Smash Finland Foorumi

Full Version: Project Etukeno: Action in Järvenpää 2 (21.-23.6)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

bËst

Doublesien pooleja / brackettia jos joku viittis tähän laittaa kuvalinkkinä. En saa macilla tuota Eebron TIO-filea aukaistua

(06-27-2013, 04:41 PM)mayhem_ link Wrote: [ -> ]Omega: Bracket oli kyl ehkä kuuminta ikinä teikäläisellä, mutta hyvin pelasit jokatapauksessa. Toivottavasti näyt jatkossakin turnauksissa! :)

^ THIS

(06-27-2013, 04:41 PM)mayhem_ link Wrote: [ -> ]bËst: Joo pitää tosiaan keksii jotain IC:n varalle ei jotenkin tällä kertaa toiminu fox, vaikka yleensä oon kyl sillä ihan hyvin pärjänny. Tuli jotenkin kuoltua niin matalista prosenteista pariin kertaan, että ei vaan pysyny tappotahdissa. Hyvin pelasit kyl ainakin mua vastaan en tiä sit miten muut singlesit meni, mutta tuolla pelillä kyl pitäs olla ihan hyvät mahkut voittaa muitakin tästä "top4" porukasta :)

Tällä kertaa näin. Ainakin pidin IC:n enkä kokeillu kepillä jäätä esim falcolla. Ja meni nuo matsit muutenkin itellä ihan jees. Nami ja Pepi vaan oli suth konemaisessa tilassa meikää vastaan, että siinä tilanteessa paremmilleni hävisin. 3-1 tais molempia vastaan päättyä.

MikeHaggarKJ

I had a fantastic time, thanks so much for the tournament, thanks for all the friendliness, generosity and random cigarettes i got from people.

ZLAZHER: You're a cool dude and run the tournament very smoothly. I was impressed that you never got stressed up and that everything was run so smoothly.
Salevits: Love you dude, we really get each others sense of humor and get a connection going.
NamiNami: Sorry for going a bit too far with that prank XD love you dude
Novi: <3. It's a shame we never got to make that PM video.
Jekku: Kissa.
Mayhem: Good shit in the tournament, I was really impressed by your skill and performance.
Paju: I find your fire and emotion that goes into the game truly inspiring, even if it is often rough. I wish I myself still had that fire.

ajp_anton

Jos joku ei oo vielä nähny...

http://www.youtube.com/user/ajpanton/videos

bËst

Et sattunut pool matseja nauhoittamaan? Ainakin meikän ja hakkarin setti pelattii siinä mitä recordasit

Nipi

hieno turnaus ku lähetää pizalle nii diskataa empä oo missään muussa suomen turnauksessa tämmöstä nähny aina on venattu ne jotka on käyny syömään. ja Tommi olisin odottanu sulta vähä enemmän jos sinä oisit ollu jossain nii oisin kyllä oottanu vai pelottaako? eka matsi meni niin eipä kiinnostanu koko turnauskaa enää sen jälkeen.

mayhem_

En ite tiedä kunnolla mikä oli tilanne, mutta olin siinä käsityksessä, että lähitte syömään ilmottamatta asiasta ja lisäks viä väärään aikaan kun heti doublesien jälkeen huudeltiin monta kertaa, että lähtekää nyt syömään ketkä on johki lähös. Eipä siinäkää järkee oo, että oltas vaa venailtu teidän saapumista kun se viivyttää vaa turnausta nii hienoo pelailla tärkeimmät matsit joskus keskellä yötä.

peki

turnausten välissä oli kyl ihan tarpeeksi aikaa käydä syömässä tai tehdä mitä tahansa, varsinki kun tipuitte tiimeistä niin nopeesti. ei ois ollu järkee alkaa odottamaan ties kuinka pitkäksi aikaa sitä, että toinen puoli bracketista ei vaan voi edetä, koska pelaajia ei näy.

bËst

Oon kyllä Nipin kanssa siinä asiassa samalla kannalla, että uskomattoman perseestä jos turnaus menee ns. diskaukseen vaikka Nipilläkin olis ollu 100% chanssi päästä ties kuinka pitkälle.

Mutta ikävä kyllä koko show ei voi pysähtyä parin ihmisen poissaolon takia, koska siinä kärsii sitten niin turnauksen eteneminenkin kuin koko muun systeemin toimiminen :/. Mutta TO-poliittisella puolella vois ruveta lättään ihan lappuja seinille, että koska tapahtuu kellonajallisesti mitäkin. Kyllä nytkin ne luki täällä foorumin turnauspostissa ja paikan päällä huudeltiin niistä, että täysin informoimatta ne eivät jääneet. Mutta aikataululagia tuli, mikä tottakai vähän hankaloitti tilannetta.

Toki jos siirtää yksilön kohdalle, niin fiksuintahan olisi jos kysyis TO:lta jos meinaa lähteä johonkin, että minkälainen on aikataulu.

Nipi

(07-07-2013, 09:52 AM)pepi link Wrote: [ -> ]turnausten välissä oli kyl ihan tarpeeksi aikaa käydä syömässä tai tehdä mitä tahansa, varsinki kun tipuitte tiimeistä niin nopeesti. ei ois ollu järkee alkaa odottamaan ties kuinka pitkäksi aikaa sitä, että toinen puoli bracketista ei vaan voi edetä, koska pelaajia ei näy.

Niin onhan se 20min helevetin pitkä aika turnaus menee niii myöhään jos ei aloteta joopajoo uskomatonta paskaa.
Niin ja saanko kysyä kenenkä idea oli ?

bËst

(07-07-2013, 11:04 AM)Nipi link Wrote: [ -> ][quote author=pepi link=topic=351.msg31432#msg31432 date=1373190741]
turnausten välissä oli kyl ihan tarpeeksi aikaa käydä syömässä tai tehdä mitä tahansa, varsinki kun tipuitte tiimeistä niin nopeesti. ei ois ollu järkee alkaa odottamaan ties kuinka pitkäksi aikaa sitä, että toinen puoli bracketista ei vaan voi edetä, koska pelaajia ei näy.

Niin onhan se 20min helevetin pitkä aika turnaus menee niii myöhään jos ei aloteta joopajoo uskomatonta paskaa.
Niin ja saanko kysyä kenenkä idea oli ?
[/quote]

Ei kenenkään yksittäisen idea. Yleinen kannanotto että kukaan ei halunnut turnauksen odotuttaa. Pelattiin niin pitkälle ku voitiin (loserssin ekaan kierrokseen) jonka jälkeen koko turnaus olis vain seisonut

TO sen linjauksen julisti, mutta ei todellakaan omatoimisesti.

udikku

Eihän se yks 20 min varmaa mitää ois tehnykää, mutta millä taataan se, ettei jokanen setti myöhästy 20 min erinäisillä syillä? Johonki se raja täytyy vetää, ku joka tapauksessa vähintäänki pieniä viivästyksiä tulee turnauksen edetessä.

ajp_anton

(06-29-2013, 07:04 AM)bËst link Wrote: [ -> ]Et sattunut pool matseja nauhoittamaan? Ainakin meikän ja hakkarin setti pelattii siinä mitä recordasit
Oli liian vähän tilaa nauhottaa koko ajan, eli vain bracketit.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18