Smash Finland Foorumi

Full Version: Turnaukset
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

Vilu

Saatan tulla sittenkin joskus klo 17-18 aikoihin lauantaina, ku pitää mutsi heittää lentokentälle niin tulisin sit samalla sinne (lol, eikö ole nää perustelut hyviä. Kaikki liittyy enempi tai vähempi maman hakuun.)
Kyytipalvelu ei varmaan onnistuisi menomatkalla, mut paluu matkalla kyllä jos joku haluaa tulla loppuillasta  sieltä poies.

Jekkukissa

Joo multa tulee telkkaricubemuistarimeleejoo. Jos tuon isomman telkkarin ni tuleeko joku vahva miekkonen kantamaan sen sieltä parkkipaikalta sinne asuntoon? Jaksan ite just just nostaa sen telkun. En tiedä miten sen saan edes autooni, mutta kaipa jotain keksisin. Oletan tietty että se kannetaan autoonkin sitten kun häippäsen. :D Jos on ihan sama kattooko peliä mikrosta vai telkkarista ni sit tuon suosiolla pikkusen telkun. Ja tuun joskus päivällä/iltapäivällä kun meen eka bilettää mummon synttäreitä. :o

Jekkukissa

(02-19-2010, 09:36 PM)Frozen link Wrote: [ -> ]^Tarkoitatko sitä meikäläisen entistä kilotelkkaria?

Ei sitä kannata alkaa tuomaan tänne. Se vain vie törkeän paljon tilaa ja sen kantaminen on tuhoisaa selkärangalle näissä meidän portaissa.

No en mä nyt sellasta jättitelkkaa mihinkään veis. Sitä paitti se ei oo omassa käytössä ni en ees vois sitä mihinkään viedä. Tää mitä tarkotan on suunnilleen saman kokonen ku mitä se Salen telkku jos muistat sen. Mut nojoo ehkä tuon vaan ton pikkusen ni ei tartte mitään säätää. :p

Laatikko

Joo, tuon Cuben ja Meleen mukanani + sen valkoisen ohjaimen sulle. Lähdemme tulemaan joskus 13:00-14:00 aikoihin niin luuletko, että pääset tulemaan asemalle vastaan tai jotain?

Vilu

(02-19-2010, 11:15 PM)Frozen link Wrote: [ -> ]http://i530.photobucket.com/albums/dd349...EGEE_2.jpg

Hei, oikeasti. >_>

Laatikko

(02-20-2010, 08:36 AM)Vilu link Wrote: [ -> ][quote author=Frozen link=topic=13.msg2748#msg2748 date=1266621323]

http://i530.photobucket.com/albums/dd349...EGEE_2.jpg

Hei, oikeasti. >_>
[/quote]
Taitaa muuten olla minun ottama kuva joskus ajoilta keppi ja kivi.

Laatikko

Ollaan Nekun kanssa sovittu tapaaminen 13:30 Rautatientorilla ja hypätään kai 13:48 lähtevään H-junaan ja jäädään Saunakalliolla. Soittelen sitten kun ollaan lähettyvillä.

Vilu

Lähdetään Masan/Subidon kans ajeleen sinne n. klo 18 lentokentän kautta niin ollaan joskus klo 19 siellä. soittelen sit ku ollaan lähempänä

Laatikko

Hieno miitti oli, kiitos vielä kerran Frozenille.

Teinpä muuten parhaan DI:n koskaan, kuolin Foxin upthrowista alas etten päässyt enää reunalle takaisin >_>_>_> Shy Guylla oli osansa pelissä. Pistäkäähän paremmaksi.

Toinen mieletön juttu oli kun olin Ganonilla roikkumassa reunalla ja Zlazher oli siinä aivan reunalla Falcolla todella pienillä prosenteilla. Tein sitten ledgehop dairin ja Zlazher lähti aluksi ylöspäin, mutta tulikin Matti DI ja Zlazher lähtikin sitten samantien turposti alaspäin kuolemaansa >_>_>_>

Jekkukissa

Frousen! Jäikö RAVE ykkönen kenties sinne tykösi?  Oon joko mestari kadottamaan tai mestari unohtamaan. .__.

Neutroni

Frosenin miitistä:

Hauska miitti, kiitoksia Frosselle järkkäilystä ja pelaajille osallistumisesta, läppä lensi jne.

Frosen: Siis olet myynyt melee-tarpeet pois jo jokin aika sitten, mutta silti pelasit nyt paljon paremmin kuin ennen, hmm... Oot käyny salaa treenailemassa jossain sit =). Kiitokset kyydityksistä.

Latiko:
Sheik ditot jäi ottamatta, mut ens kertaan sit. Niin ja Link-dittoja vois ottaa ens kerral kans. Sun falco on aika smexy jo, selvästi saanu vaikutteita Calle W:ltä, keep it going!

Zlazher: Selvää kehitystä nyt kun oot päässy pekin kanssa porailee. FoDissa tunnut olevan aika jehova mun eläimiä vastaan. Tiimeissä oltiin tosi lähellä päästä jatkoon, mutta ens kerralla sit^^.

Jekku: Oot varmaan paras tipperoija Suomessa. Ne tulee niin yllättäen aina ettei ole kyllä ikinä mitään lisättävää niihin xD. Matchup-kokemusta muista hahmoista tarviit ehkä vähän lisää vielä.

Vilu: Luigi oli kyl sika paha niin kuin aina ennenkin. Jäi muut matchupit ottamatta mut ens kerralla sit. Meil ei oikein voi pelata kun kerhohuone ei oo enää käytössä ja uusi on vielä remontin alla.

Worm: Muikku on rautaa, mut falco tuntuu olevan vähän piikki sulle. Kato miten loota pelaa mun falcoa vastaan muikulla, yksi polvi 40%:issa ja mä oon kuollu xD.

Masa: The one and only master hands. Ois voinu kyl pelailla niitä lautapelejä jonkun verran siellä, mutta aika oli vähän kortilla tällä kertaa.

Kaltzu: Sun falco on kyllä melkonen porakone, oli hankaluuksia sua vastaan pärjätä kyllä, ja veit vielä tiimeissäki hienosti.

Laatikko

(02-23-2010, 07:33 PM)Neutroni link Wrote: [ -> ]Latiko:[/b] Sheik ditot jäi ottamatta, mut ens kertaan sit. Niin ja Link-dittoja vois ottaa ens kerral kans. Sun falco on aika smexy jo, selvästi saanu vaikutteita Calle W:ltä, keep it going!
Ihme addikti sinulla on dittoja kohtaan =D

Pitäisikö tässä lähteä Tampereelle joku viikonloppu opettamaan kansalle DI:tä?

Shikyo[Ijuka]

Ai perhana, missasin taas miitin Kun olin kuusessa hevon >_>

Tänä vklp pääkaupunkiseudulla mittään?

Loota, Brawlia kiinnostais porata >_> Opettelen Diddyllä kaikki homotukset banaaneilla valmiiks. Onko sulla viikonloppuna mitään

Laatikko

Kävin tänään Turussa poraamassa Schwan ja Typomiehen kanssa, oli kyllä taas hienoja pelejä. Turussa on Brawlin osalta kyllä varmaan eniten pelaajia ja sitä myöten eniten potentiaalia. Rikastuin moneymatcheissa peräti 1,50€ kun kaikki kolme kipaletta voitin, imma so rich.

Sheik vs. Ganon equals fffffffuuuuuuuu

Shikyo[Ijuka]

(02-24-2010, 10:57 PM)Laatikko link Wrote: [ -> ]Kävin tänään Turussa poraamassa Schwan ja Typomiehen kanssa, oli kyllä taas hienoja pelejä. Turussa on Brawlin osalta kyllä varmaan eniten pelaajia ja sitä myöten eniten potentiaalia. Rikastuin moneymatcheissa peräti 1,50€ kun kaikki kolme kipaletta voitin, imma so rich.

Sheik vs. Ganon equals fffffffuuuuuuuu
mulukkua >_> Ilmotelkaa jne ja anna noiden joidenkin yhteystiedot kans

Ja sano voinko tulla vklp -.-

Shikyo[Ijuka]

(02-25-2010, 07:32 AM)Frozen link Wrote: [ -> ]Ijuka se sitten osaa aina vaikuttaa jotenkin masentuneelta henkilöltä netissä.
nyyh miks oot niin ilkee

Shikyo[Ijuka]

(02-25-2010, 10:03 PM)Frozen link Wrote: [ -> ][quote author=Shikyo[Ijuka] link=topic=13.msg3073#msg3073 date=1267119210]
[quote author=Frozen link=topic=13.msg3048#msg3048 date=1267083149]
Ijuka se sitten osaa aina vaikuttaa jotenkin masentuneelta henkilöltä netissä.
nyyh miks oot niin ilkee
[/quote]
Emmää halua olla ilkee! ;__;
Mutku vaikutat aina niin masentuneelta henkilöltä. Pitää seuraavassa miitissä/turneessa ostaa sulle fazerin suklaata tjn. Ei kaksimielisesti sitten.
[/quote]kk, tavallinen maitosuklaa on varmaan parasta sit, tummasta en oikeen välitä

miten ees saat tosta kaksimielistä >_> no toivottavasti sul on sit  hauskaa

Laatikko

Porattiin koko päivä Ijukan, Goodbyen ja Schwan kanssa Brawlia, yeahhhhh. Harvemmin tätä pääsee hyvässä seurassa pelaamaan niin piti koko päivä mättää.

Diddy on aika mulsku.

Shikyo[Ijuka]

(02-26-2010, 08:46 PM)Frozen link Wrote: [ -> ]NOF Smash alueen 2009 loppupuolella kirjoitin viestin, jossa sanoin "Luulin aikoinaan, että ijuka on nainen, kun sen kuvakkeessa oli nainen".
O_o et voi olla niin tyhmä, toivottavasti TT

laatikko on mulukun hyvä ravlissa ja smashville pitää olla permaban lauantai-iltasin

saska

Quote: link=topic=13.msg3358#msg3358 date=1267575164]
permaban lauantai-iltasin

cool story bro