Smash Finland Foorumi

Full Version: Lautapelit
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

mayhem_

joo siis dominionin suurin ongelma on tuo kappeli taktiikka, joka on suurissa osissa erilaisia pakkoja se paras taktiikka riippumatta siitä mitä muut tekee. ite oon alkanu hieman dominioniin kyllästyyn sen takia, että siinä ei voi muiden muroihin tarpeeks paljoo kusta >_> mut siis tosi hyvä peli kyl ja jaksaa pelata monta tuntia putkeen.

Subido

(03-23-2012, 09:02 AM)MasterTK link Wrote: [ -> ]Co-op ropetusta, hahmojen kasvattelua ja pientä kilpailua pelaajien kesken.
Se ei ole co-op. Se on 1 vs loput. Ne loput on yhteistyössä sitä yhtä vastaan ja siinä mielessä se on co-op, mutta aidossa co-opissa kaikki pelaajat ovat samalla puolella.

MasterTK

(03-29-2012, 10:04 PM)Subido link Wrote: [ -> ][quote author=MasterTK link=topic=67.msg22851#msg22851 date=1332493337]
Co-op ropetusta, hahmojen kasvattelua ja pientä kilpailua pelaajien kesken.
Se ei ole co-op. Se on 1 vs loput. Ne loput on yhteistyössä sitä yhtä vastaan.
[/quote]


K, Eli Co-op peli edelleen ja todella paljon yhteistyötä vaativa peli onkin. Oli siellä vastassa ihminen, pelin luoma kuvitteellinen haaste tai tietokone, niin peli on niin kauan co-op kun pelaajat pystyvät tekemään yhteistyötä.



Tuli hommattua taas uusi lautapeli ja tällä kertaa Battlelore + kaikki lisäosat siihen. Peli on Memoir 44:n tyylinen fantasia sotapeli, joten loistavaa settiä pitäisi olla luvassa. Vedetään pelistä turnaus ensi viikolla lautapelikerhossa joten siihen saakka aikaa reenata. >_>

[Image: battlelore1.jpg] [Image: battlelore2.jpg]

NamiNami

Sillon kun linkkasit sen Age of Empires III kuvan niin tuli välittömästi mieleen toi BattleLore jota pelattiin parin kaverin kanssa joskus. Näytti jotenki niin samanlaiselta. Siitä on aika monta vuotta kun pelattiin mutta ihan hauska se sillon oli. Monimutkaset säännöt jne.

Subido

Battlelore on edelleen minun lempi pelini.

Tuli muuten mieleen että jos starcraftin hommaat niin kannattaa ehdottomasti hankkia sen lisäosa. Se huomattavasti parantaa peliä.

PS: http://www.boardgamegeek.com/geeklist/13...-5-seconds

Laatikko

Meikäläistä alkaisi varmaan ahdistamaan sillä sekunnilla kun tuollaisen arkun avaisin, niin paljon kaikkea rikottavaa, hukattavaa ja ennen kaikkea opeteltavaa. Siinä varman syy miksi pelaan vain Blokusta ja pelkään koko ajan hukkaavani yhden ruudun palat >_>

Frozen

Afrikan tähti, muuttuva labyrintti ja arvaa kuka edelleen parhaita.

TaisteluJaska

Arvaa kukasta saa oikeasti hyvän kun laittaa kaksi arvattavaa hahmoa. Kysymykset edelleen mallia kyllä ei mutta saatanan paljon enemmän mietittävää että mitä kysyy.

MasterTK

Siis pyty mennä tyrimään. Eipä tulekaan Starcraft postissa, koska joku myyjä oli tyriny ja sitä ei ollutkaan varastossa vaikka piti ollakin. Turhaan odottelin tässä 1.5 viikkoa. >_>

Jos joku sattuu omistamaan tai tietämään mistä pelin saa vielä ostettua, niin vihjeitä otetaan vastaan. Hinnalla ei mitään väliä, kunhan saan sen pelin.

mayhem_

toukokuussa tulos uus lisäosa 7 wonderssiin 8) ajattelin ostaa välittömästi kun sitä vaan saa. vois tilata sen netistä niin sais kaupan päälle ilmasen minilisäosan jossa on pelkästään yks wonder lisää eli catan >_>

MasterTK

Löyty Canadasta sittenkin tuo Starcrafti. >_> Ostin sitten samalla myös Twilight Imperiumin+2 lisäosaa siihen ja RuneWarsin.

[Image: twilightimperium_4.jpg]

[Image: obj-103634-5968-original.jpg]

Tietenkin USPS:n superpikarahdilla Suomeen parissa päivässä, josta postikuluja yli 200 dollaria kaupan päälle. >_>

[Image: hompsukka.gif]

saska

mayhem_

en tuosta starcraft lautapelistä tiedä yhtään mitään, mutta näyttää pelkästään tuon kuvan perusteella konemaiselta >_>. toivottavasti tuossakin pystyy yhtä monipuolisella hyökkäystaktiikoilla vetään kuin ihan oikeessa starcraftissakin :)

MasterTK

No, sen pitäisi olla hemmetin hyvä peli sen jälkeen kun kaikki oppii pelaamaan.

Miten porukoilla olisi mahdollisuutta päästä tuossa viikon päästä viikonloppuna vähän pelailemaan lautapelejä ja muitakin pelejä, kuten viimeinkin sitä Martti Karttia lanissa? Voisi tulla yöksi, niin ehditään pelailemaan ainakin kunnolla. Mukaan voi ottaa omiakin pelejä esim. tuota 7 Wondlerssia kiinnostaisi testata.

Mutta ei Double dashin pommipeliä. Vähän pelailtiin sitä tuossa yks päivä mayskan ja saskan kanssa, niin boikottikamaa. >_>

TaisteluJaska

7 wonders illan kyl vois pitää. Ei edes pitäs olla mitää sitä seuraavana vkoloppuna.

mayhem_

mun pitää kattoo vähän suunnitelmia en nyt just muista oliko tolle viikonloppulle mitään, mutta siis jos tulen niin tottakai pommipeliä >_> pelattiin viimeks minä/saska/tk ja voitot oli 12/2/4 >_> ja joo otan 7 wonderssin mukaan jos tuun, mut pitää nyt katsoa tosiaan. muistelisin, että tuo viikko saatto olla pultissa, mutta sitä seuraavana ei pitäs ainakaan olla mitään.

NamiNami

mayhem Triweeklyyn ens viikon viikonloppuna!

Ja Bob-Omb Blast on kone, varsinkin Block Cityssä.

saska

messi
(04-04-2012, 02:40 PM)NamiNami link Wrote: [ -> ]Ja Bob-Omb Blast on kone, varsinkin Block Cityssä.
100% komppaus >_>

MasterTK

(04-04-2012, 02:40 PM)saska link Wrote: [ -> ]messi
[quote author=NamiNami link=topic=67.msg23064#msg23064 date=1333550419]
Ja Bob-Omb Blast on kone, varsinkin Block Cityssä.
100% komppaus >_>
[/quote]

[Image: hompsukka.gif]

mayhem_

siis block cityssä ylivoimasesti parasta tosin luigis mansion on kans ihan jees. block cityssä paras kun voi voittaa jossain 10s jos konemainen tila >_>
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20