Smash Finland Foorumi

Full Version: Lautapelit
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Paju

Oisko tänä lauantaina jotain pelejä? Täällä vois ainakin pelailla, iteltä löytyy aika hyvin pelejä erikokoisille ja erilaisille porukoille.

mayhem_

lempäälään en kyl jaksa lähtee ellei joku oo automobiililla paahtamassa, mutta vois kyl jossain jos ei oo menoo viikonloppuna, mutta ei kyl muistaakseni pitäs mitään olla.

MasterTK

Siis itse ehdotin hompolle että kuvattais pitkästä aikaa joku lyhytelokuva, sen jälkeen ideaparkkiin pieni lounastarjoulu töiden loppumisen kunniaksi. Sitten vaikka pajulle lautapelejä. Auto kulkee.

mayhem_

ourait no jos ei oo jotain menoo just tollon niin tuun kyl pitää viä varmistaa paremmalta puoliskolta että oltiinko lähössä viikonloppuna johonki >_>

Paju

Jos on 4 tulos niin vois vaikka Runewarsia pelailla, jos kerkeen säännöt opetella siihen mennessä.

mayhem_

juu meitsi on messissä ei oo mitään menoo viikonloppuna. voin tulla taas erikoistehostemieheksi >_>

bËst

Paju vois pitää meikälle sitten jonku briiffin / arvostelun, että mimmoinen peli on kyseessä. Zoomailin nimittäin sitä kertaalleen, ja se kuuluukin kategoriaan "mahdollinen hankinta".

Descent Labyrinth Of Ruin on täällä päässä ollut pelityksessä ja homma toimii. Isossa pelissä on kyllä ongelmansa, sillä paria tosi pientä seikkaan on pitänyt houseruleilla ruuvata, mutta käytännössä eivät muuta pelimekaniikkaa mitenkään

saska

sakemanni messi millo

tauKhan

Me voitas tulla jos on tilaa.

Paju

Kyllä tänne ainakin mahtuu. Pitää vaan kattoo mitä pelaillaan, jos on 6. Suurin osa omista peleistä on 2-5 pelaajalle, mutta on tos myös esim eclipse mitä voi pelata useemmallakin.

mayhem_

no minä, paju, saska, tk, pirkkala, pirkkala ja hopo(?). tos on jo 7.

Paju

Oho meni saskan viesti ihan ohi.

mayhem_

onko jotain hyviä lautapelejä 7:lle? >_>

jos krankki iskee niin 2 eri peliä 3:lla ja 4:llä >_>

Paju

Eclipseen mahtuis ainakin. Tosin osaisiko joku muu selittää sen säännöt paremmin? Itellä on niin vähän kokemusta siitä vielä, enkä oo hetkeen pelannu, että en tiedä osaanko selittää niitä niin hyvin. Tietty 2 eri peliä toimii kans aina hyvin. Ainoo vaan että tila saattaa loppua kesken.

mayhem_

ite en ainakaa tiedä sen sääntöjä ollenkaan. oon lukenu miten se toimii, mutta tarkemmin en tiä mitää.

bËst

Eclipse  7:llä on aika hazardia ajallisesti ja ymmärryksellisesti jos valtaosa porukasta opettelee vasta sääntöjä. Joko pelaa kahdella turn markerilla, jolloin pelin seuraaminen on uusille todella vaikeaa tai pelattaessa yhdellä niin pelin kesto voi helposti pompsahtaa koko illan kestoiseksi. En näe pelin perusideaa ollenkaan vaikeana opettaa / oppia mutta sellaisia kuuluisia "pikkujuttuja" jotka ilmenee pelatessa niin on aika paljon. Peikokemuksen maksimoinniksi suosittelisin harjoittelemaan peliä pienellä porukalla sillä isolla sakilla voi jättää ainoastaan hiton sekavan ja kaoottisen alkukokemuksen vaikka peli on oikealta luonteeltaan aivan hiton laadukas ja 7 hengen pelitkin toimii tosi hyvin.

Paju

Tuo on kyl totta. Varsinkin jos ei päästä kauheen aikaisin alottaan, niin yhdellä turn markerilla kestää kyl liian kauan, ja kahdella voi olla uusille turhan sekavaa. Paras varmaan vaan jakaa porukka kahtia ja pelailla jotain muita pelejä.

Paju

Mihinköhän aikaan tänne nyt on sit tulossa porukkaa?

MasterTK

No, siis tuli vaan tässä mieleen, että autoon mahtuu kolme tyyppiä minun lisäksi. >_> Ja jos porukkaa tulee tekemään leffaa ennen sitä, niin varmaan yhden kahden maissa vois aloitella.

saska

tuun yhden maissa sinne sitte

tai kun jos mayhem mobiili ja tai jotai
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20