Smash Finland Foorumi

Full Version: Project Etukeno: Action in Järvenpää 2 (21.-23.6)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

Salevits

(06-20-2013, 02:27 PM)Paju link Wrote: [ -> ]Tää koko mesta tulee oleen niin pultissa
No ei luultavasti niin pultissa kun pajuporat joissa oon ollu.

Paju

No hyvä ettei niitä ole sit tulossa enempää

mmKALLL

Joo mä en varmaakaa tuu ku fightermiittiä on luvassa toisaalla. LzR ei välttämät myöskää. (??)

NamiNami

Fightermiitti vai Smashturnaus. Ei pitäs olla vaikea valita :(

MasterTK

Ehkä paskin syy mitä olen koskaan kuullut. >__>>

mmKALLL

Haters gonna hate. 8)

Oikea syy on se et miitti on tääl ja Järvenpää ei. Sen lisäks oikeesti meleestä kinostuneille jää enemmän tilaa jne.

Novi

"e author=MasterTK link=topic=351.msg31202#msg31202 date=1371751265]
Ehkä paskin syy mitä olen koskaan kuullut. >__>>
[/quote]"

huoh

>_____________>

Laatikko

Me tullaannnnnnnnnn

                                  myöhään

saska

hyvä turnaus. yön dippailu aaaa.

generally kaikille: eipä ole mitää kenellekkää juuri sanomista ku keskityi ihan muihi asioihi taas ku poraamisee. lähinnä dippailua ja diippailua. ihan sekasin koko lauantain ku 2h unta oli tosiasia.

zlazer: onnistui niin hyvin turnausjärkkäilyt että pakko pistää uudelleen arviointii purjehousujen legittiys.
hopo:  ;)
mayhem: kabanossi vaihtui wilhelmiin mutta sama meno jatkuu >_>
rt: nimellis maksu ku jaksu
udikku: mä ymmärrän sua
tk: ilmaiskyyti ja kaikki muu taas iso kiitos
eebroboi: harmi ettei toine eebroboi ollu. tosin yhdessäkin on jo tarpeeksi vitsikkyyttä.
pingu: singlers bonkers x2 4stock donkkers.
hippi: kärsivällisyyttä siihen peliin. oli ilmane voitto sinua vastaa bracketissa ku ei tarvinnu ku vähä hyppiä karkuu.
juha: olit vissii vaikutuksen alainen vai?
grimmair: katoin että uhmasit kuolemaa siinä ku menit ulos nukkuu mutta sitte jänistit. hyvä vaa ettei tullu murhenäytelmää viä turnauksen ohee.

swedish kids:
jack: wahoo
rocky: people's champions unite.
haggar: my man
sparkkenin savusauna: ett två tre tonfiskiolja
ajp: ei tarvinnu pettyä näyttöön. täysin sama ku kotona minulla.

RTpmwe

hopsukka

pää täynnä paskaa, silmät sumeana ja lävistävää kipua genitaalialueella pe-la välisenä yönä, mutta kyllä kannatti

shoutteja joskus kai

eebrozgi

Marjoo jahhuu wahhhuu

http://www.twitch.tv/eebrog

mayhem_

1. Android
2. mayhem
3. Paju
4. Rocky
5. Peki
5. Nami

1. Hurrit
2. Nami+Paju
3. Peki+Sale
4. mayhem+TK

Novi

Kiitoksia kaikille mahtavasta turnauselämyksestä! Videoita tulossa (ihan oikeasti) pikapuoliin tuubaan. En nyt tässä tilassa jaksa full-shoutteja kirjoittaa mutta muutama erityismaininta:

Grimmair: Kiitos paljon ohjaimen lainasta, pelastit

Bäst: Kiitos paljon turnausjärkkäilyjen hoitamisesta, vaikka myöhässä oltiinkin niin tuntui että homma hoitui soljuvasti

Zlasher a.k.a. Jeesus a.k.a. Henkka: Kiitos turnauspaikan varaamisesta ja järkkäämisestä, jotenkin sellainen kutina että näitä tulee vielä 8)

Guest

Reissussa rähjääntyy ja suihkuun kun pääsi niin tuntuu että oli paras synttärilahja ikinä. Sen verran oli nimittäin paahtava tunnelma ja ilmapiiri siellä huudeilla. Hauskaa oli ja iso käsi Zlasherille (+Noville ja muille auttaneille). Itse pidän tuosta järvenpään mestasta turnauspaikkana suuresti ja tuntuu että sinne nykyään valtaosalla pelaajista on suhteellisen kevyt kynnys päästä paikan päällekin. Toki vähä ahdasta nukkumisen kanssa tuppaa oleen (varsinkin kun porukalla sellaisia hehtaari ilmapatjoja >_>) mutta se nyt on sivuseikka. Toivon siis, että turnauksia tulee lisää ko. paikkaan! Hipin ja Nipin bracket kohtalo harmittaa suuresti, mutta ei ollut paljoa muuta tehtävissä joten ymmärrän ratkaisun täysin :/

Omassa pelissä paljon positiivista nostetta illan edetessä, vaikka doublesien aikana oli niin huono olo ja ei pystynyt keskittymään, että olin jo scooppaamassa singlesit kun vointi oli niin kehno. Suihku teki kuitenkin terää ja sai uutta nostetta. Doublesien penkin alle meno harmittaa, mutta kovatasoiset pool ja bracket matsit ja niissä suoriutuminen ruokki fiilistä. Nämä siis shoutit itselleni

Nopeat shoutit muille:

Naminami: En mielestäni pelannut sua vastaan huonosti. Toki pari pytyä tuli tappopaikoissa, mutta muuten rankaisin mielestäni kaikista virheistä mitä teit. Harmikseni satuit tekemään vain sen max 3 virhettä per peli (paitsi yhdessä sen neljännen ku kerta sain voiton). Eli olit siinä konemaisessa tilassa meikää vastaan, missä soisi teikän olevan aina. 50-50 meininki on kuitenkin vähän kolikon heittoa. Sen kun saat korjattua niin avot. Tiimeissä meidän tupla fonxi oli kone 8).

Pepi: Vaikeuksien kautta top sijoille. Uskomattomat pytyt pooleissa ja aiheutit itelles kerma kinkkisen bracketin >_>. Meidän setissä sama kaava ku viimeksi, joskin eri päin: Ekan matsin hävisit 2-stock. Sitten otat tasasessa matsissa voiton, sitten rapeet mut pystyyn ja sit vähä taas tasasempi setti. Foxi oli konemaisessa tilassa ja vauhti ei riittänyt. Namin tavoin teit vain sen max 3 virhettä meidän seteissä joista pääsin rankaisemaan. Ei riitä neljän stockin matseissa >_>.

Mayhem: Ikuinen kakkonen. Paras suomalainen ja olinko ainoa Suomalainen jolle hävisit tässä turnauksessa? (pisteetkotiin.jpg >_>). Mun muut hahmot laitoitkin sitten hyvin suurella prosentilla friendlyissä pakettiin. En sit tiedä, miten olis IC-Marth match up toiminut ku ei sellaista pelattu.

Paju: Meikän kanssa lämmittelyissä näemmä paha karma >_>. En kyllä yhtää tiedä että pelasikko kuinka isolla sykkeellä ku hävisit meikänki pocket fonxille. Kuitenkin oli mahtava nähdä ja osaat kyllä pelata uskomattoman tasavahvaa peliä. Ei paljoa erheet soittele ja varmuus on ihan uskomattomissa mitoissa. Sjoella sitten lautapelejä, jos vain sunkin saa hyvän vkl sovittua!

Mario Party: Sanat eivät vaan riitä >_>. Nää setit jää aina mieleen toista toistaan uniikempina kokonaisuuksina. uskomattoman paskat minipelit tuli kyllä setin aikana mutta duelit ja vääntö coin starista ja yleinen tasaisuus nosti kertoimia.

Kaikki muut: En ala sen tarkemmin yksilöimään, mutta kiitos paikalla olostasi, juttuseurasta, peliseurasta, hengailuseurasta, naamasi näyttämisestä ja ilmapiirin nostamisesta. Hauskaa oli ja seuraavassa turnauksessa tavataan!

Swedish fellows: Hope you got great time. This was one way to celebrate finnish 'Midsummer day' -holidays and I hope you guys had fun :). Didn't talk you too much, but overally your presence affected into atmosphere very positively!  It was great to play with you and shouts for Android taking our moneys by winning everything :P

Armada and GSe: Finland is top 1 in the name of Mario Party! 8). It felt so good to see Armada losing at least once :P.

Jekkukissa

Kiitti Länsserille järkkäilyistä, toimivaa toimintaa tuntui olevan. Muillekin kiitos, jotka jotain tekivät (bestit ja novit ja jotkut joita en osaa ehkä nimetä).

Hyvä turnaus ja rento meininki. :)  Itellä meni singlesit aika penkin alle, mutta ei kait siinä. Ens kerralla ehkä uskaltaa osallistua tiimeihinkin jos vain saa jonkun kaveriksi siihen hommaan. Ei sen kummempia shoutteja nyt jaksa kirjoitella, mutta saskalle kiitos särkylääkkeestä.

Rytmipeli soi päässä.

Grimmair

Suuret kiitokset Zlasherille turnauksen järkkäämisestä ja kaikesta muustakin turnaus itsessään oli kuumaa kamaa.

Pikaiset shoutit vielä kun muistan jotakin:

Eebro: Turnaus ei ole turnaus ilman peliä Eebron kanssa. Kurasarjan matsit olivat kuumaa kamaa.

Mario Party: Main Event oli muikea tapahtuma ja tällä kertaa sen jaksoi katsoa loppuun saakka. Onnea Lootalle voitosta.

Sale: Kiitoksia vinkeistä, pitänee kattoa miten ne saa tungettua päähän ettei unohdu.

Zlasher: Kiitos kuskaamisesta ja kurasarjan matsit olisivat voineet mennä aivan kumminpäin.

Enpä tässä muuta oikein muista, seuraavassa turnauksessa näkyillään.

mayhem_

Kiitokset turnauksen järjestämisestä kaikille jotka sitä teki.

Full resultit ois kivat =)

Best: Juu olit ainoo suomalainen kelle hävisin, mut se oli taas pooleissa. En oo ikinä voittanu poolia. En tiä mistä johtuu, mutta tasoero bracketissa ja pooleissa on itellä aika suuri. Mut siis ei pärjänny pitää kattoo jotain icn varalle ens kertaan.

Varsinaiset shoutit myöhemmin.

pingviinituutti

Elin valheessa koko viikonlopun. Monkey Watch -kello ei lyönytkään oikeassa ajassa.

ajp_anton

Unohtu kysyy paikan päällä, mut bracket auttais matsien videoiden järjestelyssä. Kirjotin ylös pelaajia sillon ku ne pelattiin, mut yks muistilappu hävis enkä mä kans tiedä missäpäin brackettia nää kaikki on...
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18