Smash Finland Foorumi

Full Version: Turnaukset
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

mayhem_

nii ihan infona kaikille, että tampereelle on suunnitteilla loppukesälle turnaus. päivämääriä infoo ym tarkemmin myöhemmin.

RTpmwe

Kiinnostasko turnaus elokuussa tampereella jossai, mahdollisesti tampora 1 ja 2 paikka

NamiNami

Vahvasti mukana.

(06-24-2013, 05:48 PM)mayhem_ link Wrote: [ -> ]laitoin sinne sähköpostia sillo kun ite yritin järkkää ja tässä on vastaus:

Muistan kyllä oikein hyvin, kun Ns-talo oli viimeksi teidän käytössä turnauspaikkana.Talo oli jätetty sellaiseen siivoon jäljiltänne, että jatkoa ei voida ajatella kohdallanne eikä yöpymiskäyttöön lainkaan.
terv Harri Toivola LNs

>_>

mayhem_

laitoin sinne sähköpostia sillo kun ite yritin järkkää ja tässä on vastaus:

Muistan kyllä oikein hyvin, kun Ns-talo oli viimeksi teidän käytössä turnauspaikkana.Talo oli jätetty sellaiseen siivoon jäljiltänne, että jatkoa ei voida ajatella kohdallanne eikä yöpymiskäyttöön lainkaan.
terv Harri Toivola LNs

RTpmwe

Vai ni, oli vissiin virhe antaa niitten ruotsalaisten olla siellä sen jälkeen ku ite olin lähteny. Toisaalta sinne oli se siivous just sen takia tilattu, mutta eipä siinä sitte mitää. Oma moka tietenki ku olin järkkäri

peki

mikäs se paikka sit oli missä tampora 3 pidettiin?

Paju

http://sdplempaala.yhdistysavain.fi/jase...jarvitalo/

Mut vähän epäilen et tuokaan mesta olis enää käytettävissä

MasterTK

(06-24-2013, 06:15 PM)Paju link Wrote: [ -> ]http://sdplempaala.yhdistysavain.fi/jase...jarvitalo/

Mut vähän epäilen et tuokaan mesta olis enää käytettävissä

Itse asiassa se sanoi että kaikki ok ja jatkossa myös tervetulleita, kun niin hyvin hoidettiin kaikki. Siinä oli vaan sen väärinkäsitys alussa, kun se akka ei tiennyt että ollaan koko viikonloppu. Mutta tuo paikka nyt oli aika mäti ja liian pieni.

EDIT: Ja arvasin että Lempäälän paikka tyriytyy lopullisesti viime turnauksen jälkeen. Kysyin vielä RT:ltä että olihan kaikki varmasti ok jne. turnauspaikan omistajan kanssa. "-joo joo, kaikki on"

Pyty mikä pyty. Sinne meni hyvä turnauspaikka, kun järjestäjä lähtee paikalta ennen muita, eikä varmista että kaikki hyvin. ihan sama vaikka siivous, niin joku raja siihen että jättääkö paikan kaatopaikaksi.

RTpmwe

No se soitteli se omistaja sillo ja sano että vähä sotkua siellä ni sanoin että sen takia sinne oli se siivous tilattu ni se sano että ok sitte.

Guest

Kyllä siellä pikkumestoillakin turnauksen saa aikaiseksi. Varsinkin jos keskittää ihan suomalaiseen meleeturnaukseen (= ei ruotsalaisia tai brawlia side-eventiksi) niin uskoisin että paikka on loistavan kokoinen meleeturnaukselle. Nukkumisen kanssa nyt on aina vähän pulttia, mutta samapa tuo oli tuolla järvenpäässäkin vaikka oli erillinen tila sille. Kyllä sitä ittensä saa aina johonkin ahdettua.

Oon kyllä ite kanssa erittäin vahvasti sillä kannalla, että TO:n tulee olla vastaamassa läsnäolollaan turnauksen kulumisesta siihen asti kun viiminenkin henkilö on poistunut rakennuksesta. RT ja Hippi muunmuassa ovat luistaneet tästä velvollisuudesta (mutta en silti todellakaan morkkaa, koska mielestäni sillä on iso merkitys että vaivautuu ottamaan turnauksen järjestettäväkseen :) ). Ihan vain vastaavasti turnaushosteille infoksi, että mielestäni ko. asian tulee olla itsestään selvyys. Harmi nyt, jos tuollaiseen on hyvä turnauspaikka sitten kaatunut.

Sjoen porukalla elokuu on puolesta välistä (16.8 ) alkaen täysin pultissa joten jos turnaus ennen sitä niin vahva messi. Sen jälkeen elokuun aikana: no chance. Syyskuu taas olis todella otollinen jos toiveita saa heittää :)

NamiNami

Kaikilla on varmaan arkisin menoa, mutta kysyn kuitenki. Sattuu olee maanantai ja tiistai vapaa, pääseekö johonki poraa sunnuntaina iltapäivällä ja vois olla ainakin su-ma yön? On menoa vielä lauantaina illalla niin siksi tulisin vasta sunnuntaina.

Hervanta, muu Tampere?

Espoo, Järvenpää, Kerava?

saska

lähen walez maahan että hervanta on bonkissa. muuten vois ja himottais ja puhututtais.

NamiNami

Meen kai ilmeisesti PK-seudulle ja maanantaina tai tiistaina linnanmäelle on lähössä porukka: Nami, Loota, Forre, Paju, Samura1man, Lime ja jotain muita.

Zlazher

Saatan tulla beesii lintsille jos seura kelpaa :)

NamiNami

Joo mukaan vaan. Sinne tulee vielä kai WMK, Worm, Linkkiro ja Twiliz

pingviinituutti

Voi tylsä kun alkaa työt taas huomenna. Ois voinut joinia muuten.

mayhem_

järjestäkääs joku turnaus :)

NamiNami

MasterTK

Löysin muuten Kajaanista pari viikkoa sitten hyvin salaisen smash-skenen. Jotain täysin tuntemattomia. >_>

Jotain 10 tyyppiä jotka ovat keskenänä pelanneet vuosia ja pari niistä oli aika konemaisia. Sellaisia että voivat brackettiin päästä hyvinkin. Aikoivat tulla mahdollisesti seuraavaan turnaukseen, jos sellainen joskus järjestyy.

RTpmwe

Turnaus kiinnostelis