Smash Finland Foorumi

Full Version: Turnaukset
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

HippiEetu

Tampere vois pistää hommat isoillee ja pistää seuraavan turnepäivän tulille.

NamiNami

Tulkaa jotku meille poraa nyt viikonloppuna. Paju on täällä sunnuntaihin asti

saska

(04-15-2011, 02:35 PM)NamiNami link Wrote: [ -> ]Tulkaa jotku meille poraa nyt viikonloppuna. Paju on täällä sunnuntaihin asti

ja minä

edit: onko siä monta kubee ja mele. lähen kohta tulee :V otan orkariinan kubelle niin voi sit sitä poraa kun on orpo olo.

kalzu

xD

hoppis

"k"

mayhem_

miittejä sun muita pienempiä jöötejä puskee kyllä hyvään tahtiin, mutta joku isompikin turnaus kiinnostas ;)

TaisteluJaska

Tänne saa tulla poraan, sain jo oman meleenkin niin on koko paketti kasassa. Viikonlopun oon poissa mut siitä seuraava viikko niin vähintään mayhemi, saska ja hopo tänne niin melee+ martyparty + 30 sekunttia brawlia (tehdään pituusennätys pelin pelaamisessa)

hoppis

joojoo

Darch

Tule Vilu joskus Rovaniemelle, niin tulen poraamaan niin että rytisee.

NamiNami

Lerpatuspora 2

Täällä meillä olis poraa tarjolla viikonloppuna. Tuun ite kotiin vasta myöhemmin perjantaina, koitan ilmotella tarkemman ajan viikon aikana. Mahdollisesti kuitenki vasta lauantaina alkaa. Tilaa noin 15 tyypille. Mahdollisuus saunaan. Löytyy valmiiks 3 telkkua, 2 konsolia ja 1 melee. Riippuen osallistujamäärästä niitä tarvii lisää. Jos autolla tulossa niin ilmotan osotteen, junalla tulijoita voin tulla hakee asemalta autolla.

-LzR-

Turhan kaukana. Muuten olisin varmasti tulossa  :(

Jekkukissa

Oisko joku täältäpäin menossa autolla tuonne ehkä lauantaina? Tajusin just että opiskelijakortti ei oo ihan voimassa just nyt ni junalla meno ei hirveesti houkuttais.. :p

RTpmwe

Saatan tulla

NamiNami

Noniin osallistujien perusteella tarkotuksena olis pitää siis Singlesit ja ehkä doublesit. Viimeks täällä pelattiin 1 poolin round robin 7 pelaajalla, top 3 tais olla mayhem, nami, saska.

Tässä lista jossa kiinnostuneita ja kutsuttuja:

1. NamiNami
2. mayhem
3. kalzu
4. Jekku
5. Sale
6. WMK
7. RT
8. Novi
9. Zlazher
10. Ltax (?)
11. Loota (?)


Edit. Niinjoo oon ite ainakin näin alustavasti noin klo 19 kotona että ennen sitä on turha yrittää sisään.

kalzu

mun kyyti lähtee huomen 19:30 jokelasta. takasi sunnuntaina ku ollaa herätty tai jotaa : )

NamiNami

Liian hyvä viikonloppu takana, too much irstaus. En oikeastaan tiedä mistä alottaa, niin paljon juttua muisteltavana. Random bracket singlesien tärkein setti jäi recordaamatta eli Nami vs RT Loser's Finals. Grand Finalin voitti mayhem (IC >_>), tokaksi tulin minä ja sitten RT 3.

Tän päivän tiimi friendlyt oli niin pyhää, mayhemilla tajuton paahto päällä ja muutenki konemainen tila. Liemessä.

Koitan päästä sinne rilliporaan viikon päästä, semmonen porakiihko nyt että huhhuh. Bellizzi ja singstarit tyri tällä reissulla, näköjään mayhem selvis silti ilman niitä >_>

Jekun kanssa piti pelaa enemmän friendlyjä muttei sitten ikinä pelatukaan. Samoten Novi joka syrjittiin aina pois =D

Joo pakko vaihtaa kurkkusalaatit päälle ja takas kassulle, aivan varmana vähintää sama jengi paikalle kun seuraava tilaisuus tulee, niin herkkää menoaaaaaaaaaaaa

mayhem_

oli kyl helmi viikonloppu onneks tuli lähdettyä. yhtäkkiä pokemonkortit, liemi, rakkaudenlinko, kultti... lista vois jatkua loputtomiin. harmi ettei saatu rematchiä, mut se on sit ens triweeklyn mainevent. ei jaksa täässä kännykällä shoutteja pistellä laitan sit ku pääsen himaan.

Novi

Joo kiitokset Namille mahtavan viikonlopun järkkäämisestä, joo lauantai ilta oli kyllä kuumaa kamaa, aliaksen jälkeen kaikki vaan istu pöydässä ja kyselin siinä viistoista minuuttia että eikö kukaan halua poraa, sit ku kukaan ei halunnu poraa mun kanssa ni menin nukkumaan, ei menny ku pari minuuttia siitä ni alko hirvee naksunta kuulua >_>

mayhem_

Kalzu ja RT pelas vissiin 2 peliä siinä sen jälkeen kun menit nukkumaan >_>.

Shoutteja:

Naaaminaaami: Vissiin iski yhtäkkiä vehryt tila la iltana >_>. Uskomaton poramaratooni ekana yönä. IC:lle et pärjää, TK:llakin sama homma kaikki muut hahmot menee aika hyvin, mutta sit otan IC ja rape >_>.

Kalzu: Sama juttu mitä RT:kin sano tossa just kun noustiin autosta pois, että viä ennenku oli noissa triweeklyissä käyny ja vähän paremmin tutustunu niin oli semmonen aika neutraali fiilis susta, mutta mitä enemmän tutustunu niin sitä helmemmäks tyypiks osottautunu :) Yhtäkkiä GW&tuhtii bassee mitä moloo >__________________>

RT: Siis yhtäkkiä sulla kehitystä tapahtunu. Oli tosi pitkään, että et tuntunu kehittyvän juuri ollenkaan vaikka kuinka paljon porailtiin, mutta nyt yhtäkkiä jotenkin konemainen tila iskeny päälle. Veikkaan, että top 10 muhoksella ihan realistinen jos pelaat yhtä hyvin kun mitä nyt pelailit.

Sale: Niinku rakkaudenlinko ei tarvi muuta sanoo :D

Novi: Restailit aika hyvin ja gimpit oli aika kohillaan, mutta sulla on viä aikapaljon parannettavaa neutraalista tilanteesta. Oon ite tasooni nähden aika huono neutraalissa tilanteessa, mutta silti sain käytännössä kokoajan painostettua esim dashdanceemalla sut tekeen jonkun huonon bairin ja sain otettua sit grabin. Pallo on vielä tosi hyvä hahmo tossa spacetus ja zonetus meiningissä, että sun kannattas siihen panostaa nyt kun noi rankasut tuntu olevan aika hyvin kunnossa jo. Esim videoita kattomalla pystyy kehittään sitä kun katot vaikka mitä esim hungrybox tekee, että se saa ekat iskut sisään kun molemmat spacettelee.

Jekku: Sähköpakka tais olla vähän pultti sille sun pakalle :D Kattelin, että oot ny yhtäkkiä kehittyny meleessä. Spacetit naireja yhessä kohassa sillein, että molemmat iskut osu tipperinä ja teit ne viä autocancelina ja sit jossain kohassa teit heti sen nairin perään dtiltin ja canceloit sen viä aikalailla täydellisesti ja pistit tipper fairin ja sit sait viä fsmashin :) Paljon paremman näköstä peliä kun mitä viime kerralla en sit tiä paljon oot pelannu vai ootko pelannu ollenkaan.

Tosi mahtava viikonloppu oli, vaikka jäikin väliin ne asiat mitkä mua himotti kaikista eniten :) Ens kerralla Rematch ja karaoke!

Edit: Täytyy viä mainita erityisesti keskustelut automatkalla oli mielenkiintosta juttua :)

Jekkukissa

Herkkä viikonloppu, kiitos Namu paljon järkkäämisestä. Sun miitit on niin helmiä kun ei tartte lattialla nukkua ja kaikki toimii. Ihan loistavaa. Ois ollu kiva porata enempi, mutta ehkä sitten joskus. :)

Mayhem: Siis pelasin varmaan pokemonkorteilla enempi ku mitä meleetä. Mitä moloo. >_> Hävisin heti ihan pystyyn ku vähän ajattelit pakkas kasaamisessa. Surku. Ois ollu kiva pelata vähän enempi meleetäkin sua vastaan. Vaikka nyt sunnuntaina tulikin vähän porattua.

Sale: Rakkaudenlinko.

Kalzu: Kiitos kyydeistä. Ei pelattu varmaan kertaakaan. Aliaksessa kone.

RT: Ditot oli helmiä. :)

Novi: Oli tosi kiva taas nähdä ja jutella ja pelailla. Tajusin just että me ei pelattukaan pokemonkorteilla, vaikka aluksi pitikin. :(

Siis nyt voi mennä iloisilla mielin harjoitteluun huomenna ku on näin hyvä viikonloppu takana. Ei kerenny oikeen stressata tai jännittää huomista kun oli koko ajan kivaa puuhaa. Lisää tällasia Nami!