa. Hyvä vaan jos pääsette, kun saska ja kumppanit on pultissa. Saadaan ainakin pelit aikaiseksi.



(09-27-2013, 10:40 AM)TaisteluJaska link Wrote: [ -> ]Oho. Onnea valitsemallasi tielle.

No, en varsinaisesti tyhjän päälle jää. Minut "ostettiin" toisen firman satunnaisiin palveluksiin sellaisella summalla, ettei tarte paljon normaaleja päivähommia enää tehdä. >_>

PeliQ

Muuten kyl kinostais mut oon viikonlopun muualla <_<

NamiNami

(09-27-2013, 11:09 AM)MasterTK link Wrote: [ -> ]No, en varsinaisesti tyhjän päälle jää. Minut "ostettiin" toisen firman satunnaisiin palveluksiin sellaisella summalla, ettei tarte paljon normaaleja päivähommia enää tehdä. >_>

[Image: sikari.png]

MasterTK

Oli hyvät pelit. Jatketaan ens viikolla, jonain sopivana päivänä.

TaisteluJaska

(09-28-2013, 07:34 PM)MasterTK link Wrote: [ -> ]Oli hyvät pelit.
[Image: 2445275634_ba9b595664.jpg]
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20