Smash Finland Foorumi

Full Version: Turnaukset
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

ajp_anton

Mulle käy melkein aina, jos joku vaan menossa autolla Vuosaaren kautta =).

Stemu

Ps. tiloissahan on sauna !

Zlazher

Alustava päivämäärä kuulostaa hyvälle
Monthlyt kuulostaa upeille.

Salevits

Tuo ajankohta ei käy mulle mutta peukutus monthlyille!

eebrozgi

Tuo kolmen päivän ikkuna kuulostaa tosi lupaavalta verrattuna niihin alkuperäisiin kuulemiini suunnitelmiin. En vielä varmaks sano pääsyä mutta kiinnostaa kovin.

Moppe

21-23.11 kuullostaa huonolta kun silloin on Tampereella Rautanyrkki jossa on turnauspelinä Melee... http://forum.ptpry.fi/viewtopic.php?f=4&t=1279

pingviinituutti

(11-06-2014, 01:58 PM)Moppe link Wrote: [ -> ]21-23.11 kuullostaa huonolta kun silloin on Tampereella Rautanyrkki jossa on turnauspelinä Melee... http://forum.ptpry.fi/viewtopic.php?f=4&t=1279
Olisi kieltämättä kyllä kannattavaa olla mahdollisimman hyvä edustus Rautanyrkissä Meleen säilyttämiseksi tulevaisuudessa noissa tapahtumissa. Olisi enemmän turnauksia tarjolla ja lisäpelaajien potentiaalia.

Henkilökohtainen kiitos Mopelle linkistä. Ajattelin Street Fighterin ottaa sivupeliksi perinteisemmistä fightereista, mutta Googlella ei löytynyt kerrassaan mitään Suomesta järkevästi.

mayhem_

Hyvin ovat markkinoineet kun ei mitää käryä että joku mässi juttu tampereella >_>

Moppe

Kyllähän tuo wauhti oli tuon infon tuosta linkannut pari päivää sitten smash finlandin skype kestusteluun, mutta eipä sitä kukaan näyttänyt noteeraavan  ;D

mayhem_

Sinne tulee niin paljon skeidaa että ei vaan pysty lukee läpi kaikkee siellä >_>

pingviinituutti

(11-06-2014, 08:26 PM)Moppe link Wrote: [ -> ]Kyllähän tuo wauhti oli tuon infon tuosta linkannut pari päivää sitten smash finlandin skype kestusteluun, mutta eipä sitä kukaan näyttänyt noteeraavan  ;D
Plot twist: en ole siinä >_>

Laatikko

Tuosta julistamastani turnauksesta (monthlysta...!), joka olisi viikon päästä 21.-23.11. (sorry Tampere) sen verran, että kävin viimeksi maanantaina puhumassa tuosta turnauksesta ja kuulosti vieläkin erittäin todennäköiseltä, että tämä päivämäätä onnistuisi. Olen myös lähettänyt lippulappuset sinne minne pitääkin ja olenkin tässä enää odotellut varmistusta, mutta vastausta ei vaan kuulu, vaikka kaiken järjenlogiikan mukaan se olisi tullut viimeistään tänään perille. Syy siis virallisen julkistamisen myöhäisyyteen on se, että haluan olla 100% varma asiasta ennen kuin mitään alan lupailemaan.

Näin pienen varoitusajan takia pyydän, että älkää peruko mitään tärkeää ainakaan vielä tämän takia jos pahin käy toteen eikä saadakaan mennä sinne ensi viikon viikonloppuna. Kun ja jos se varmistus kuitenkin tulee vielä vaikka ensi viikonkin puolella niin tapahtuma pidetään kuitenkin osallistujamäärästä riippumatta ja kaikkia pelejä pelataan, joista on vain kysyntää ja setuppeja.

Kysykää ja keskustellaan jos tulee jotain mieleen, en nyt ala tähän äkkiä keksimään mitään aikatauluja tai muita. Prease understand.

mayhem_

Kuulostaa kyl hyvältä jos monthlyt onnistuu niin saadaan vähän useemmin kilpailuu :)

Laatikko

Jeps, turnaus on todellinen. Pistän illemmalla kotona vähän enemmän infoa sun muuta tästä.

pingviinituutti

Pääsin viikonloppuna jo mainitsemaan monthlyista parille uudelle kiinnostuneelle (olivat vissiin Turun suunnalta). Eivät kumpikaan kuulemma nyt pääse, mutta olivat kiinnostuneita tulemaan joskus paikalle johonkin. Toinen oli Comebackissa.

Oon Loota käytettävissä alkujärjestelyihin tai mihin vaan, mulla on ihan tyhjää.

Luffymcankka

Kiinnostaisi kyllä kokeilla ottaan turpaan kaikilta Melee-turnauksessa, mutta tämä kuukausi on kiireinen, joten tulen mielelläni kaverini kanssa joku toinen kuukausi, jos näitä aletaan tasaisin väliajoin järjestää

TaisteluJaska

Jos ilmoittais ajoissa turnauksen pitämisestä (esim. jos tammikuussa löis lukkoon toukokuulle), niin onko porukalle mitenkään mahdollista päästä arkena turnauksiin?
Esim. ti-pe välille?

Paju

En usko että arkipäivinä turnauksen pitäminen loma-aikojen ulkopuolella on kauheen järkevää.

Novi

(01-17-2015, 01:20 PM)TaisteluJaska link Wrote: [ -> ]Jos ilmoittais ajoissa turnauksen pitämisestä (esim. jos tammikuussa löis lukkoon toukokuulle), niin onko porukalle mitenkään mahdollista päästä arkena turnauksiin?
Esim. ti-pe välille?

Mulla on

pingviinituutti

Veikkaan kyllä tosi huonoksi ideaksi, ainakin jos tahtois ulkomaista osanottoa saada paikalle.