Smash Finland Foorumi

Full Version: Turnaukset
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

mayhem_

meikä tässä alotteli valmistautumisen turnausta varten >_> nyt vehryyllistyyn

saska

hytti #2

-saska
-
-
-

jos löytyis 4 nii nimi ja syntymä vuosi handeliin tähän

bËst

Aika lailla 90% kiinni siitä olisko PeliQ lähdössä >_>

HippiEetu

Paljon koko paska tulis maksamaan? Riippuen siitä vois olla messissä >_>

Paju

Saatan sittenkin päästä lähtemään. Blue1:llä pääsisin lauantai-aamuksi Arlandan lentokentälle klo 9:30 Ruotsin aikaa, ja jos tuolta ehtisin osallistumaan sekä singleseihin että tiimeihin, niin voisin varmaankin lähteä messiin. Takaisin tulisin sitten laivalla (joko jonkin porukan mukaan johonkin hyttiin tai sitten lattialle hyttiin nukkumaan(?), jos kaikki hytit ovat täynnä tai meno- ja paluumatkalle ei pysty varamaan hyttiä kuin pelkästään samoille henkilöille).

NamiNami

Tiimaan sitten tosiaan sun kanssa jos vaan pääset

Paju

Ottakaaha joku tänne viikonloppuna tulevista konsoli mukaan. Mulla on itellä kaks konsolia, mutta vähintään 3 olis kyl hyvä saada.

Edit: Niin ja ketä kaikkia tänne nyt on sit tulossa? Vissiin jotakuinkin tällein: minä, Nami, Loota, mayhem, kalzu, saska, Worm, eebro(?), riolu(?), vilu(?). Ainakin sen verran ois hyvä tietää, että ketkä on jäämässä yöksi. Nyt laitan kyl maksimiosallistujamäärän 10 henkilöön, koska tykki + valkokangaskin vie sen verran tilaa.

RTpmwe

Vois tulla jos tuulet on suotuisat

kalzu

mä en voi tuoda konsolii.
nami oisko riksu? minä päivänä sä olit menos? mä en pääse mesee et tuu irkkii tai fb:see juttelee ku kerkeet.

NamiNami

Siis riksu ilman muuta. Pääsen torstaina lomille 17:30, aikasintaa 19:22 junaa joka on sit riksus 20:46. Tosin olin alunperin varautunu lähtee perjantaina, kumpi itelles on parempi.

Niin ja @ Paju: Jään yöksi, yllätyitkö

kalzu

no mieluummin sit perjantaina ku herää. mun pitää sit kyl lähtee jo lauantaina ennen iltaa pois

bËst

Siis pitääkö paju jonku pajuporan? Ajattelin ku ei oo ilmoitellu mitää *_*

eebrozgi

Minun tuleminen ei oo kovin todennäköistä, katotaan pikkusen lähempänä.

Paju

(01-02-2012, 09:43 PM)bËst link Wrote: [ -> ]Siis pitääkö paju jonku pajuporan? Ajattelin ku ei oo ilmoitellu mitää *_*

APEX-miitti. Kattellaan streamiä ja porataan.

MasterTK

Voin tulla jos mahtuu.

hoponmopo

vois ehkä kiinnostaa jos kyydillä pääsee

Paju

Nyt alkaa kyllä oleen sitten täynnä tuo miitti. Tuokaa tosiaan joku vähintään 1 konsoli, että saadaan se väh 3 pelipistettä. Streami alkaa perjantaina klo 18:00 Suomen aikaa ja melee singlesien pitäisi alkaa yöllä 4:30. Kattellaan sitä striimiä niin kauan kun sitä tulee, jos joku ei jaksa valvoa/katsella niin aulaan voi mennä nukkumaan. Lauantaina sitten vois ottaa jotkin singlesit esim. 3€:n panoksella, sillä nyt on ihan mukavasti tulossa porukkaa, eikä silloin tulee meleestreamiä ollenkaan. Brawlia voidaan myös katsella jonkin verran sitten illemmalla/yöllä (ainakin singles brackettia), jos joku haluaa sitä katsoa. Sunnuntaina vois kaikki yrittää lähteä pois sitten ennen klo 14. Klo 21 alkaa tosiaan illalla melee striimit top8 osalta ja sen jälkeen brawli, mutta ne voi jokainen katsoa sitten itse kotona.

TaisteluJaska

Itellä kyl lähinnä kiinnostaa noi top 8 streamit mut tieten on hauska katella jotain pool matseja jos on armada featured menoa... Ite oon siis tulossa mutta kai siellä voi pelata striimien aikoihinkin? jos ei nii ei paljoa nappaa tulla jo perjantaina mutta saatan tulla jo silloin.

Paju

(01-04-2012, 08:09 AM)TaisteluJaska link Wrote: [ -> ]Itellä kyl lähinnä kiinnostaa noi top 8 streamit mut tieten on hauska katella jotain pool matseja jos on armada featured menoa... Ite oon siis tulossa mutta kai siellä voi pelata striimien aikoihinkin? jos ei nii ei paljoa nappaa tulla jo perjantaina mutta saatan tulla jo silloin.

No ainakin yhen pelipisteen vois jättää porakäyttöön. Mutta jos joku nyt ei voi tuoda yhtä konsolia, niin paikalla on sitten vain 2 pelipistettä. <_<

NamiNami

No meikä tuo cuben. Sain kaverin myymään oman cubensa kalzulle niin tuo lähtee sitten kalzun matkaan lauantaina.

Onko niitä telkkuja enemmänki siellä, että onko varaa useemmalle pisteelle. Viekö se stream viritelmä liikaa tilaa että 3 on max.