Smash Finland Foorumi

Full Version: Turnaukset
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

TaisteluJaska

(07-26-2012, 08:40 PM)TaisteluJaska link Wrote: [ -> ]Meikä paahtaa autolla sinne, eli periaatteessa pääsee mukana Tampereelta. Ite keskityn lähinnä siihen kisaan mutta tottakai pikkuporaa siellä täällä ja jos on saunahommia niin nekin kinostaa.
Siis tampereelta ois kyytiä kouvolaan ja takas, suoraan Namin huudeille. onko kukaan messissä? omantunnon mukaan saa maksaa bensarahoja.

saska

höhö, kuullostaa messiltä.

TaisteluJaska

(07-31-2012, 03:19 AM)саска link Wrote: [ -> ]höhö, kuullostaa messiltä.
saskan ei tartte maksa mitään kunhan on kunnolla sit messissä loppusiivouksessa ja jeesailet muutossa sen minkä omilta muutoilta ehdit  8)

saska

(07-31-2012, 05:19 AM)TaisteluJaska link Wrote: [ -> ][quote author=саска link=topic=13.msg25619#msg25619 date=1343704743]
höhö, kuullostaa messiltä.
saskan ei tartte maksa mitään kunhan on kunnolla sit messissä loppusiivouksessa ja jeesailet muutossa sen minkä omilta muutoilta ehdit  8)
[/quote]

preblem solved, ei minulla massia olekkaa vaa 2 käsiä ja pari jalkoja

TaisteluJaska

parin kuukauden päästä ei oo mullakaan massia että  8)

NamiNami

Lista meille tulijoista näyttää tältä:

1. Nami
2. kalzu
3. Vilu
4. Novi
5. Loota
6. saska

Pe-la yönä sänkyjä on vaan 2. Sen lisäks löytyy sohva ja pari ohutta patjaa. La-su yönä on sitten 2 sänkypaikkaa lisää. bËst muistaakseni ainakin vois olla kiinnostunu menee rannalle pelaa beach volleyta, jos on säätä ja motivaatiota niin voitas lähtä ainaki joku päivä. Lauantaina kaikki kannustamaa Vilu voittoon siinä jossain kisassa mikä on tossa keskustassa.

Edit. Niin suihkut jne saunat on käytössä että ottakaa pyyhkeitä mukaan jos muistatte.

bËst

Nyt näyttääpi ikävästi siltä että kallistuu muuton puolelle tuo vkl :/. Aluks piti vain muuttaa Über perjantaina ja jatkaa sieltä sit sinne kouwolan huudeille, mutta nyt näyttää että aikataulut venyy aika pitkälti lauantain puolelle :/. Beachi olis kyllä ollu enemmän kuin jeba!

Syssyllä jos nami jotai tämmööstä järkkää niin messissä ollaan. Ja lupaan iteki koittaa johonkin väleihin jotai ohjelmaa suunnitella kiinnostuneita varten :)

TaisteluJaska

Lähetään sakemannin kanssa paahtaan täältä about 2 tunnin päästä, pidähän Nami sit puhelinta auki.
Otetaan mukaan pyyhkeet, ruoskat ja tietysti frisbee että voidaan sillä jorata tänään.

Mun lauantain setti/setit on sillee että karsinta on mulla about 17:30-17:45 alkaen, ja jos hyvin käy ja pääsen finaaliin niin se alkaa klo 20 ja kestää 2 tuntia, jonka aikana tulis se toka setti. Itse menen jo paikalle klo 13:00 soundcheckit ja roudaukset ym.

nähdäänpä pianderp!

Novi

Tuun varmaan tänään myöhään tai huomenna aikasin =)

NamiNami

Okei

joraillaan täällä Lootan kanssa

Novi

Jätän väliin

NamiNami

Petturi t:Loota

pingviinituutti

Kiitokset Jaskalle hienosta showsta ja kana+ananas+hapanimelästä. Maittoi hyvin pullantäyteisen kesän jälkeen.

TaisteluJaska

Oli kyllä rehti viikonloppu Kouvolassa. Meleessä alko saska viemään mutta martalla sain tasattua. Pullallaa oli kyl viihdekilpailussa ja hajoilen vieläkin sille omenamiehelle. Vaatii taitoa pytyä niin monta kertaa putkeen ja silti kääntää kaikki omaksi edukseen, ehkä illan paras esitys. täyttä kamaa.

HippiEetu

suomeen vois joku melkei aktiivine immeine pistellä taas vähä isompaa turnausta, kainopyyntötää

NamiNami

(08-06-2012, 03:41 AM)TaisteluJaska link Wrote: [ -> ]Oli kyllä rehti viikonloppu Kouvolassa. Meleessä alko saska viemään mutta martalla sain tasattua. Pullallaa oli kyl viihdekilpailussa ja hajoilen vieläkin sille omenamiehelle. Vaatii taitoa pytyä niin monta kertaa putkeen ja silti kääntää kaikki omaksi edukseen, ehkä illan paras esitys. täyttä kamaa.

Siis se omenamies oli niin täyttä kamaa. Ottaa pannuun kun en saanu sitä esitystä videolle. Pystyy vaa suihkuttaa omenaa yleisön päälle kun hajoilee omille jutuilleen >_> Sain kuitenki sen Geila & Annica jutun videolle mikä oli myöhemmin. Sekin on aika hajottava <_<

Oli kyl kaikkinensa hieno viikonloppu, kiitos ketkä jaksoitte tulla paikalle. Jotku singlesit olis voinu vetää virallisuuden nimiin mutta eipä käyny edes mielessä, muutenki melee oli yllättävän pienellä painolla tällä kertaa.

ajp_anton

Käyn Hesassa serkun luona 24.-26.8.
Hytit ku maksaa yhtä paljon oliko siinä 1 vai 4 henkilöä, niin ajattelin että olisko kiinnostusta ottaa vastaan ja majottaa pari smasheria muutaman päivän?
Mä en siis ite tuu pelaamaan mitään, vaan että samaan hyttiin sais muitakin jakamaan maksut. En oo vielä kysyny keneltäkään kun tuo munkin matka on ihan tuore idea. Onko toivomuksia ketä pyydän tulemaan?

NamiNami

Kouvola voi olla aika pultti ruotsalaisille siinä missä se on suomalaisillekin, joten oletan ettei tänne ole tulossa. Varmaan pk-seutua tässä haetaan muutenki. Jos olis joku miitti jossain (Loota?) niin voisin hyvin tulla. Needs Pepito :)

ajp_anton

Ei taida tulla mitään? Lukeeko kaikki edes tätä? =)
Pitäis laivaliput varata kohta, junalla Turun kautta on halvempaa jos on yksin liikenteessä, muuten suoraan Helsinkiin.

saska

Kyllä varmaan on lukenu kaikki, mutta helsingin meleeskene on kuollut pystyyn.