Smash Finland Foorumi

Full Version: Turnaukset
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

saska

joo olin kipeänä että kyllä se vähän vaikutti mutta silti olisi ollut vähintään tiukat matsit


rt voitti meikän rehellisessä setissä.  no dijons

mayhem_

aina selityksiä. hoppis o kone, mutta yhtäkkiä muiq.

bËst

Laittakaas tampereella semmoosta ees astetta isompaa poraa pystyyn niin tullaan Uberin kanssa pikavisiitille *_*

Riolufin

Tuun myös. Needs melee exp.

Vilu

(10-10-2010, 05:56 PM)bËst link Wrote: [ -> ]Laittakaas tampereella semmoosta ees astetta isompaa poraa pystyyn niin tullaan Uberin kanssa pikavisiitille *_*
Nesti järkkäämässä jo itelle enempi tekemistä vaikka Oulu meets seinäjoki on vielä pitämättä. ...

bËst

Oulu meets seinäjoki pitääs hoitua tässä lähiaikoina ilman suurempia kompastuskiviä *_*.

Vilu

(10-11-2010, 12:41 PM)bËst link Wrote: [ -> ]Oulu meets seinäjoki pitääs hoitua tässä lähiaikoina ilman suurempia kompastuskiviä *_*.
Sounds good.
Voin vaikka muuttaa mielipiteeni siihen, että N64  on paras konsoli koskaan jos tää saadaan toimimaan *_* . Ja peki mukaan.

peki

Vilu

Kato mennään Seinäjoelle porukalla ja pidetään siellä jossain Jankin määräämässä paikassa kunnon miitti. Ois aika raikasta.

RTpmwe

Tuun torstaina ouluun ja lähen perjantai-iltana poies. Sitte ens viikon perjantaina varmaa myös kun mayska ja saska o kans.

Vilu

Quote:[01:19:44] <mayhem_> mulle riittäs joku parin neliön kämppä ihan hyvin
Ja hajos >_>
tästäkö se Kebabtynnyri tulee?

mayhem_

nyt ollaan hakoteillä.

Vilu

Voisin vaa kuvitella että Muihemin unelmakämpässä on yks neliö sängylle ja toinen neliö jaetulle teevee+mänssille sekä kebabtynnyrille.

bËst

No joo nostetaan nyt asia pöydälle ku siitä on puhetta ja pulinaa ollut ainaki täällä päin harva se päivä ja tässä omien kiireitteni keskellä olen parhaani mukaan sitä koittanut selvittää. Elikkä siis sjoen turnee on venynyt nyt suoraan sanottuna aivan helvetisti, mutta syykin on yksinkertainen: Hyvän paikan löytäminen on todellakin kiven alla (tällä tarkoitan siis paikkaa jonka sijainti + vuokra olisi edes joten kuten inhimillinen) jostai tuhannen keskeltä korpea sais varmaan lämmitetyn varaston pariin kymppiin mutta >_>.

Kuiten, itellä olisi tiedossa hyvä ja tilava paikka järjestää turnaus mutta siinä on ollut yksi pikku ongelma jota olen tässä aika pitkän aikaa sumplinu ja vatvonu ja se on tilan hinta. Vuokra paikassa tottakai otti ja pomppasi kesällä päättyneen heinäkuun kunniaksi aika munakkaasti, joten niin sanottu halpa vaihtoehto meni siinä samalla. Tänä päivänä taloa vuokrataan viikonlopun mittaiseen käyttöön abouttirallaa 470€ hintaan.

Summa on mielestäni aika saakelin suuri, mutta parempia vaihtoehtoja ei pahemmin ole tarjolla. Jotta tuollainen tila saataisiin vuokrattua (siinä on siis hiton iso kokoustila, kahvila ja ymmärtääkseni saunaki käytettävänä + jotai random huoneita. tilaa yhteensä varmaan 150 hengelle >_>). Jotta sjoen turnauksen sais kunnialla järjestettyä, niin se vaatisi joko

A) ~ 50 varmaa osallistujaa turnaukselle tai
B) 15€ sisäänpääsy maksua ajatellun 10€ sijaan.

Mutta tämmööstä.... aattelinpa päivittää vähän tietoa.

MasterTK

Mulle käy mikä vaan. Maksan vaikka 50e, kunhan nyt saadaan vaan turnaus pystyyn. >_>

RTpmwe

Tampereen turnaus kannattas muute varata sinne tammikuulle, jos sen nyt meinaa järjestää >_>

Pallokissa

(10-13-2010, 08:23 AM)MasterTK link Wrote: [ -> ]Mulle käy mikä vaan. Maksan vaikka 50e, kunhan nyt saadaan vaan turnaus pystyyn. >_>

maksan vaikka 55e.  8)

bËst

No mä koitan tässä vielä katsastella mestalta että tarjotut päivämäärät olisivat vielä käytössä ja laitan jonkinmoista topiccia pystyyn, johon toivon mahdollisimman monen käyvän sanomassa oman mielipiteensä tilanteesta.

saska

maksan kaikki kolikkoni

Vilu

Hmmjoo, ohan se rahaa kieltämättä. Mut jos ei tosiaan tartte järkätä mitään nii kyllä 15 € on silti ihan kohtuullinen hinta hyvästä viikonlopusta.
Eli messissä ollaan ellei tule Force Majeure.