Smash Finland Foorumi

Full Version: Turnaukset
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

bËst

Siis, tuosta tehdään vielä smash turnaus tällä menolla :P

Jekkukissa

Niin tosta Ruotsin turneesta vielä. Ketä sinne nyt on lähdössä ja missähän vaiheessa laivamatkan varaus on? Ei viittis odotella että kaikki halvimmat hytit loppuu jne ni mietin vaan että onhan asia jo edennyt? RT muistaakseni sanoi varaavansa. Joten miten on?

RTpmwe

Pe aamu turku---su ilta tukholma lähtee laivat. Pe ilta on ruotsinlaivoilla kuumuutta ja muutenki tuo maksaa 69e 4 aikuista ja jos ilta niin 200 yhteensä.

Objections?

Jekkukissa

Oke.

Novi

Jäikö kissa auton alle?

mayhem_

juu maksan sit käteisellä :) olikos se tk nyt sit tulossa neljänneksi toho hyttii? saskakin vaan vielä messiin kansipaikka lipulla niin pääsee sit hytin lattialle nukkumaan :)

RTpmwe

Namu on listalla aiko ottaa vapaaksi sen perjantain että ens viikon aikana selviää

Paju

(01-15-2012, 12:49 PM)RTpmwe link Wrote: [ -> ]Namu on listalla aiko ottaa vapaaksi sen perjantain että ens viikon aikana selviää

Eikö Namin pitäny olla koko viikonlopun kiinni intissä samasta syystä kun Tampora 3 viikonlopunkin oli?

kalzu

muaki kiinnostais, jos saadaa toisee hyttii porukkaa

saska

Nii tosiaan kun aiemmin tässä topikissa koitin saada toista hyttiä aikaseksi, niin en olekkaan siihen lähdössä. Seinäjoestakaan kun nyt ei ole tietoa, niin vissiin olen sitten eteisen matto linjalla.

TaisteluJaska

EDIT: alkuperäine viesti poistettu pyynnöstä

mayhem_

k :D sekavaksi menee tää touhu näemmä kukaan ei tiedä ketkä on menossa ja millä no hyvä sentään että saska rehellisöi ja tulee vaikka ois mikä se o oikein :)

NamiNami

Juu toivottavasti saan tän viikon aikana selville nyt miten käy, ei oikee juubbista jättää kaikkia turnauksia väliin tän intin takia mut näemmä tuuri on uskomattoman huono.

Jos toiseenkin hyttiin on porukkaa se 4 niin joku voi ottaa mun paikan siitä RTn, mayhemin ja Jekun hytistä. Selvitän mahollisimman pian.

mayhem_

nyt kattelen vasta noita videoita apexista ja täytyy todeta, että nyt hboxin peli on sen näköstä mikä pelityyli sai mut mainaan palloa sillon kun tulin ekaan turnaukseeni >_> en nyt tota GF:ää laske mukaan, mut siinäkin oli jo edellisiin kertoihin verrattuna paljon enemmän kontaktia ja se ei ollu semmosta, että molemmat ois vaan juossu karkuun ja odottanu vikaa minuuttia jollon ratkastaan voittaja. varsinkin noissa tiimeissä aika konemaista settiä ja se plup oli kans ihan helkkarin hyvä kyl.

bËst

Siis tuo Plup on helkkarit hyvä doubles pelaaja, ainakin noitten videojen perusteella. Kuiten yks pelin paskimpia doubles hahmoja overall. Muutama pakollinen tyri missilien kanssa mikä johti HBoxin kuolemaan, mutta muuten aika hiton hyvin pelaa. Singles pelejä en oo kattonut sen tarkemmin Plupin kohdalta. Mutta tuntuu että kantava voima että pääsivät Hboxin kaa noin pitkälle. Boxi hoitaa gimpit ja tapot ja Smaus tankkaa ja taktikoi

RTpmwe

Varasin ruotsin laivan. Jekku mhm ja namu 17.25e mulle :)

NamiNami

En olis mitenkää uskonu että tuo loma menee läpi, varsinki kun joudun nyt käyttää 4 lomapäivää.

Oon lomilla joskus torstaina klo 16 ja paluu maanantai-iltana 23. Voisin periaatteessa matkustaa torstaina jo johonki Tampereelle tai vastaavaan, mistä mennään porukalla laivaan sitten perjantaiaamuna.

mayhem_

noni asiaa et naaami pääsee messii. en nyt tiä onko se paju tulos vai ei ja tkstakaan ei oo mitään käsitystä ei oo kuulunu vähää aikaa siitä mitää. jos kumpikaan niistä ei tuu nii kai namu tiimaa 8)

NamiNami

Juu no voin tiimaa.

Paju

Siis nyt joku turnaus ja lujaaaa. Aivan uskomaton himo. >_>