Smash Finland Foorumi

Full Version: Beast 4
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

saska

käsittääkseni tämmöset tulokset suomalaisilla. laskin ite että todennäköisesti menny kuumille kiville.

17. Paju
17. NamiNami
25. IVP <_<
25. peki
25. mayhem
33. bËst
33. AJP >_>
49. Salevits
49. Usleon <_<
---
65. Kalzu
65. Novi
81. RT
81. Tukaani
81. Tak
97. Jekku

ajp_anton

Oon siis vielä liian ruotsalainen teille?

Jebu

Oli kyllä ilo seurata suomalaisten pelejä. Näin pari settiä pooleista ja jonkun bracket setinkin.
bEst vs kiwi oli todella tiukkaa ja tasaista. Oli enemmän hype seurata sitä settiä kuin samaan aikaan telkkarista tulevaa Kanada-Venäjä ottelua. Mayhem vs Calle W oli myös aika tiukkaa ja hienon comebackin taisi Mayhem tehdä tokassa matsissa (Y) Pajukin pelas hyvin Tomberin ICta vastaan ja näytti menevän todella kuumille kiville. Muiden matseja en nähny mutta harmitti kyllä kun Nami ja peki kohtas aikasin bracketissa :/

Seedaus näytti osittain aika eriskummalliselta. Salevitsin ja Jekun taisivat jopa laittaa samaan pooliin...


E: Pajullahan oli todella tiukka setti Tomberia vastaan ja meni ihan vikaan matsiin ja vikaan hittiin.

saska

(02-16-2014, 08:18 PM)Jebu link Wrote: [ -> ]Pajukin pelas hyvin Tomberin ICta vastaan ja näytti menevän todella kuumille kiville.

Siis meni hyvin vai meni kuumille kiville? >_> En tätä ite siis nähnyt.

ajp_anton

Maksettava Namille, pyöristäkää miten haluutte:
mayhem: 24€
peki: 61.2€
RT: 0€
Jekku: 34.7€
Sale: 35€
Novi: 30.6€
kalzu: 52.2€

mayhem_

olipahan turnaus. pimeen kulman samus oli semmonen työmaa, että ei vaan pärjänny. ei edes kiukuta miten sijotuin sen takia, että tiedän hävinneeni sellasille joita vastaan ei oikeesti ollu mahkuja, mutta tavallaan harmittaa, että ei päässy kokeileen kuinka hyvin ois voinu pärjätä näitä muita kovia vastaan varsinkin kun tää sama samus oli se jonka takia alunperinkin sain huonon seedin pooleista. sitä samusta vastaan hävisin koska en vaan osannu/tiennyt miten sitä vastaan ois pitäny pelata, mutta se kertoo jotain siitä että se ei ollu kuitenkaan mikään 5/5 konemainen, että melkein voitin sen sit kuitenkin muikulla.

oli muuten tuote se että pelasin bracketissä 4 settiä joista 2 olin jo kohdannu pooleissa.

hauska reissu ja kiitokset kaikille jotka hoiteli asioita että saatiin reissu onnistuu eli lähinnä kai ajp ja nami. resistancea oli kiva pelata ois voinu enemmänki mutta työmaa on työmaa.

leffen oli kone ja icen pelin smoothius oli taas sitä luokkaa, että vois vähän sheikkiä korkkailla.

ainoo asia mikä jäi kaiveleen oli se että hävittiin se tiimimanimatsi namin kaa niille norskeille. oli niin paketointi ensin, mutta sitten vääryys iski.

lisää kun jaksaa, nyt koomautuminen.

MasterTK

Miten noissa tiimeissä kävi? Ja eikö Mayskan pitänyt tiimata pekin kanssa? >_>

mayhem_

juu tiimattiin pekin kanssa, mutta vanha klassikko, että bracketissä käytännössä suoraan ulos. taidettiin olla 17. ja nami+paju oli siitä kai yhen korkeemmalla vai oisko ollu peräty 9. >_> pelattiin siis just ennen lähtöö vaa namin kanssa manimatsi jotain norjalaisia vastaan.

ja tuli mieleen, että jos kolmella youtube videolla pitäs tämä reissu kiteyttää niin:

http://www.youtube.com/watch?v=VrjK-92Qa5E
http://www.youtube.com/watch?v=xuywUEdkvTM
http://www.youtube.com/watch?v=lqdKaUPkyhc&t=1m

MasterTK

Hajosin.>_>>

peki

Juu winnersit meni heti kuumille ja sit tuli espanjan jehovat vastaanb

mayhem_

jaa nii ja cimo sori arvaa vaa unohdinko napata sen ohjaimen >_> siinä vaiheessa kun muistin ja etsin lolexia niin se oli just lähteny syömään ja enhän mää sitä sit enää myöhemmin muistanu.

NamiNami

Hyvä reissu oli, kiitos kaikille jotka lähitte mukaan. Erityiskiitos AJP:lle vielä laivojen varauksista ja vuokra-auton hoitamisesta. Oon ite tyytyväinen turnaussijotukseen vaikka oma taso vaihteli jonkun verran - ei kuitenkaan niin rajusti kun välillä on tapana. Tiimien 9. sija ei ollu mikään alisuoritus mutta Calle W + Humpe oli ihan voitettava tiimi. Pajun comeback vikassa matsissa Overia ja Trifiä vastaan oli yks hienoimmista hetkistä turnauksessa itelle. Aivan konemainen nousu, harmi ettei tainnu kukaan kuvata.

Tähän asti en oo mitenkään kauheesti jaksanu nauraa sille Bart Simpson jutulle, mutta kun Tukholmassa noustiin laivaan niin en muista millon viimeks olisin hajonnu millekään niin pahasti. Siis todennäkösyys >_>

Pelkkä paluumatka VR:llä rokotti enemmän kun yli 1000km ajelu Ruotsissa + laivamatkat Suomi-Ruotsi-Suomi. Melkonen raapasu:

[Image: wvCGZyMl.jpg]

Guest

(02-16-2014, 08:18 PM)Jebu link Wrote: [ -> ]bEst vs kiwi oli todella tiukkaa ja tasaista.

Oli muuten eka matsi kuumaa kamaa ku olin siinä varmaan kolme tuntia hollitellut ilman matsin matsia odotellen oman poolini alkua ja heti ku alkaa niin välitön stream >_>. Mutta muuten hyvät setit.

Eipä kummempia. Hieno reissu, hieno kokemus ja uskomattoman virheetön ja helposti mennyt matka. Paria navigaatio / novigaatio -tilannetta lukuunottamatta ei mitään erikoisempaa. Pelit meni keskimäärin itellä aika hyvin. Saatiin salen kaa välistä tosi hyvää tiimisettiä, harmi vaan että päätty yhteen kerma kriittiseen tuplafairiin, yhteen huonosti sijoitettuun restiin ja vipan setin suicideihin. Mutta pooleissa oltiin konemaisessa. Androidilta voitin matsin ja settivoittokin oli jo lähes taskussa. Bracket olikin sitten kuumaa kamaa koska Peach -> Luigi -> Tomberin IC match upit >_>. Ei paljoa tullut IC:hen koskettua.

Mutta tässä vaiheessa kokovartalopultti ja lepohetki. Kiitos Suomipoppoolle jonka kanssa tuli tämä reissu koettua ja Salelle tiimaamisesta.

E: Niin ja loppuun pieni yhtälö: Kaikki tähän astiset ruottin smashreissut ennen tätä on mennyt kyllä niin monen ikimuistoisen mutkan kautta että ei oo tosikaan, mutta tämä meni aika vaivattomasti. Samalla tämä oli itselleni ensimmäinen ruottin reissu sitten RoX4:en, millä PeliQ EI ollut mukana. Mielenkiintoinen yhtälö, ja ekaa kertaa ikinä PeliQ petti faninsa

Cimo

(02-17-2014, 10:08 AM)mayhem_ link Wrote: [ -> ]jaa nii ja cimo sori arvaa vaa unohdinko napata sen ohjaimen >_> siinä vaiheessa kun muistin ja etsin lolexia niin se oli just lähteny syömään ja enhän mää sitä sit enää myöhemmin muistanu.

Ei mitää, arvelinkin että sitä ohjainta en tuu näkemään >_>

Jekkukissa

Kiitti kaikille matkaseurasta, oli aika jepa. Paras ulkomaanturnaus omasta mielestä. Varmaan siksi että pelaaminen sujui vaikkei bracketiin ollut kyllä yhtään mitään asiaa. Ootan kyllä seuraavaa turnausreissua innolla, mutta ei helkkari että uni maistui/maistuu tässä kohdin.

Ainiin besti muuten. Lähetin sen kaksi euroa Novin matkassa sulle tänään, mutta se unohti antaa sen sulle. Heitä tilinumeroa tai sit muistuta joskus ens kerralla kun nähdään. Tarkoitus tosiaan oli maksaa takaisin mutta ette ollu enää hytillä ku kävin aamulla koputtelemassa. :p

bËst

(02-17-2014, 03:51 PM)Jekku link Wrote: [ -> ]Ainiin besti muuten. Lähetin sen kaksi euroa Novin matkassa sulle tänään, mutta se unohti antaa sen sulle. Heitä tilinumeroa tai sit muistuta joskus ens kerralla kun nähdään. Tarkoitus tosiaan oli maksaa takaisin mutta ette ollu enää hytillä ku kävin aamulla koputtelemassa. :p

Arvostan tunnollisuuttasi, mutta en kyllä jaksa yhden kakseurosen / limun perään itkeä. Jos nyt suuri hätä iskee jossai eventissä missä seuraavan kerran nähdään niin pyydän sua vaikka sit piffaan mulle limunaatin, jos ylipäänsä enää muistan tätä tuolloin.

RTpmwe

kalzu: hyrskyn hyrskyn
peki: ja jää
sale: EPÄRÖINTI POIS
paju: kone
namu: konemaine falcoditoissa
jekku: kiitos tiimaamisesta, aika paljon kehitystä tapahtunu
mayhem: ei saaatanaaaa
best: pyty mennä tyrimää pooleissa, eka matsi meni ihan helkkarin hyvin

peki

voin kertoo et lähtee sellanen treenaus tässä käyntiin että hoitelen kaikki, vaikkei mulla edes menny niin huonosti. hyrskyn hyrskyn :-*

Novi

Joo kiitoksia kaikille mukavasta reissusta, Jekun kanssa voin yhtyä siihen että varmaan toistaiseksi paras ulkomaan turnaus :) Jäi yhdestä matsivoitosta kiinni itsellä bracketiin pääsy eli aikalailla sama kuin viime Järvenpään turnauksessa, oon silti ihan tyytyväinen omaan suoritukseeni. Tuo Beastin venue on ihan täydellinen mutta toivon että tulevaisuudessa vastaavat eventit järjestetään hotellissa koska ihmiset rikkoo aina sääntöjä eikä suurin osa siivoa jälkiään. Armada oli koko viikonlopun ajan älyttömän stressaantuneen oloinen enkä ihmettele yhtään ettei pelannut tavallista tasoaan turnauksessa, oli joka tapauksessa mukava että Leffen voitti turnauksen vaikka kusipää onkin. Matkaseura oli aikalailla täydellistä ja voin sanoa että seuraavaan Beastiin lähden myös. Hajoilen aina ihan kympillä teidän kaikkien jutuille >_> Tykkäsin tuosta Salty Playgroundin striimistä ja omasta mielestä tekivät aika hyvää työtä, tulevaisuudessa Euroopan kommenttaattoritkin on parempia kun ihmisillä on vähän enemmän kokemusta.

Ja niin montagessa menee +5 vuotta, vähintään >_>

Salevits

Salepate oli euroopan paras Sale mutta ainakin oli tiukat matsit. Todella hyvin järkätty turnaus, vessakin saatiin siivottua jossain vaiheessa. Öisin oli kylmä ja tulinkin näköjään kipeeks heti kun pääsin himaan.

Turnauksen kohokohta oli setti Icea vastaan, jossa joka matsi meni tiukoille, mutta kriittisissä tilanteissa minä tyrin juttuja kun taas Ice ei tyrinyt joten se kaatu sitten siihen.

Shouts:
bËst: oli kiva pelata sun kaa
CalleNyy: oot miitti
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15