Smash Finland Foorumi

Full Version: Project Etukeno: Action in Järvenpää 2 (21.-23.6)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

Paju

ajp_anton

Jes, ja tiimit myös?

Paju

Tiimeistä en oo varma, mut muistelisin et parit meni näin:

Android+GSE
RTpmwe+udikku

Sale+pepi
Rocky+KJ

Paju+Nami
AJP+Jack

TK+mayhem
bËst+Über

eebrozgi

Action In Jarvenpaa.tio


Oli kyllä varmasti paras tapa viettää juhannus: Rytmihaastattelu, sotarumpucrewit, Luigin fantasiaseikkailu, Mega NTSC 2, sauna ja Käyntikortit, Mario Party, Bang, öinen zombivaellus, taikinatakomo ja jotakuinkin kuumottava Namin autokyyti. Ja sen Melee-pelin Kirbyditot ja taivaita halkova Grimmair-matchup.
Suuri kiitos kaikille mukana olleille. And thanks for the Swedes too for building up the great atmosphere.

ajp_anton

En jaksa tion kanssa alkaa taistelee, mut taisin saada tuosta Pajun jutusta selvää.

Filmit on valmiit (ladattavat versiot), lähettämässä niitä kotiin Tukholmaan (ajpanton.se/ssbm, siellä on nyt taas kaikki vanhatkin). Täällä vähän hitaampi yhteys, kestää 10 tuntia...
Pistän sillä aikaa yöks kompressaamaan tube-filmejä. Niissäki voi sit kestää aikaa saada lähetettyä mihinkään, ja tiistaina lähden. Jos ei siihen mennessä oo valmista niin teen loput ku oon kotona torstaina.

peki

voiko joku postaa singles poolien kuvat?

Paju

ajp_anton

Yritän lähettää Tubeen mut ei oikein onnistu. Useimmat videot jää parin minuutin pitusiks (ja ääni menee epäsynkkiin). Ei näytä että kerkeän lähettää niitä uudestaan tässä yön aikana, joten nää valmistuu aikaisintaan vasta torstaina.

NamiNami

Mahtava viikonloppu. Oli hienoa saada ruotsalaiset mukaan turnaukseen.

Zlazher: Kiitos panostuksesta turnaukseen ja kokonaisuudessaan hyvin hoidettu homma. Parannettavaakin tosin jäi. Aamuyön pelit Armadan kanssa oli aika kuumaa kamaa =DDD

Paju: Harmi että pelaan niin epätasavahvasti aina, tiimi kärsii siitä. Rupeet raivoo kesken matsien välillä, tosin ymmärrän kyllä minkä takia - Mutta pelataan loppupeleissä vain videopeliä joten semmonen ylivakava riehuminen tuntuu vaan turhalta ja hölmöltä. Tiimaa jonkun muun kanssa jos tuntuu että tyrin liikaa.

mayhem: Hieno nousu vaikeemman kautta taas, arvostan että pystyt parantaa vielä turnauksen edetessä. Koitan joskus voittaa sut kun saa mindsetin kuntoon. Dubbelknäger sunnuntaina toimi välillä hyvinki, kun vastassa ei ollu pahimmat rankasijat.

saska: Se meidän eka matsi meni aika tiukille, tuntuu että se ratkas sen setin. Joka kerta vaikeempi pelata sua vastaan, ootan millon tulee turpiin. Pelasit poolin näköjään tosi hyvin.

Omega: Ehkä paskin tuuri ikinä bracketin kanssa. Toivottavasti tuli kipinää käydä lisää turnauksissa. Kiitos kun tsemppasit mua bracket settien aikana. Tajusin muuten just että ajoin Lahden läpi tänne turnaukseen, olis ollu ehkä kätevämpää tulla minun kyydillä menopaluu. Noh ens kerralla.

bËst: Oli aika tasokas setti meillä. Ollaankohan koskaan aiemmin kohdattu bracketissä? Harmi että voit huonosti alkuturnauksen. Uskon että potkitte vielä ylemmäs tiimeissä Überin kanssa.

PeliQ: Ei taidettu pelata ollenkaan, mutta hienoa että olit paikalla. Toivottavasti synttärilahja oli edes jotenkin kelpaava :P

Novi: Mukava että olit avustava TO ja hoidit paljon sunnuntain siivousasioita. Hyvä myös että sait videoitua vähän kaikkea. Bracket oli lähellä, ens kerralla :)

hopo: Olit meidän crewin kantava voima, se on ihan selvä asia. Ruskeet sloggit oli täydellinen valinta. En pärjänny letkulle pooleissa, pitää kehitellä jotain ens kerralla ettei tuu samalla lailla turpaan.

AJP: Oli mukava tavata pitkästä aikaa. Vihdoinkin näin ekan kerran sitä Excel-taulukkoa. Stackvertical(.....stackvertical.....(stackvertical......)) =D haha. Kiitos videoista (hieman etukäteen).

kalzu: Ei ollu tavote paljosta kiinni. Jossain eri poolissa olisit voinu päästä jatkoon. Paremmin vaan vielä ens kerralla. Harmittaa miten lähellä olit voittaa Androidilta sen ekan matsin.

Hups: Kynit multa stockeja doublesien pooleissa ihan huolella. Pakko vetää varovaisemmin ens kerralla. Ei pelattu tällä kertaa paljoa mutta ens kerralla sit. Voitit haggarin pooleissa, good job.

eebrozgi: Kiitos matkaseurasta paluumatkalla. Oli se Lahden seudulla ajaminen niin viime tippailua että sen hetken muistaa varmaan vielä pitkään.

Salevits: Oot kehittyny paljon mutta välillä menee vaan huonosti. Älä lannistu kyllä se siitä. 1 turnaus sinne tänne, ens kerralla laitat kaikki pakettiin. Varsinki mayhemin.

Jekku: Kiitos kantoavusta heti kun saavuin paikalle perjantaina. Titanium + I could be the one 8) Toivottavasti et morkkaantunu liikaa mun jutuista meni välillä vähän yli :D

Zumma: Näin sut ekan kerran Tamporan jälkeen. Selvästi huomaa että jätkällä on peli hallussa. Vielä vaan pitää pelata enemmän että pääsee kunnolla peliin sisälle.

HippiEetu: Kaima laitto niin pahasti turpaan creweissä että ihan hävettää. Well played sir.

Zlazher

Jeah, etukeno kakkonen on takana ja jäi törkeen hyvä maku suuhun, kiitos jokaiselle paikalla olleelle. Alternative jussi oli konemainen :)

Jouni: Kiitos kaikesta, autoit ihan molosti. Elämä helpottuu, jauhetaan lisää.

PeliQ: Kiitos turkinpippurista, oli hyvää. Bangi oli nastaa, vaan vois ens kerralla jyystää mänssiäki

Jankki: Kiitos pooli- ja räkettihommien hoidosta, itellä ei oo harmainta hajua niistä hommista. Tiedä että työtäsi arvostetaan. Vähän kalvaa se poolisetti, mutta hyvältä tuntuu kuiten.

Zummazumma: Kivan tasasia matseja, vaikka selväähän tuo on, että oot parempi ko meikä. Kiva oli pelata ja olit nastaa röökiseuraa :p

Loota: Ghost, Bulldo, ja muut kortit toimii, oot kone kehittämään jöötiä.

Eerbro: Sun konemaiset kummajaispelit on aina toinen toistaan parempia, mukava katella kun jossain sivutöllöissä pyörii jotain ratkiriemukasta. Nastaa, että olit piristämässä meininkiä. Oo tsugoi desu nee ~~~~

Hopo & Saska: Oli herkkä yö.

Omega: Oli nastaa nähä sut paikan päällä. Muista tulla seuraaviin, sua on kaivattu :)

Grimmair: Sunnuntaiaamun seikkailut. Olin oikeessa, voitit minut. Muhos all over again.

Udikku: :)

Kaikki, jotka unohin: Olitte konemaisia, ja te teitte tän turnauksen. Ou jeah :)

OmegaSephiroth

Hyvä turnaus oli, kiitoksia järkkäämisestä. Mukava oli vaihteeksi käydä. Erityiskiitokset myös RT:lle kyydistä paikalle ja Namille nukkumapaikasta. Lisäksi kiitokset kaikille paikalla olleille.

Saa nähdä tuleeko käytyä vielä turnauksissa. Asia kuitenkin riippuu niin monista muuttujista, että nyt mahdotonta sanoa mitään muuta kuin että mitään vaihtoehtoja en ole vielä sulkenut pois.

Novi

Armadan haastattelu

Samalla tuon turnauksen montage >_>

saska

hyviä haastatteluja sinulla aina.

Laatikko

Niin kaunis turnaus kaikinpuolin, nyt jätän poikkeuksellisesti shoutoutit tekemättä kun laiska paska olen.

tosin...

Ruotsi rutattu Marjo Partissa 8) Vois kans kattoo jos sais jotain aikaiseksi niiden montagejen suhteen, kun sattui taas olemaan sellanen suht kiva rundi. ihan pikkasen vaan. niinku.

onjrahjekbljiwkunrjvhkue
ovkbe,inuvbrjefavior
wpkoji4vurgchrsj
kvbruhkevbrk
svjrhrvrkvh

NamiNami

Hävettää kun tulin örisemään sinne taustalle kesken haastattelun. En heti tajunnu että siellä vedettiin jotain virallista kameran edessä. Hajosin kun alko kuulua sitä veden lotinaa kun mentiin mayhemin kanssa saunaan >_>

"Check the links in the video description for more info!" Ei ole mitään linkkejä, ainakaan vielä, Novi.

mayhem_

Zlazher: Kiitos järkkäyksestä ja kuten sanoinkin sulle jo paikanpäällä niin oli kyl sillee hyvin järkätty turnaus, että kaikki toimi niinku pitääki. Ainoo mikä oli, että vähän myöhässä aikataulussa mentii, mutta eipä se loppupeleis mitää haitannu :)

Paju: Tällä kertaa taas vaihteeks meikä voitti kun koitin vähän erilaista lähestymistä. Viimeksi kun oon sut voittanu näin selvästi oli sillon kun siellä pekin miitissä joskus kauan sitten platformcamppasin vaan kokoajan. Odotan, että ens kerralla taas huomattavasti tiukemmat pelit ja että pitää taas keksii jotain uutta. En kyl tiedä huomasitko ees mitä tein normaalista poikkeavaa, mutta jokatapaukses odotan ja uskon, että ens kerralla on tiukempaa.

Nami: Perus setti meidän välillä taas vaihteeks. En tiä silleen, että mitä sun pitäs muuttaa ees, mutta aina jotenkin mulla on vaan niin varma tunne kokoajan kun voin vaan odottaa sitä yhtä helppoo gimppiä. Pelasit kyl paikotellen tosi hyvin muakin vastaan ja oli tosi vaikee päästä pressuresta ulos. Se yks rankasu mun lightshieldistä oli kyl hieno (tönäsit ulos ja dair) saatto kyl olla vahinkoki, mut kuitenki :D

Peki: Sun ois pitäny ottaa falco sitä rockyä vastaan. Sanoin salelle heti kun se 4. matsi alko, että häviät kun et vaihtanu falcoon. Hyvä jos sulla iski nyt porahimo niin ens kerralla taas päästää ottaa kunnon setti. GF:ssä tuplasetti bo7 molemmat niin 14 pelii putkeen.

TK: Kiitti kyydistä. Singlesit meni vissiin normaaliin tapaan, en ees muista koska oisit sijottunu jollekkin muulle sijalle kuin 7. tai 9. >_> Tiimeissä iski vissiin vähän dasync siinä winnerssemifinaalien kohalla <_<

saska: Oisko ollu yks JV4-stock ja 2x 4-stock. 1-1 tiukka >_>

Omega: Bracket oli kyl ehkä kuuminta ikinä teikäläisellä, mutta hyvin pelasit jokatapauksessa. Toivottavasti näyt jatkossakin turnauksissa! :)

bËst: Joo pitää tosiaan keksii jotain IC:n varalle ei jotenkin tällä kertaa toiminu fox, vaikka yleensä oon kyl sillä ihan hyvin pärjänny. Tuli jotenkin kuoltua niin matalista prosenteista pariin kertaan, että ei vaan pysyny tappotahdissa. Hyvin pelasit kyl ainakin mua vastaan en tiä sit miten muut singlesit meni, mutta tuolla pelillä kyl pitäs olla ihan hyvät mahkut voittaa muitakin tästä "top4" porukasta :)

hopo: hopo vs Nami: 2-0, hopo vs Hara: 1-2 asia kunnossa.

AJP: Ei vaan pärjätty teidän tiimille. Se oli murtava. Kiitos recordauksista.

Salevits: Saleviiiittiiiis.

Jekku: "Mut määkin oon hyvis ???"

Zumma: Perus peli hyvin hallussa, viä vaan enemmän reeniä vähän kovatasosempia vastaan kun PeliQ niin hyvä tulee >_>. Kiitos paluumatkan kyydistä.

Udikku&RT: Meikä D-smash muikku oli liikaa teille 8)

Svenskapojkar: Was great to see you guys again. Hope we will see you in future tournaments in Finland :)

NamiNami

Kun katoin sen meidän setin tubesta mayhem, niin näytti että pärjäsin paljon paremmin kun miltä se tuntu sillon pelatessa. Ei ihan matsivoittoon riittäny mutta välillä ihan hyvää settiä.

mayhem_

Se on noiden hahmojen hyvä puoli joilla saa helposti gimpattua, että vaikka toinen painostas kokoajan niin yks gimp ja sit saa toisen tavallaan pelimoraalin tai semmosen laskettua huomattavasti ja se vaikuttaa paljon siihen miten peli etenee ja yleensä johtaa siihen, että gimpattu pelaa yliaggressiivisesti kun tuntuu, että tapahtu vääryys >_>

udikku

(06-27-2013, 04:55 PM)mayhem_ link Wrote: [ -> ]Se on noiden hahmojen hyvä puoli joilla saa helposti gimpattua, että vaikka toinen painostas kokoajan niin yks gimp ja sit saa toisen tavallaan pelimoraalin tai semmosen laskettua huomattavasti ja se vaikuttaa paljon siihen miten peli etenee ja yleensä johtaa siihen, että gimpattu pelaa yliaggressiivisesti kun tuntuu, että tapahtu vääryys >_>

Siksi pitääki olla vahva käsitys siitä mikä on oikeus ja kohtuus

mayhem_

nimeomaa
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18