Smash Finland Foorumi

Full Version: Turnaukset
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

Jebu

Tykkäsin itsekin Salevitsin selostuksesta (y)
Hyvää työtä poijjat - on aina ilo seurata teidän matseja ulkomaalaisia vastaan.

Lanttu

(09-08-2014, 09:24 AM)TaisteluJaska link Wrote: [ -> ]Hetkinen, nyt on siis actionia 17-19.10 jossain? en sit järkkää omia kemuja silloin jos niin on.

Eijjoo, kovasti yritin mutta it was no meant to be. Eli pidä vaan tuolloin. Itse en kyllä pääsekään, kun olen joka tapauksessa tuolloin laneillaa hääräämässä ja säätämässä. Ilmankos tuntui jotenkin merkitykselliseltä viikonlopulta, kun ketjuusi vastasin...

peki

NamiNami

Joo.

Kiinnostaako APEX ketään, oon ehkä lähössä taas ens vuonna.

Edit. Ootko peki kattonu lentoja yhtään? Luulisin että Norwegian olis varmaan halvin, mutta pultit kellonajat siinä kyllä.

bËst

(10-10-2014, 11:28 AM)NamiNami link Wrote: [ -> ]Kiinnostaako APEX ketään, oon ehkä lähössä taas ens vuonna.

kinostaa

Novi

(10-10-2014, 11:59 AM)bËst link Wrote: [ -> ][quote author=NamiNami link=topic=13.msg35627#msg35627 date=1412940535]
Kiinnostaako APEX ketään, oon ehkä lähössä taas ens vuonna.

kinostaa

[/quote]

kiinnostaa

Jebu

Kiinnostusta löytyy ehdottomasti.

pingviinituutti

Kiinnostelis kyllä molemmat, mutta pitää rahan kanssa kattoo. Justiin meni taas 450 € syventävään vaiheeseen, mutta toisaalta joulukuussa lakkiaiset, joiden varaan vois osittain laskee.

mayhem_

Mahdollisesti apex juub jos joku on tehny tai haluaa tehdä vähä tutkimusta miten paljon maksaa missä yöpymiset ja kaua kestää reissu niin kertokaa mullekkin plaanit nii mun tulon todennäköisyys kasvaa huomattavasti. Tietty sit jos lähen nii tiimikaveria huutelis si kans :)

saska

no siis

TaisteluJaska

Toi BEAST 5 ainakin kiinnostaa. Lähellä, ja iso turnaus. + varsin sopiva ajankohta.
Apex... ehkä. Riippuen rahatilanteesta ja muusta.

Jekkukissa

Päätän varmaan tässä kahden viikon sisällä omat Apexini.

pingviinituutti

Ketkä nyt lähtis Norjaan? Lennot Osloon ja takas atm tasan 100 € (joskin ilman paikkavarausta), junat Oslo-Sandvika-Oslo ~26 €, entryt 25 €, majoitus venuella =150 € +ruoka = ei tunnu missään.

Norwegian
pe 7.11.
16:15 HEL - 16:45 OSL

su 9.11.
14:00 OSL - 16:25 HEL

Perjantaina, jos lento on ajoissa, pitäis keretä loistoaikaan venuelle. Paikat aukee siellä vasta kuudelta, ja juna puksuttaa Sandvikaan juuri 17:54. Muutenkin imo aika inhimillinen aikataulu.

NamiNami

Mulla vähän pieneni chancet tohon Norjaan, onkin huono ajankohta koulun takia. APEXiin varmemmin lähössä. Onkohan jollain muulla innokkuutta ottaa selvää siihen liittyen? Jos Paju lähtee niin tiimaan sun kanssa, muuten vois mayhemin kanssa uudestaan jos kiinnostaa? Pekin kanssa olis myös kiva tiimata.

Varmaan ens viikolla vois yrittää perehtyä vaihtoehtoihin enemmän ja kattoa mikä on järkevintä APEXin suhteen. Pultti ku se turnauspaikka on joka kerta eri niin ei oo aiemmilla tiedoilla hirveesti väliä.

Niin ja siis se Norja ei oo täysin poissuljettu, on mahollista että onnistuukin.

saska

joo siis nyt joku sanoo mihin koloon pitää losauttaa ni pistän apex rahat sisään. ei tässä nyt ruveta orpoileen, eikö mhm ki ollu lähössä ja ketäs vielä? oliko se joku että 550e tai se vielä voimassa ja mimmosen ajan siä jenkissä saa sitte olla?

e: tein oman topikin aiheelle

Laatikko

No niin, monthlyt on nyt käytännössä todellisia, paikkana toimisi Östersundomin nuorisotalo (Itäkeskuksesta n. 15min itään). Pistän uutta aihetta kun kerkeän paneutumaan siihen, mutta mennään asiaan jo tässä vaiheessa: miltä 21.-23.11. kuulostaisi ensimmäiselle tapahtumalle? Tarkoituksena olisi aina järjestää pääasiassa turnauksia peleistä, joista on kysyntää, eli todennäköinen konpinaatio lienee aina Melee + Brawl/Smash 4. Brawl on tosiaan ainakin tällä kertaa vielä mukana kun WiiU:n versio Smash 4:stä ei ole vielä ilmestynyt, saattaa mahdollisesti olla viimeinen hetki saada porukkaa tosissaan kilpailemaan siinä.

Nää olis ihan kunnon turpauksia kun tilaakin löytyy Alaskan verran ja nukkumapaikatkin pitäisi olla kondiksessa.

mayhem_

Monthlyt kuulostaa hyvälle, mutta ekan ajankohta vähän heikko omalle kohalle kun on omat häät tuollon. Verottaa noi häät varmaan ainakin Tampereen osallistujakaartia jonkun verran.

bËst

Lisää project M pelien listaan niin messi kunnes toisin todistetaan 8)

pingviinituutti

Oisko hyvä yrittää keskittää happeningit aina tietylle viikonlopulle, esim. kuun vika vknloppu? Olettaen tietenkin että se on paikan varaamisen kannalta mahdollista. Vika/eka vknloppu vois olla hyvä myös ihmisten rahatilanteen kannalta matkoja ja ruokia ajatellen, kun mahdollinen palkkapäivä osuis hyvin kohalle. Sen myös muistais intuitiivisesti paremmin muita menoja suunnitellessa.

Toi ehottamasi sopii ainakin mulle, mutta vika vknloppu sopii ihan yhtä hyvin. Ehkä aiempi parempi, ettei sit lakkiaisissa oo tavallista röyhkeemmät silmänaluset  8).

Tee, Loota, tälle oma töpö.


Ja Mayskalle onnea ja tsemppiä loppuvalmisteluihin!

Jebu

Kuulostaa hienolta!
Messissä.