Smash Finland Foorumi

Full Version: Yleinen pelikeskustelu
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

Frozen

Pääsen huomenna sanoma magazinessa kokeilemaan Gran Turismo 5:ttä... Odotan innolla, kun tätä peliäkin olen haikaillut jo jonkin aikaa.
Josko tällä kertaa saataisiin oikeasti simulaattori-peli kotikonsoleille.

RTpmwe

Turha haaveilla mistää simulaattorista ilman muutaman tonnin investointeja, vai mitä MasterTK :)

mallu000

(11-02-2010, 03:32 PM)hopo link Wrote: [ -> ][quote author=mallu000 link=topic=90.msg11475#msg11475 date=1288710940]
Stalker: Shadow of Chernobyl
miljoona kertaa masterilla läpi
[/quote]

Oli hieno seikkailu itsessään pistää tuo pyörimään Ubuntulla. >_>

Eeppiseltä peliltä kyllä vaikuttaa.

Frozen

(11-03-2010, 09:58 PM)RTpmwe link Wrote: [ -> ]Turha haaveilla mistää simulaattorista ilman muutaman tonnin investointeja, vai mitä MasterTK :)
Olen (kaiketi?) ainoa ihminen koko foorumilla, joka harrastaa autoja sillä tasolla, että menee ihan sponsorihommiin asti se. Rallia ja driftingiä, amatööriluokissa, vielä toistaiseksi.
Kyse ei ole mistään super-realistisista simulaattoreista, vaan kotikonsoleille tehdyistä ajosimulaattoreista, jotka eivät ole sitä Sega Rally tasoista arcadea, vaan sellaisia, joista löytyy se tunnelma, ikään kuin ajelisi oikealla autolla... kauko-ohjattavana.

E: Taidanpa ostaa kampista jonkin Nikko radio-ohjattavan ja lätkäisen siihen GT5 tarran päälle. Siinä meikäläisen Gran Turismo 5.

Laatikko

Minä en enää koskaan haluakaan nähdä simulaattoria >_> Pirun vormulasimulaattori lannisti meikäläisen täysin siellä GPP-messuilla, ajelin enemmän nurmikolla kuin tiellä ja yleisöllä oli hauskaa.

Frozen

(11-04-2010, 12:08 PM)Laatikko link Wrote: [ -> ]Minä en enää koskaan haluakaan nähdä simulaattoria >_> Pirun vormulasimulaattori lannisti meikäläisen täysin siellä GPP-messuilla, ajelin enemmän nurmikolla kuin tiellä ja yleisöllä oli hauskaa.
Mitä mahdat tehdä oikean formulan ratissa..? Pää varmaan räjähtäisi G-voimista.

- Pelasitko ratilla vaiko peliohjaimella?

Laatikko

No pääsin siinä Gamer of The Year -kilpailussa neljän parhaan joukkoon ja sitten tuli vastaan tuo jaskamuusi (voittaja sai 1000€ ;_;). Kuulemma vastasi lähestulkoon täysin aitoa vormula-ajoa, oltiin nimittäin istumassa sellaisessa kehikossa ja tuntuma oli aika uskottava.

Vurkyzo

Oli vissiin 6 sadasosan ero voittajilla  8)
Mahto vituttaa tokalla sijalla olevaa...

Laatikko

(11-05-2010, 03:06 PM)Vurkyzo link Wrote: [ -> ]Oli vissiin 6 sadasosan ero voittajilla  8)
Mahto vituttaa tokalla sijalla olevaa...
Taisi itse asiassa olla kaksi sadasosaa mikäli nyt oikein muistan xD Itse jäin parhaasta puoli minuuttia lawl

-LzR-

Loota oli rautainen kuski. Aina samassa mutkassa muutama kierros ympäri.

Frozen

(11-05-2010, 01:48 PM)Laatikko link Wrote: [ -> ]No pääsin siinä Gamer of The Year -kilpailussa neljän parhaan joukkoon ja sitten tuli vastaan tuo jaskamuusi (voittaja sai 1000€ ;_;). Kuulemma vastasi lähestulkoon täysin aitoa vormula-ajoa, oltiin nimittäin istumassa sellaisessa kehikossa ja tuntuma oli aika uskottava.
No, nytpä tiedän kenelle en lainaa näitä rata-autoja, kun ajokortin hankit. *snort*

- F1 autot tosin ovat muutenkin aivan pirullisen vaikeita ohjata kuulemma. Isäni vanha työkaveri pääsi ranskassa joskus -88 kokeilemaan reunaltin(?) F1 autoa (vähemmillä tehoilla, tietty) ja ei kuulemma saanut edes autoa liikkeelle. LoL.

-LzR-

En ihmettele jos ovat vaikeita ohjata, varsinkin kun ne pörräävät ihan käsittämättömän nopeasti ettei edes uskaltais ajaa semmoista.

Frozen

Itse haluaisin kokeilla F1 autoa, mutta valitettavasti ei onnistu.
Pelkkä pituus on jo esteenä, joten muita mittoja ei sitten tarvitsekkaan mainita.

Turso

Simulaattoria olis ihan viilee päästä testaamaan vaikka en autopeleistä itsessään kauheammin pidä.

MasterTK

Jöpö countria pari tuntia takana. Rollaus wiimotea heiluttamalla - uskomatonta paskaa. Tekisi mieli tuntea wiimote alimpaan persereikään ja sieltä pekin anukseen. Vihaan wiimotea kaikesta sielustani, kun kaikki pelit pitää tahalleen pilata yhden perspökäleen takia. Ei sitten rollailla, kun niin uskomattoman väkisellä pitänty jotain heilutusta tähänkin tunkea. Toivottavasti joku tajuaa tehdä patchin.

Linkkiro

Mitä haittaa siitä on, että rollaus tehdään Wiimotea heiluttamalla? Ihan hyvin heilutus on toiminut NSMBWiissä ja Mario Galaxyssa. Vai onks tää taas näitä "DKCR on paska ku ei oo krokotiilejä"-nostalgiapaska juttuja? Heilutus, varsinkin kun on aika pieni liike, korvaa ihan hyvin yhden napin.

MasterTK

Joo, ihan hyvin, mutta kuitenkin paljon paskemmin kuin se olisi toiminut normaalisti. Tottakai joku näistä voi iloa saada, mutta miksi tehdä yhden napin painallusta monimutkaisemmaksi kuin se on, yrittämällä väkisin hyödyntää wiimoten "hienoja" ominaisuuksia"? Ja sekin on vissiin hyvä juttu kun joutuu puhaltelemaan mikrofoniin välillä? Ei voi tajuta miksi sellaistakin on tähän peliin pitänyt tunkea. Tulee mieleen DS:n Diddky Kong racing, jossa piti kans puhallella mikkiin ja se oli sen luokan jöötiä, että huh huh. Olisi voitu laittaa edes mahdollisuus pelata vaikka Classicilla ja heilutelkoot ohjainta ne ketkä haluaa.

En ole vielä time trialeja testaillut, mutta meni niihin jo motivaatio tässä vaiheessa, kun sitten saisi olla koko ajan ravistelemassa ohjainta, jos meinaa saada hyviä aikoja.

Eboshidori

Voin kuvitella, että tuo pyörähdyksen ajoittaminen DKCR:ssa tuottaa enemmän vaikeuksia kuin vaikkapa Galaxyissa, joissa ohjaimen heilautus hypyn pidentämiseksi on ihan luonnollinen refleksi. Tuo pyörähdys Returnsissa ei vaikuta läheskään samanlaiselta suoraan selkärangasta tulevalta reaktiolta, vaan yksinkertaisesti kikkailulta. Ei siinä etteikö sitä voisi oppia hallisemaan ihan tyydyttävästi, mutta kyllä tarkkuutta vaativaan tasohyppelyyn olisi voinut vaikka CC-tuen laittaa.

MasterTK

Joo, no en todellakaan ole ainoa joka tästä valittaa. Rupesin lukemaan arvosteluja pelistä ja monessa paikassa tuli valituksia vastaan samasta asiasta. En edes usko, että Retron tyypit voivat olla niin pöljiä, kun tunkivat tällaista peliin. Varmasti Nintendolta tullut vaatimus asiasta, kun toimivat 2nd party kehittäjinä.


Wiin paras peli kuitenkin. (joka ei kyllä kerro vielä mitään)

TaisteluJaska

Wii Fit on Wiin paras peli. derp.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31