Smash Finland Foorumi

Full Version: Lautapelit
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Paju

Tuutteko tänne, vai onko menot jossain muualla?

MasterTK

Tajusin muuten justiinsa, että meikä on perjantaina messuilla Helsingissä, mutta jos pääsen ihmisten aikoihin tulemaan takaisin, niin mitään estettä peleille ei ole. Ja minä voin tulla Pajun luo pelailemaan. Kyydissä pääsee myös muut sinne.

saska

huomenna mihin aikaan ja missä?

Paju

Tänne voi tulla vaikka joskus 16 ->

Fraeon

Kinostus.

Saisko privaan ohjeita vai onko kyytiä luvassa?

Paju

saska ja Cimo vissiin joskus vähän 17 jälkeen täällä, yrittäkää muutkin tulla suurin piirtein silloin tai vähän sen jälkeen.

saska

joo eli minä lähden nyt eeppiselle matkalle kohti pajun huudeja. matkaan kuuluu mm. kävelyä korkinmätiin, polkumobiilin lampun oikeinpäin asennusta, polkumobiililla ajoa ja kuljun kartanoa.

reissun etappimäärän johdosta en osaa tehdä muuta arviota määränpäähän saapumisen ajankohdasta kuin "tänään". ja ottaen huomioon, että en ole kuitenkaan ottanut kaikkia seikkoja huomioon, niin siitäkin saatetaan lipsua. >_>

<_<

saska

totuus oli taas tarua uskomattomampaa. tullessani takasin pajulta siinä on semmonnen parin(?) kilometrin lenkkipolku metsässä josta oikasin. en ollut ees puolivälissä ku siellä sammu ne katulamput. syddenly erittäin pimeä tunnelma ja kuoppainen, mäkinen ja rovanperä tienpinta. polkumobiilissa semmonen joulukuusenkoristekynttilään verrattavissa oleva lyhty siinä edessä (tällä kertaa oikein päin asennettu)

voin kertoo että oisin antanut puoli valtakuntaa edes fps kuvakulmasta, nyt mentiin uskossa ja silmämuna kovana. hommaa ei helpottanu se että silmissä alkoi sumentua ku alko vuotaa ne ku nii silmä muna kovana koitin tsuumata missä menee oja ja missä allikko.

ja mitenkähä tämä liittyy lautapeleihin? ei edes pelattu lautapelejä siä vaa mässiä vaa porsattii.

Cimo

dasync

MasterTK

(10-12-2012, 08:57 PM)Cimo link Wrote: [ -> ]dasync

[Image: ahmadinejadgrimace.jpg]

Cimo oli kuumaa kamaa tiimeissä. >_> Itsellän on täällä valmius koko viikonlopun, jos jotakin kiinnostaa vielä pelata jotain.

MasterTK

Jos muuten Pajua, hopoa ja jotain kiinnostaa pelata tässä joku ilta, niin suunnittelin tuossa joutessani melkoisen Descent mapin, kun ei nuo perus mapit osaata huomioon pelaajia, jotka osaavat laskea 50 vuoroa eteenpäin kaikki liikkeensä ja hyödyntävät kaikki porsaanreiät. >_>

hompo

joojoo

Paju

Tänään vois, muuten en ehdi ainakaan tällä viikolla.

MasterTK

Niin kuin Pajulle tuossa sanoinkin mesessä, niin otetaan Descenttiä sitten kun paju ehtii kans mukaan. Sillä välin jos esim. hopoa, cimoa, saskaa tms. kiinnostaa, niin täällä on Tide of iron valmius + uusi lisäosa siihen. >_> Mikä tahansa päivä käy.

Fraeon

Akrobaatti valmiudessa.

Cimo

Viikonloppu on vapaana

saska

viikko ja sen loppu vapaana

TaisteluJaska

(08-22-2012, 08:45 AM)MasterTK link Wrote: [ -> ]Summoner Wars: Master Set
http://boardgamegeek.com/boardgame/93260...master-set

Kehuttu kaksintaistelu / korttipeliviritelmä.
Joo, tää on ihan sikahyvä. Olen itse kovasti koittanut katsoa mistä tämän sais mutta amazoni ei suostu lähettämään suomeen ja ebay on vähä kumma >_> Masalla tää ois muttei suostu myymään. Teen varmaan niin että ostan halpoja korttipakkoja ja printtaan sit kuvat itse.
Olen jo alkanut tekemään itse rotujakin tähän peliin. Toinen on jo testivaiheessa ja toisestakin on jo hyvä idea.
Jos saatte mistään tämän pelin niin ostakaa, ostakaa vaikka tuplat koska ite haluan kans tämän. Aion nimittäin jatkaa rotujen kehitys ja luonti-linjalla

MasterTK

Pääsiskö porukka perjantaina pelaamaan Descenttiä? Itselläni on koko päivä vapaata, niin hyvin ehtii siinä samalla muutakin. Kolmehan tuohon ainakin tarvis minun lisäksi, eli jos hopo, fraeon ja joku pääsee, niin voidaan pelata. Pitää tietää ajoissa, että pystyn laittaa pelin valmiiksi. >_>

Toki jotain muutakin peliä voidaan ottaa.

edit: hopo ja fraeon confirmed

saska

minä voin olla neljäs.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20