Smash Finland Foorumi

Full Version: Turnaukset
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

RTpmwe

Teoriassa kyllä käytännössä ei

bËst

Muuten välitön messi mutta ajankohta 1/5 >_>

saska

(07-31-2014, 09:09 AM)pepi link Wrote: [ -> ]Mites espanja? Ketä kiinnostais

Teoriassa kyllä ja käytännössäki varmaa.

Lanttu

Meinasin pistää tuonne Comebackin ketjuun, mutta laitetaan nyt tänne yleiseen turnausketjuun, kun sopii paremmin.

Mikäs onkaan yleisesti ottaen tuntunut olevan ihmisillä ns. haamuraja sisäänpääsymaksujen osalta? 10€? 15€? Jos hyvin käy, saattaisi syksyllä (joskus syyslomien aikaan) olla mahdollisuus pitää turnaus Jyväskylässä. JeSSe ry eli Jyväskylän eSports-seura, jossa itsekin olen mukana, on pitämässä lanit tuolloin, ja jos tilat sen mahdollistavat (lisävuokralla), niin siellä voisi samalla pitää SSBM-turnauksen. Tässä juuri heitin siis ajatuksen ilmoille, ja puheenjohtajakin lämpeni ajatukselle kovin. Suurin kysymysmerkki on tosiaan tilat ja sitten vähän pienempänä sisäänpääsymaksut, jos turnauksen pitäminen vaatisi huomattavia lisävuokramaksuja (= satoja euroja).

Tämä siis on todellakin "ehkä, jos hyvin käy" asteella, eikä onnistumisesta ole pienintäkään varmuutta, mutta tuskin tämän ilmoille heittämisestä mitään haittaakaan on. Onnistuessaan voisi kuitenkin olla about paras mahdollisuus pitää turnaus keskellä Suomea inhimillisillä sisäänpääsyhinnoilla, jonne mahtuisi enemmän kuin parikymmentä ihmistä.

bËst

Eikös pj-rintama koostunut timosta ja alexista? Tuli tutuiksi taannoin tuolla yhdessä koulutuksesta ja heille smashista vähän kertoilinkin

Lanttu

(08-01-2014, 06:42 AM)bËst link Wrote: [ -> ]Eikös pj-rintama koostunut timosta ja alexista? Tuli tutuiksi taannoin tuolla yhdessä koulutuksesta ja heille smashista vähän kertoilinkin

Kyllä Timo eli Renemesis on puheenjohtaja ja Alex eli Eilex on varapuheenjohtaja. Olleet alusta asti. Itsekin pyrin seuraavaan hallitukseen, mutta en tullut valituksi. Vaan eihän se menoa hidasta millään tapaa.

Lanttu

Tuplapostaus. JOS hyvin käy niin saan/saadaan järjestettyä turnaus Jyväskylässä 17.-19.10.. Aika on täysin varma ja kiveen hakattu, onnistuminen ei.

Aiemmassa viestissä mainitsemani JeSSe ry järjestää tuolloin lanit ja yritys on saada vuokrattua siinä sivussa lisätiloja, jossa voitaisiin järjestää turnaus. Minkäänlaista varmuutta onnistumisesta ei siis tosiaan ole mutta parhaamme yritetään. Luulen, että voisi onnistua hyvinkin, jos lanit päätyvät johonkin koulurakennukseen, jossa on paljon ylimääräistä tyhjä tilaa. Tämä on kuitenkin pitkälti paras mahdollisuus järjestää turnaus Jyväskylässä, koska järkevät tilat tuntuvat muutoin olevan jokseenkin kiven alla.

Kaiken onnistuessa yhdistelmä voisi olla mehukas. Omat tilat turnaukselle, mutta samalla paljon muita kävijöitä, joista joku uusi voisi taas kiinnostua pelistä.

Novi

SEUL:ista tuli sähköpostia. Nyt on hyvä sauma saada Melee mukaan sekä Rautanyrkkiin että Luminyrkkiin. Ilmoittelen kun tiedän asiasta lisää.

E:

Paikkaa ei ole vielä varmistettu mutta todennäköisesti Tampereella nyt syksyllä Rautanyrkki johon Melee ehtii kuulemma hyvin mukaan. Onko tamperelaisilla motia kasata telkkuja turnausta varten? Tai osallistua ko. prosessiin? PK-seutulaisena en ota noista päävastuuta.

RTpmwe

Jos tampere areenalla ni varmaa

Schwa

Porin taistelupelaajat ry:llä pitäis vielä olla jotain kuvaputkia. Viime Luminyrkissä me saatiin brawlille pari telkkua PTP:ltä.

pingviinituutti

Katoin tossa Hit & Stunin bracketin.

Mfw peki vs. Sale
[Image: wFEwN.gif]

peki

Lefu oli suth koht suolane

bËst

Salelta suju tuo kommentointi / selostus aika jees 8).

TaisteluJaska

Hetkinen, nyt on siis actionia 17-19.10 jossain? en sit järkkää omia kemuja silloin jos niin on.

Paju

Joku ruotsin turnaus, mutta en ees tiedä onko kukaan suomalainen menossa sinne.

RTpmwe

Göteborg=työmaa

Novi

(09-08-2014, 08:46 AM)bËst link Wrote: [ -> ]Salelta suju tuo kommentointi / selostus aika jees 8).

Niin suju :)

mayhem_

Hajosin vaa ku se toinen rupes paahtaa momentumista >_>

peki

mä saatan lähtee ruottiin <_<

NamiNami

Ruotsi kiinnostelis kans. Niitä risteilyjä ei oo koskaan liikaa.