Smash Finland Foorumi

Full Version: Yleinen pelikeskustelu
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

peki

totoro.

RTpmwe

(05-29-2012, 02:58 PM)pepi link Wrote: [ -> ]totoro.

Laatikko

Totoro on kone.

pingviinituutti

Mistä lähtien intistä on saanut noin paljon rahaa?

Jotenkin käsittämättömän tuskaista katsella tuollaista paratiisia, kun tietää, ettei tule pääsemään sinne vielä pariin vuoteen. Samaan aikaan hyllyt tyhjenevät tasaista tahtia onnekkaiden huostaan.

Virtualboysta käytäneen aikanaan vahvaa moneymatchiä...

RTpmwe

Hyvä lukko Paju

Paju

(05-29-2012, 09:06 PM)RTpmwe link Wrote: [ -> ]Hyvä lukko Paju

wat?

RTpmwe

Lukittu 29 Toukokuu 2012, 23:53:14 Paju Global Moderator
topic: Yleinen pelikeskustelu

Paju

(05-29-2012, 09:09 PM)RTpmwe link Wrote: [ -> ]Lukittu 29 Toukokuu 2012, 23:53:14 Paju Global Moderator
topic: Yleinen pelikeskustelu

Jaa no vissiin missclickasin sit vahingos kun piti painaa siirry ylös, en oo ainakaan tahalteen mitään lukinnu <_<

pingviinituutti

Ei Monster Hunter Tri G:tä länteen? Olen pettymys...

Salevits

[Image: basic_day86.gif]

Best

QWOP imitation

ever!

MasterTK

Sain Mario Party 9:n lahjaksi ja ei voi kyllä käsittää miten paskaksi tuo on osattu tehdä. Siis onhan Mario Partyissa aina tuurista kiinni ollut paljonkin, mutta tässä ei pelaajalla ole oikeastaan enää mitään merkitystä pelin kulkuun. On aivan sama voittaako minipelejä vai häviää. Kaikki pelaajat liikkuvat samalla vaunulla koko ajan, jossa välillä tulee minuustähtiä ja välillä plussaa. Peli saa kimblen tuntumaan uskomattomalta taktiikkapeliltä.

Monet minipelit itsessään ovat ihan hyviä, mutta tuo perus lautapeli -mode on lähes pelikelvotonta kamaa oikeasti. Siis pelissä ei yksinkertaisesti ole vain mitään. Pyöritetään noppaa ja mennään rata vaunulla läpi. Ei mitään tavaroita tai kikkoja.

Ja lisäksi äsken jouduttiin lopettamaan peli kesken, kun jouduttiin jollekin bonussaarelle jossa pyöritään ympyrää ja kerätään tähtiä. Saarelta pääsee pois vain jos osuu tiettyyn ruutuun, mutta yli puolen tunnin pyörimisen jälkeen ei edelleenkään kukaan osunut siihen eikä päästy pois. >_>

hompo

boonus saari tuntuu tutulta..

Laatikko

Joo onhan se lautapelimoodi aika radikaalisti erilainen, että kontrolli peliin on aika mitäänsanomattoman pieni. On ne laudat (tai ainakin osa niistä) silti hauskoja, joskin ei sillä tutulla vanhalla tavalla. Sijoitukset menevät välillä aikamoista vuoristorataa ja hauskoja eventtejä riittää, että ei se omaan makuuni ole täysin ryssitty. Pelattiin Muhoksella Pario Marty -porukan kesken Magma Mine sekä jotain minipelihommia ja hiton hauskaa pystyttiin kuitenkin pitämään.

Palttiarallaa 6 > 5 > 7 & 9 > 4 & 2. Kolmosta ja kasia on tullut pelattua todella vähän niin en niistä lähde sanomaan mitään, ykkönen on taas jäänyt kokonaan välistä.

bËst

(07-29-2012, 04:15 PM)Laatikko link Wrote: [ -> ]Joo onhan se lautapelimoodi aika radikaalisti erilainen, että kontrolli peliin on aika mitäänsanomattoman pieni. On ne laudat (tai ainakin osa niistä) silti hauskoja, joskin ei sillä tutulla vanhalla tavalla. Sijoitukset menevät välillä aikamoista vuoristorataa ja hauskoja eventtejä riittää, että ei se omaan makuuni ole täysin ryssitty. Pelattiin Muhoksella Pario Marty -porukan kesken Magma Mine sekä jotain minipelihommia ja hiton hauskaa pystyttiin kuitenkin pitämään.

Palttiarallaa 6 > 5 > 7 & 9 > 4 & 2. Kolmosta ja kasia on tullut pelattua todella vähän niin en niistä lähde sanomaan mitään, ykkönen on taas jäänyt kokonaan välistä.

Siis jos IHAN rehellisiä ollaan, niin aika "paskoja" pelejähä kaikki mario partyt on, mutta kuiten party meininkiin juuri täydellisiä. Että oikealla porukalla ja meiningillä ysistäki saa sikana iloa irti. En vaihtais noista meidän turnauksista tuota mario party eventtiä mitenkään pois ku se on vain niin ikimuistoista pullan ja taidon ristiriitaa *_*

NamiNami

En oo tossa ysissä ikinä niitä lautoja vielä pelannu. Kuullu vaan sivusta juttua "Kuka on kapteeni. Onko peki kapteeni" >_> Ne minipelit ja se Gardenhöskä siellä oli ainaki siistejä kun kerran pelattiin.

pingviinituutti

http://www.youtube.com/watch?v=eqfFyX-POo0

Hienoja pelejä imo. Harmillisen vähän niitä pääsee pelaamaan.

saska

sand attack: switchaa nii neutralisoituu accuracy -> double team on roplem enempi
blue shell: eikö pysty vähä joka marti kartissa väistää
pikachu: koob

TaisteluJaska

Jos haluaa hyvän taktiikkapelin marioparty tyyliin niin Wii partystä se maailmankiertämismode. Siinä on todella paljon taktikoimisen varaa, peli itse asiassa tuntuu hyvältä saksalaiselta lautapeliltä jossa on vuorojen välissä hyviä minipelejä.
Ja edelleen jos tykkää pullasta niin volcanopeli päälle >_>
Mitä oon marty partejä pelannu niin jokainen jää kyllä Wii partylle kakkoseksi mitä bilepeleihin tulee.

saska

wiiparty tulivuorimode +1

MasterTK

Pelattiin meillä joskus porukalla Wiipartya. Udikku pääsi johti minua varmaan yli puolella kierroksella ja pääsi sinne ovelle jossa pitää pyörittää kutonen voittaakseen. Toki luku laskee vitoseen jne. ajan kanssa, jos kutosta ei tule, mutta kun udikku pyöritteli siinä vain jotain ykköstä ja kakkosta kymmenen kertaa putkeen, niin ehdin vielä nousta kilometrin päästä tasoihin, pyöritin ekalla kutosen ja voitin. Hienoja pelejä. >_>
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31