Smash Finland Foorumi

Full Version: Project Etukeno: Action in Järvenpää 2 (21.-23.6)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

TaisteluJaska

(04-29-2013, 03:46 PM)pepi link Wrote: [ -> ]http://www.youtube.com/watch?v=MK6TXMsvgQg
+1

Novi

(04-29-2013, 03:46 PM)pepi link Wrote: [ -> ]http://www.youtube.com/watch?v=MK6TXMsvgQg

Tämä soimaan ja samalla lukee uudestaan tämän ketjun pari edellistä sivua

Rocky

Since this topic is up for discussion again I guess I have to say my opinion on it and how I will act depending on the outcome.

If Leffen is allowed to come I will not go to the tournament. Since I doesn't even compete any longer maybe Im not the first one to listen to but I have still been a part of this community for such a long time and would be happy to still be. However we do have people in our community that has over such a long time been feeling very bad because of all the pain Leffen has caused.

I do think it is bad it went this far but it did =/
But I do think we as a community should take a clear stand against the behavior Leffen has showed. Leffen have never treated me "ban-worthy" but I do think that what he has done to "me" is kind of irrelevant. If everyone was thinking like that how would it look like then?

So to make a stand against this kind of behavior and show some kind of respect towards those people that did fall victim for Leffen I do think have him banned is the only thing we can do.

/Armada

Novi

Could the moderators open a vote poll on this thread whether people think Leffen should be banned or not?

MasterTK

Minulla ei ole mitään Leffeniä vastaan ja jätkähän on ollut oikea partiopoika Suomen turnauksissa, mutta jos porukan tuleminen riippuu siitä, niin voin kertoo ettei minun omatuntoni ala yöllä soimaan vaikka Leffen olisikin bannissa. >_>

Ja mitä sitten vaikka rupeaisikin riehumaan. En tajua miten 15-vuotiasta jätkää ei muka kukaan saa Ruotsissa kuriin ja voi aiheuttaa muka niin paljon vahinkoa. Tosin onhan se tietoinen fakta, että Smash-piireissä pyörii harvinaisen herkkänahkaista porukkaa. Yksikin väärä sana väärässä paikassa, niin itkuhan siitä tulee.

Zlazher

Oon tässä aamusta lähtien tankannu tekstiä aiheeseen liittyen. Se on nyt sillälailla, että Leffen on bannissa Project Etukenosta.
TK:n postaus oli naulan kantaan.

Novi

(04-30-2013, 12:37 PM)MasterTK link Wrote: [ -> ]Ja mitä sitten vaikka rupeaisikin riehumaan. En tajua miten 15-vuotiasta jätkää ei muka kukaan saa Ruotsissa kuriin ja voi aiheuttaa muka niin paljon vahinkoa. Tosin onhan se tietoinen fakta, että Smash-piireissä pyörii harvinaisen herkkänahkaista porukkaa. Yksikin väärä sana väärässä paikassa, niin itkuhan siitä tulee.

Oma mielipide on se että Leffen kärsii narsistisesta persoonallisuushäiriöstä, se selittää itselle kaverin käytöstä ja noita käsittämättömiä tarinoita. En usko että tässä on kyse siitä että ruotsin skenessä on yksinomaan äärimmäisen tunneherkkiä ihmisiä vaan siitä että ko. tyyppi on käytöksellään, sanoillaan ja teoillaan loukannut ja satuttanut ihmisiä. Ketään ei suljeta pois tällaisista yhteisöistä kevyin perustein.

Omasta mielestä taas suurin osa skenen ihmisistä vaikuttaa ei-herkiltä. Skenen piiriin kuuluu ja on aina kuulunut värikäs läpänheitto josta joku herkempi voi loukkaantua. Minusta on typerää vitsailla asiasta koska tunneherkkyys on luonteenpiirre eikä valinta, jos ihmiset saisivat valita kukaan ei koskaan loukkantuisi mistään. Jokainen on vastuussa omasta käytöksestään ja sanoistaan eikä sitä voi kuitata jollain keinotekoisella normilla siitä että mistään ei "saisi" tai "pitäisi" loukkaantua.

RTpmwe

Kaikille jotka saattaa minun jutuista loukkaantua ni pikku vinkki: ei kannata välittää siitä mitä sanon tai teen. Tällänen mä oon :-*

Zumma

(04-30-2013, 12:37 PM)MasterTK link Wrote: [ -> ]En tajua miten 15-vuotiasta jätkää ei muka kukaan saa Ruotsissa kuriin ja voi aiheuttaa muka niin paljon vahinkoa.

MasterTK

He has poor sportsmanship, exemplified by him once making himself responsible for bracket manipulation when he decided to play Mario and G&W, both of which he randomed, in a pools set that he would with 99% certainity have won with his mains.  

Tuohan on ihan perusmeininkiä Suomessakin. Mitään hyötyä kohta pelata pooleja, joiden tarkoitus olisi nimenomaan rankata pelaajat parhausjärjestykseen, kun jotkut aina pelleillee niissä kirbyilla&kumppaneilla Hyrule Templeissa yms. ja häviävät sitten ratkaisevia pisteitä joillekin selvästi huonommille. Tämä taas aiheuttaa sitä, että bracettien jaottelut on menee monesti pitkin poikin hanuria ja ekalla roundilla saattavat joutua vastakkain aivan väärät pelaajat. Tai sitten joku juuri ja juuri ehkä brackettiin mahdollisesti pääsevä ei pääsekään brackettiin, kun joku mennyt pelaamaan esim. PelleQ:ta vastaa pari GW-dittoa ja PelleQ saanut siitä yhden kriittisen pisteen. Näinkin käynyt monesti.

Pitäis olla bannattua tuollainen perseily.

hopsula

täytyyhä sitä kuitenki välillä korkkailla

MasterTK

(04-30-2013, 05:26 PM)hopsula link Wrote: [ -> ]täytyyhä sitä kuitenki välillä korkkailla

On eri asia että korkkaako PelleQ Pajua vastaan Browserin vai Paju PelleQ:ta vastaan. >_>

saska

Minusta tuon pitäsi olla sallittua. Perustelut: http://www.sirlin.net/blog/2012/8/1/play...inton.html

MasterTK

Joo, mutta kun se ei taatusti ole mitään strategiointia melkein ikinä, vaan aina pelkästään random-pelleilyä mikä sekoittaa pakkoja. Sama sitten arpoa koko bracketti suoraan kerralla, niin päästään nopeammin eteenpäin.

RTpmwe

Ja nuo matsit yleensä kans venyttää turnausta ku pelataan 4 reiskaa hyrulessa jne.

udikku

Ei tota perseilyä saa nykysellä turnausjärjestelmällä suljettua pois. Ja melkein mahotonta määritellä kuka perseilee mitenkin. Poolit+bracket on hyvä järjestelmä ainaki minun mielestä hyvä vaan voittajan/parhaan löytämiseen. Round robinilla sais kaikki pelaajat paremmuusjärjestykseen, mutta vie vitusti aikaa. Lopulta ketää ei kiinnosta ku voittaja, ni ihan sama pelata vaa nopeemmin alta pois.

Laatikko

Yks ratkaisu vois olla, että nämä matsit, joissa tulos tiedetään suhteellisen varmasti etukäteen, pelataan ihan ensin pois alta ja aletaan sitten pelaamaan koko ajan vaan tiukempia matseja tulosten kannalta. Ideaalitilanteessa viimeiset matsit ratkaisisivat aina pelaavien pelaajien keskinäiset sijoitukset. Saattaa vaatia melkoista organisointia, mutta helpottaisi tilannetta mikäli se koetaan ongelmaksi.

bËst

Siis fakta on että tuon "perseilyn" tulkitseminen ja sitä kautta kieltäminen on vain veteen piirretty viiva. Tiedän, että esim: omasts poolpelaamisesta voi monella olla se tunne että vain perseilen (esim: pelaan jollai ihan oudolla hahmolla tai muuten vaan trollailen). Mutta kyllä yleensä suoraan sanon että jos ei kiinnosta ja as far as I know: kertaakaan turnauksessa en oo niin sanonu. Joskus vain haluan kokeilla ja "kouluttaaa" uusia hahmoja. Tästä syystä esim: pekiä vastaan pelasin viime turnees falcolla ja AIJ:ssä mayhemiä vastaa pikalla.

Eli summasummarum: kilpailullista arvoa ruokkis sikana se, että kaikki pistäisivät parastsan ,mutta mitenpä määrittelet kunkin kohdalla sen, että mikä o tosissaan ottamista

mayhem_

joka kerta oon oikeest pelannu ihan tosissani poolit, mutta aina tyriytyy >_> veikkaan et nykyään pelaan paremmin jos tiedän, että ei voi enää hävitä tai tippuu. ei oo siis mikään semmonen et ajattelisin, että nyt pitää pelata paremmin vaan joku alitajuntainen juttu.

MikeHaggarKJ

me, mazor, android & armada are confirmed
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18