Smash Finland Foorumi

Full Version: Luuserien Luola #6, 9-11.01.2015
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23

Novi

Mulla koneen laturi Keravalle että singlesien videoita joutunee odottelemaan tovin >_>

NamiNami

Kiitos loistavasta miitistä kaikille mukanaolleille, oli odottamisen arvosta. Yleisesti kaikille, että varatkaa kolikoita mielellään sen verran että saa maksettua turnausmaksut etukäteen niin säästyy rahankerääjä turhalta säädöltä ja muistamiselta, ja muutenkin saa vähän helpotettua voitonjakoa bracketin loputtua. Vaikka kyse onkin vaan parista eurosta niin tuntuu silti hölmöltä ettei sitä osaa varata etukäteen kun tietää tulevansa tällaseen tapahtumaan. Järjestäjä vois myös perehtyä vähän paremmin sääntöihin etukäteen että pystyy vastaamaan kaikkiin kysymyksiin sääntöihin liittyen, ilman että tarvii käyttää siihen aikaa että niitä ruvetaan ettimään jostain. Tai jos ei ole mahdollisuutta niin pyytää jotain muuta hoitamaan asiaa. Se on totta että jokainen pelaaja on itse vastuussa siitä että tietää säännöt, mutta järjestäjä voisi ottaa asiasta vähän enemmän selvää eikä vaan kopioida jotain ja jälkikäteen miettiä että mitähän edes kirjoitti. Osa pelaa näitä turnauksia vakavemmin ja osa ei, mutta olis kunnioittavaa kaikkia kohtaan että säännöt on selvät eikä tarvi kesken settien huudella ympäri huonetta.

Salevits: Jotenkin kuvittelin että kun ruvettiin autoa lastaa niin nähään siinä vielä mutta kun saatiin kaikki yhellä kertaa niin en tullut enää sisälle vaan pyörähin siinä pihalla mutta olit jo muualla. Hyvät turnaussetit meillä, välillä meen vähän paineisiin kun ei tiedä mitä sieltä tulee.

Jekku: Toivottavasti leivät ja kitkat maistu :) En kiitellyt sinuakaan kun olit jo lähteny kun heräsin mutta oli hieno miitti kaikkinensa. Sheik treeniä vielä vaan niin alkaa porukkaa kaatua pikkuhiljaa.

Zlazher: Oli kyl uskomaton se meidän pools-setti, jotenki tuli mieleen ne saunasmash ajat. Rupes vähän jännittää sen itsarin jälkee vikas matsis et mitähän tästä tulee, niukin naukin käänsin voitoks. Olis pitäny pelaa enemmän. Ja Aliaksessa oltiin ylivoimanen ykkönen 8)

Paju: Yhtäkkiä mätivaatio. Uskomattoman kiero Marth, täytyy ens kerralla löylyttää se kunnolla niin pääsis pelaa heti tokasta matsista alkaen Peachia vastaan. Miau.

kalzu: R. Ruttunen. Olit paikotellen tosi konemaises tilas, kattelin et saat melkein ykkösseedin mut pallot ei helpolla kaadu. Pelattiin aika paljon mut enemmänki olis voinu pelaa.

LzR: Crewit meni aika hyvin vaikka lämmittely jäi käytännössä melkein kokonaan pois. Yhteensä 4 rest tappoa vissiin ainakin. Selvää kehitystä huomas, oli välil vaikeet meidän crew-matsis.

peki: Uhrasin pizzani muutaman friendlyn kunniaksi. Kyllä siitä keskuksen pysty syömään. Harmi että pelattiin niin vähän kun olit taas paikalla, olis kiinnostanu pelaa niin paljon enemmän.

Jaxi: Kolikkotemppu lauantai-illan päätteksi oli huikea. Sain hajoilla sille ihan huolella :D Hienoa että spottasit meidät Lidl-reissulta niin pääsit näppärästi perille.

Novi: Kiva että toit recordaukset paikalle, itelle tuntuu jotenki esteeltä ruveta niitä virittelee jossei oo siellä sillon kun telkkareita roudataan ja ei oo porukka kauheessa kiihkossa poraamassa. On muutenkin vähän kiireistä tässä nyt etten usko että olis ollu hirveesti aikaa videoiden kanssa.

saska, hopo ja RT: Kiva että pääsitte kaikki paikalle. RT oli kantava voima tiimeissä ja hopo hardboner. saska revittelee välillä vähän liikaa etenkin tiimeissä. Niinhän se tosin kuuluukin mutta välillä vähän taukoa ja tilannetarkkailua.

Laatikko: Oli hieno nähä että jaksoit yrittää, tiimeissä varsinki. Koitin tsempata sut singleseissä korkeelle, ens kerral Sale kumoon. Et ottanut WMK:n ohjaimia ;-;

Pingu: Loistava saada sut paikalle aina, oot hyvin hengessä mukana. Pitää ens kerralla ajottaa Bangit ja Aliakset vähän paremmin niin voi pelaa pari peliä ainakin.

Tän päivän huipentuma oli NTSC WarioWare mustavalkosena, hieno vaikeusasteen nosto muutamaan mikropeliin.


EDIT.

Niin tosta resultseista puuttu vielä.

9.saska
9. hopo
11. LzR
11. Zlazher
13. Jekku
13. Pingviinituutti

Teameissa
5. Novi + kalzu
6. RT + Jekku

Jekkukissa

Ruusuja: Voi poikaset ootte ihania, ei ollut edes kivuliasta siivoilla jälkiä tai mitään. Muutenkin helmi miitti, kiitos. :)

Risuja:
Kuunnelkaa turnausjärjestäjää (=minua) ja tehkää kuten sanotaan saatana. Vituttaa kun esim. rahaa kerätessä pitää melkein jokaisen luokse henkilökohtaisesti mennä kyselemään masseja, vaikka pää punaisena siinä huudellut asiasta vaikka kuinka kauan mutta jengi jatkaa poraamista.
Ja joo Namilla kyllä pointti tossa sääntöjutussa. Ens kerralla ollaan kyllä kärryillä siitä, millä säännöillä pelataan ja mitä säännöissä lukee. Nyt meni kieltämättä ihan metsään siinä, pahoittelut.

(Btw. pahoittelut siitä, että perjantaina sanoin että siellä alhaalla saa olla, mutta sitten yhtäkkiä ei saanutkaan. Ajattelin enste, että porukka on osannut olla ihan kivasti ja hiljaa. Sitten alettiin Salen kanssa miettiä että toisaalta Alias ja kiihkeät selitykset ei välttämättä ole hyvä idea siihen aikaan. Ensimmäistä kertaa oli kerhohuone käytössä, joten ei haluttu ottaa mitään riskiä että sen käyttö meiltä kiellettäisiin tai saataisiin varoitus tai mitään, koska yritän tosiaan saada nuo avaimet itselleni tässä jotta on helpompi kärjestää miittejä jatkossa jne. Pahoittelut epäjohdonmukaisuudesta ja epäloogisuudesta.)

Nami: Kitkat maistui nom nom. Ja onnea voitosta. :)

RTpmwe: Oli kiva kun olit pitkästä aikaa mukana meiningeissä. Tiimipeli ei nyt ihan toiminut, mutta jostain syystä jopa tykkäsin pelata tiimejä kuitenkin. Yleensä en kyllä tykkää yhtään.

Saska: Pätee suhunkin, kiva että olit messissä. Harmi ettei Ufouriajuttu onnistunut. :)

Hopo: Samoja sanoja, kiva nähdä että Tamperelaiset jaksaa tulla taas tähän suuntaan välillä. En tiä pelattiinko mässiä edes, mut Bomberman oli ainakin jees. Ois vaan pitäny käyttää sabotaasimahdollisuutta kun sellanen oli.

Novi: Puuttuuko sulta joku musta pieni ruuvi sun ohjaimesta tai jostain? Löysin sellasen pöydältä ku siivosin. Pidetään sun kamoista huolta, tuut hakee sit joskus tai sit tuodaan seuraavaan klubiin. Vähän häiritsi kun välillä tuntui siltä, että vihaat minua, kaikkia ja kaikkea ja välillä olit taas neutraali tai iloinen. Ei oikein tiennyt miten olla. >_> Mut oli kiva kun olit messissä silti.

Zlazher: Sua on aina kiva nähdä miiteissä ja muuallakin, vaikuttaa ilmapiiriin positiivisesti.

Jaxi: Kolikkotemppu oli kyllä huikea, oon samaa mieltä Namin kanssa. Marioilut oli kanssa jees. Sinä ohjasit ja neuvoit ja minä tyrin.

Loota: Siinä toinen, jonka läsnäolo valaisee huoneen jne. Bangia ei tullut kuin se yks peli pelattua, ois ollu kiva pelaa enempikin, mut leffa kiinnosti liikaa vähän kaikkia ja ite putosin jo tosi alussa. Sun wii oli mun lempparijuttu koko miitissä. Boksereista löytyi massit.

Paju: Shake only. :)

LzR: Ne sun restit pelottaa ihan liikaa. Aina rollailen niihin tai seison muuten vaan siinä että yhtäkkiä räjähtää.

Pingu: Singstaria ens kerralla! :D

Muut: Ootte varmaan ihania, kiitos kun kävitte jne. :)

saska

Joo kama oli hyvä vaikka en tiennykkää että turnauksii piti olla rahaa. Koko loppukuun budietti ihan poikittain nytte.

jekku: älä pelkää.
sale: ei pahalla.
hopo: se oli ihanaa.
jaxi: onnea minu voitosta.
kalzu: onnea minu voitosta.
rt: onnea minu voitosta.
paju: onnea minu voitosta.
novi: mä ymmärrän sua.
nami: hevosmaski sienien keräys ele.
hook: uusi naama on aina parempi kaks huonoa.
lzr: viis restiä yks aresti.
muut: antaa kissan kantaa kaulapantaa.

Laatikko

Hieno miitti, tilat oli yllättävän hyvät, vaikka näyttikin aluksi vähän ahtaalta. Lähdin itse pakosalle eilen aamulla kun piti olla 10:30 Pasilassa, onneksi ei nähtävästi jäänyt paljoa sotkua. Bangia seuraavalla kerralla lisää ilman telkkarihazardia (ja gold nuggetteja >_>). Are you scared mullisti maailmankuvani, alan varmaan syömään vastaantulevia houkuttelevia koirankakkoja. Also, rehellisesti sanottuna muakin otti pannuun kun ei ihmisiä kiinnostanut maksaa mitään turpausmaksuja ja sitä hälläväliämeininkiä siinä ohessa, siinä voisi osoittaa vähän kunnioitusta järkkääjiä kohtaan.

Jekku: Kiitos kovasti, näihin tulen ehdottomasti uudelleenkin! Vai ei sun Sheikissä ole mitään nähtävää, paketoit meikäläistä joka ikinen kerta kun uskaltauduin lähelle ;_; Menitte vielä voittamaan koko setin, ei vaan pärjännyt. Bomberman oli niin kaunista, että olisin vaikka maksanut katsomisesta. Piilotin varmaan alitajuntaisesti sen lompakon sinne, ei ainakaan oo vaaraa, että kukaan sitä sieltä ryöstäisi.

Sale: Turhautuminen otti täyden kontrollin musta poolin tokassa matsissa, vähän hävettää. Onneksi saatiin sitten tuon korvaa setti bracketissa, ei harmita häviö ollenkaan kun oli niin konemainen ja tasainen setti.

Hopo: Elämäni paras turnaussetti. Pistettäkööt sen sisältö tähän koko muun kansan nähtäväksi.

1. Matsi: Giant Melee DK vs. Bowser Foursidessa kera kahden lv1 Marion.
2. Matsi: Stamina Melee Hyrulessa G&W vs. Samus.
3. Matsi: Invisible Melee Kongo Jungle 64:ssa G&W ditto niin, että telkkarista kontrasti ja kirkkaus hyvin lähelle nollaa.

*_*

KPS rematch.

Nami: Jentlemannen kun ymmärrät kenttien päälle :-* Se Wanted päin sun naamaa pelasti mut nähtävästi oikeasti, olen ovelampi kuin luulin.

Paju: Siis aoienkrbueunlw, hallitsit mieltäni counterpickauksessa. Olis voinu kuitenkin voittaa sen vikan matsin silkan morkkauksen vuoksi >_> Bangissa pieni selviytymistaistelu päällä.

Jaxi: Vietiin pooleissa jokaiselta vähintään yks matsi, oltiin välillä ihan hyvässäkin harmoniassa, vaikka suurin osa ajasta huutelinkin sua apuun hih.

LzR: The Legacy of LzR. Jäi barli vähälle, mutta olipahan silti kaunista settiä. Rehuleipä da bess.

Kalzu: Ekan matsin perusteella näytti vähän pahalta, mutta sain kuin sainkin niskalenkin. Imeydyt tunnollisesti niihin ladattuihin reunasmasheihin :-*

Länsser: Sun Docilla on aina henkinen etu, mielenterveys järkkyy aina kun imeydyn niihin sun smasheihin *_*

Novi: Ei mahkun mahkua, paloittelit meikän täysin. Olis kyl kiinnostanu nähdä vielä myöhemmin kun Salen kanssa sain matchuppia vähän kursittua kokoon.

Peki: Aina loppui nauha kriittisellä hetkellä kesken paketoinnin ja elit vielä aina pari minuuttia siihen päälle >_> KUKKAAN EI NÄHRY MUN PS SONPOA SUHU ;_;

RT: Paketoit friendlyissä, mutta turnauksessa bonk. *aamun hiljaisuus*                      ...VITTU NY LÄHRETÄÄN

saska: JUL MUS YR MIND BOLWED

Pingu: Niin se vaan jyystää mörönmetsästystä, en vaan ymmärrä mokomaa. Also, joka kerta 3DSXL-himo kun laitteen näkee, pistä seuraavalla kerralla piiloon ;_;

HawK: Jos Melee/kieroutunut seuramme/lattialla nukkuminen nappaa oikeasti vähänkin niin tervetuloa uudestaankin vaan mukaan. Täytyy keskittyä alussa vaan oikeisiin asioihin (eikä kuunnella Salea hih) ja saada hyvät perustat pelille niin kehittyminen lähtee varmasti nousuun.

Novi

Jekku link Wrote:Novi:Vähän häiritsi kun välillä tuntui siltä, että vihaat minua, kaikkia ja kaikkea ja välillä olit taas neutraali tai iloinen. Ei oikein tiennyt miten olla. >_

Sinua? K. Oon yrittänyt pitää päätäni kiinni mahdollisimman paljon mutta ei se tarkoita että olisin kenellekään vihainen. Allnighterit tosin verotti ja olin lauantaina aika pultissa, sori siitä.

kalzu:

tosi hyvä setti meillä bracketissä, oot kehittynyt hurjasti etkä enää mee paineisiin kriittisellä hetkellä.

sale & tiia:

kiitokset järkkäilystä, tuo tila on aika loistava miittien järkkäilyyn. ens kerralla vaan akkuna auki ja homma toimii.

rt:

voisit olla puhumatta silloin kun sulle ei puhuta, ottaa pannuun jatkuva kuittailu huoneen toisesta päädystä kun yrittää puhua jonkun kanssa. fox ditot on piikki

hopo:

konemainen fox, kannattaa pelata sillä enemmän

RTpmwe

Kiitti miitistä pidän piitistä


JekQ: ei vaa märjätty tiimeissä vaikka kaikkeni mä yritin silti veivät pellot työn ja talonkin

saska: pyty mennä jaxille

Spoof: ei vaan märjää, kärsivällisyys on kyllä hyveenä mutta pitää vaa olla kärsivällisempi

Sopane aka soppatykki: opettele pelaa, fox ditot on ezpz

Namu: miksei pelattu kokoaja  :'(

Paju: 1-1 tiukka

Loota: saako ottaa saman?

Sale: opettele säännöt

hoppis: Hi I'm Daisy

Pingu: selkeesti konemainen jätkä

mayhem: pyty mennä

pepi:  :-*¨

Jaxi: 7m 24s, ime munaa

saska maksa velkas

Novi

(05-17-2013, 05:31 PM)RTpmwe link Wrote:Sopane aka soppatykki: opettele pelaa, fox ditot on ezpz

Tech skill kuuri käyntiin välittömästi 8)

peki

millon seuraava

Jekkukissa

Ainakin varmaan viimeistään EVO-miitti, mutta pitää katella.

Jekkukissa

EVO-miittiä tulossa, tarjolla striimiä, poraa ja superhyvää seuraa tietty. Mahdollisen kiinnostuksen mukaan myös Are You Scared -tasoisia elokuvaelämyksiä tai muuta randomia mitä keksiikään. >_>

Nimiä listaan, tiedätte miten toimii systeemi. :)

pingviinituutti

puoli-hep. Voi olla, että tarvii yksi päivä uhrata yhelle muulle jutulle.

Novi

tuun

RTpmwe

Ehkä

Zumma

vois

Paju

Kiinnostaa

mayhem_

nää sattuu aina itteni kannalta huonoon ajankohtaan. eli en pääse tälläkään kertaa, mutta toivottavasti seuraavaan si onnistuis :)

bËst

Kiinnostaa ja tulisin mutta lautapelifestarit sjoella EVOa katsellen tuolloon niin ei pääse. Jos seuraavaan onnistuis tulemaan :)

NamiNami

Kiinnostaa.

Tuolla alotusviestissä lukee Tykki. Tuoko joku tykin vai tuonko minä?

OmegaSephiroth

Kiinnostaa[sup]2[/sup]
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23