Smash Finland Foorumi

Full Version: Power Rankings
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

bËst

Toistan itseäni: En kattonu yhtää sijoituksia tuossa noin >_>. Heitin vain puhtaasti hatusta omiin kokemuksiin nojaten tuon "sinne päin"-listan ilman yhtään faktapohjaa (eli en todellakaan katellu turnaustuloksia tai mitään tuota väsätessäni) <_<. Ja siis meikä jättäytyy pois PR:stä ihan suosiolla. Listan teen ilomielin, mutta itseäni en sinne listalle oo kovin innokas tyrkyttämään ollenkaan. Mielestäni sinne kuuluu ne, joita oikeasti kiinnostaa pärjääminen turnauksissa. Itellä moti kilpailulliseen menestymiseen on lopullisesti kuollut. Se menee semmoisissa sykleissä, että välistä ku pelaa niin oikeasti tuntuu motivoituneelta ja panee parastaan, mutta yhdessäkään turnauksessa (BEASTin 1 round poolia lukuunottamatta) ei oo ollut motivaatiota menestyä paskan vertaa. Eiköhän meikäläisen smashit oo virallisella taholla pelattu. Keskityn mieluummin nauttimaan ihmisten seurassa turnauksissa ja trollaamaan turnauksissa satunnaissijoituksista satunnaishahmoilla. Oheistoiminta, eli organisointi sun muu paikan päällä kyllä kiinnostaa edelleen. Toisin sanoen ainoa mikä ei kiinnosta on singleseissä pärjääminen.

EDIT: Katoin jonkun verran noita tuloksia yms. Miittejä ei huomioida koska rajattuja tapahtumia. Tieraus menis jotenkin näin:
A: Peki, Nipi
B: Paju, Vilu
C: TK, bËst, Salevits, Mayhem
D: Uber, Samo, Udikku
E: NamiNami, Loota, RT, Saska
F: Jaxi, PeliQ yms.

Jos tiereille mentäis niin tuossa olis eri tierin pelaajat. järjestyksestä sitten en tässä vaiheessa tuomitse tuon taivaallista. Annan kuiten tuossa vähän kunniaa sillekin, että esim: samo joka sijoittui tampora 2 aika kehnosti, eikä ollut tampora 3 niin ansaitsee mielestäni mahdollisuuden todistaa kuinka pätevä onn niin suomen sisäisissä turnauksissa.

Niin ja imo: pelkästään turnaustuloksiin nyt ei pelkästään kannata katsettaan luoda. meinaan, tuonne mahtuu pelaajien välille match uppeja jotka aiheuttaa tiettyjä pultteja. Omalta kohdaltani omaan parhaat tuntemukset niin voin sanoa, että TK, Mayhem ja Naminami ja Sale ei oo kukaan pystyny voittaa mua (tai oikeammin mun IC:tä) ja vastaavasti taas ite en pärjää Uberille ja samolle. Vilu ja Nipi on todistetusti ainoat, jotka ovat kyenneet haastamaan pekin. Mayhem varmaan 3:s potentiaalinen haastaja ja minä neljäs. Eli pelkissä turnaustuloksissa ei oo sitä absoluuttista faktaa ku riippuu niin paljon keitä kohtaa turnauksen aikana ja match upeista. Iso korostus kuiten turnausmenestymiselle mielestäni, mutta ei se muodosta kuitenkaan kokonaista taitotasoa.

Paju

Muuten olis ihan hyvän näköset tierit, mutta selkeesti mayhem C -> B (parempi turnausmenestys kuin Vilulla, lähes yhtä hyvä kuin minulla). Nipin paikka A tierissä ei myöskään oo ihan niin selkeää. Ja noista pelaajien välisistä matchupeista sen verran, että aika ristiinhän ne tosiaan menee. Sen verran kuitenkin huomauttaisin, että Mayhem voitti Pekin Tampora 2 pooleissa, joten selkeästi hänkin pystyy Pekin haastamaan. Ite en myöskään oo hävinny yhtäkään turnaussettiä ikinä sua vastaan (tosin ainoastaan vasta Tampora 3:ssa varmaankin yritit kunnolla?). Mutta onhan noissa paljon epäselvyyksiä vielä etenkin Pohjoisen osalta, kun ei oo puoleen vuoteen missään näkyny. Siks ihan järkevää varmaankin odottaa sitä seuraavaa turnausta. Ja tosiaan niistä miiteistä sen verran, että eihän niiden tulokset merkkaa PR:ssä mitään, mutta niistä saa ihan hyvin osviittaa miten eri pelaajat pärjää toisiaan vastaan.

Edit: Tosiaan Nami on kans aika mysteeri tällä hetkellä. Etelä-Suomen miiteissä saskan sanoin: "yhtäaikaa umiporakone, mutta kuitenkin melkein jokaisen voitettavissa". Siinäkin mielessä mukava odottaa ens turnaukseen.

bËst

Mayhemi on niin villi kortti. Jos pelais koko ajan sillä tasolla kuin pitäisikin niin en kyseenalaistaisi asiaa. Peki - Nipi - Samo pohjaa todellakin suuresti pelaajien statukseen. Pirun kovia luita kaikki mutta ku eivät päässeet tamporaan, + tarttis oikeasti sen ihan suomen sisäisen turnauksen. Noissa tamporissa kuiten ruottalaiset on aika raakasti aiheuttanut muutaman potentiaalisen suomalaisen tippumisen aikaisemmin kuin Suomen sisäinen tieraus antaa olettaa.

Ja Pajulle: joo pelasin kaks ekaa matsia kyllä ihan niinkuin pystyin sillä hetkellä parhaiten pelaamaan. No johns. voitit ekan minä toisen. Samus peach matsiakin pelasin todella pitkälle niinkuin vain osaan. Mutta time out homoilu vei kyllä kokonaan motin viimesestä matsista >_>.

Paju

(12-05-2011, 02:48 PM)bËst link Wrote: [ -> ]Noissa tamporissa kuiten ruottalaiset on aika raakasti aiheuttanut muutaman potentiaalisen suomalaisen tippumisen aikaisemmin kuin Suomen sisäinen tieraus antaa olettaa.

Tuokin on kuitenkin aika kakspiippunen juttu. Suomen sisäiset turnaukset ovat kuitenkin aika pitkälle sitä, että samat naamat kiertävät näissä turnauksissa vuodesta toiseen ja sitten se onkin lähinnä toisten pelityylien opettelusta kiinni, kun taasen ulkomaalaisia vastaan se pelityyli pitääkin opetella sen setin aikana. Mielestäni silläkin pitäisi olla jotain painoarvoa, että pärjää sellaisia ulkomaalaisia vastaan, joita vastaan sinua "paremmat" suomalaiset pelaajat eivät pärjää yhtään.

bËst

Siis tottakait se on mainittavaa. Mutta ite hain lähinnä sitä, että olis kiva saada molemmin puolista vertauskohtaa. Kuiten, mielestäni Suomen PR on aina ollut ihan Suomen sisäiseen menestymiseen suhteutettavaa. Eli en nyt sano, että se pitäisi ignoorata kokonaan, mutta pidän vähintään yhtä tärkeänä että sais siihen rinnalle ihan Suomen sisäisen turnauksen.

mayhem_

Voitin best sun ICn jo sillon aikoja sitten marsulla oulun turnauksessa sillon kun vielä sitä pelkästään mainasin >_>. Voidaan ottaa ens turnauksessa manimatsi sun IC mun foxia tai marsua vastaan niin katotaan sitten oonko kyvykäs voittamaan väitän meinaan että todellakin olen >_>. Toisekseen aika järjetöntä imo, että minä olen alemassa tierissä kuin paju ja vilu vaikka mulla on tosiaan paremmat sijotukset kuin vilulla ja pajun kanssa meillä menee ristiin eli paju nyt viimesimmässä parempi ja mää edellisessä parempi. Lisäksi vielä tosiaan oon näyttäny jo, että olen kyvykäs haastamaan pekin ja voittamaankin joten vilua ei voi senkään takia mun edelle pistää.

Muutenkin jotenkin mulla on aina tullu susta semmonen tunne, että aliarvioit mua aika paljon en tiedä miksi teet niin, mutta selvästi kuitenkin aliarvioit. Mut joo eipä siinä eipä tuota listaa nyt olla vielä vissiin tekemässä ees niin ihan sama ens turnauksen jälkeen näkee sit.

Uusia viestejä puskenu väliin kommentoin niitäkin nyt sit samalla :)

Villikortti juttuun sen verta, että tosiaan nyt tää tampora3 ois ollu eka turnaus johon ajattelin valmistautua kunnolla eli jopa nukkuakkin, mutta kun pohjonen jätti tulematta niin en nähny taaskaan mitään motivoivaa tekijää miksi ottaa huolella ja se että ei nuku ja juo joku 4 tölkkiä energiajuomaa vaikuttaa pelaamiseen kyllä paljon >_>. Ei sillä, että se nyt siis pitäs mitenkään huomioida jossain arvioinnissa, mutta siis se syy miks pelaamisen taso vaihtelee paljon on tuo.

Pajun kanssa oon samaa mieltä, että ulkomaalaisia vastaan pelatut setit pitäs huomioida ihan yhtälailla lisäksi en edelleenkään tajua miksi ulkomaanturnauksia ei huomioida ollenkaan.

bËst

Silloin voitit ja sen jälkeen oot hävinny muut paitsi sitä pajuporaa, jossa otin pataan Kirbylla, jorolla ja sheikillä, mutta voittaen IC:llä :P ja sitä edeltävässä pajuporassa taas voitin IC:llä. Mutta siis, jos olis motia niin ottaisin ehdottomasti haasteen vastaan. enkä siis todellakaan sano, ettetkö olis kykenevä. Sanon vaan että tuossa oli faktoreita joita ei oo todistettu.

Niin ja Mayhem: ihan mahdollista että aliarvioin. Mutta se voi johtua siitä, että tuntuu välistä uho olevan vähän turhan kova ja sitten jääkin saavuttamatta se mitä hakee :P. Ei mitenkään pahalla :). Mutta mainittakoot, että samalla tavalla sä oot niin kauan ku mä oon oppinut tietämään niin aliarvioinut meikäläästä aika suuresti :P. Eli tunne olkoot molemmin puolinen. Mutta siis, helevetin hyvä pelaaja sä oot. Siitä ei oo kahta sanaa

Ja tuohon ulkomaasysteemiin: read my answer above

mayhem_

Sen jälkeen oot pelannu sheikillä paljon enemmän kuin IC:llä ja oot ottanu IC:n oikeastaan vain sillon kun mulla on itellä ollu hahmona falco ja sitä matchuppia mää en todellakaan osaa >_>. Lisäksi eikö siitäkin ole joskus ollu puhetta, että miiteillä ei ole painoarvoa? :)

EDIT: Joo meikä uhoaa kyllä paljon, pakkohan se on vähän psyykata :D

Novi

(12-05-2011, 02:59 PM)mayhem_ link Wrote: [ -> ]Villikortti juttuun sen verta, että tosiaan nyt tää tampora3 ois ollu eka turnaus johon ajattelin valmistautua kunnolla eli jopa nukkuakkin, mutta kun pohjonen jätti tulematta niin en nähny taaskaan mitään motivoivaa tekijää miksi ottaa huolella ja se että ei nuku ja juo joku 4 tölkkiä energiajuomaa vaikuttaa pelaamiseen kyllä paljon >_>. Ei sillä, että se nyt siis pitäs mitenkään huomioida jossain arvioinnissa, mutta siis se syy miks pelaamisen taso vaihtelee paljon on tuo.

Haggari passas mulle unipillereitään, tuon ens turnaukseen, niitä naamaan vaan ja sitten vedät novit.

Mutta en kyllä ymmärrä miksi selittelet itsestäänselvyyksiä, nuku niin pärjäät.

bËst

(12-05-2011, 03:11 PM)mayhem_ link Wrote: [ -> ]Sen jälkeen oot pelannu sheikillä paljon enemmän kuin IC:llä ja oot ottanu IC:n oikeastaan vain sillon kun mulla on itellä ollu hahmona falco ja sitä matchuppia mää en todellakaan osaa >_>. Lisäksi eikö siitäkin ole joskus ollu puhetta, että miiteillä ei ole painoarvoa? :)

EDIT: Joo meikä uhoaa kyllä paljon, pakkohan se on vähän psyykata :D

IC:llä voitin sun marsun siinä yhes pajuporassa :P. Ja siis tulosten valossa ei mielestäni ookkaan. Mutta puhuin ihan vain match upeista :). Mutta siis allekirjoitettakoot se, että oen aliarvioinut sua ainakin jollakin asteikolla. Johtuu mielestäni juuri siitä, että sulla on niin kova uho aina, että olettais jotain oikeasti spektaakkelimaista. Paju ja nami taas niin vaatimattomia, että heidän kehityksen huomaa helposti :P. Mutta kuten todettua, oon aika varma notta myös sää oot aliarvioinut meikäläistä. Mutta siis laitetaan kovat piippuun. Ihan siinä toivossa että saan motivaation taas jotenkinmoiseen nousukuntoon, niin otetaan vaan money match seuraavassa turnauksessa. Mutta pannaan ees kunnon panos eikä mitää euroa tai kahta >_>. Jos koittais panna aidosti kovat piippuun? :). Ihan vain ystävällistä kilpailuhenkeä korostaakseen ku vaikka moti singlespelaamiseen onkin omalla kohdalla kuollut, niin eiköhän musta aina sen verran kilpailuhenkeä löydy että yhden setin saisin kunnon tunteella pelattua? How About? :)

mayhem_

seeelvä jos vaikka 10e? :)

itellä ny ei kuitenkaan kauheen isoja summia ole laittaa peliin jos nyt sattuiskin jostain syystä käymään niin että häviäisi :)

TaisteluJaska

(12-05-2011, 03:23 PM)bËst link Wrote: [ -> ]Mutta siis allekirjoitettakoot se, että oen aliarvioinut sua ainakin jollakin asteikolla. Johtuu mielestäni juuri siitä, että sulla on niin kova uho aina, että olettais jotain oikeasti spektaakkelimaista. Paju ja nami taas niin vaatimattomia, että heidän kehityksen huomaa helposti :P
ihan hyvä pointti. Liika vaatimattomuus on kyllä aika ärsyttävää ja monesti sinne piilotetaan jotain mutta toisaalta jatkuva uhoaminen on yksitoikkosta myöskin. Kultainen keskilinja on ainakin itselle se mitä arvostan tässäkin asiassa.

bËst

(12-05-2011, 03:44 PM)mayhem_ link Wrote: [ -> ]seeelvä jos vaikka 10e? :)

itellä ny ei kuitenkaan kauheen isoja summia ole laittaa peliin jos nyt sattuiskin jostain syystä käymään niin että häviäisi :)

Siis ihan jotai 5-10e iteki mietiin. En kuitenkaan harrasta uhkapelejä tuota isommilla summilla (pokerit sun muut) Mutta siis joo, annetaan palaa. Nyt pitää vaan vielä saada turnaus aikaseksi :D. Sovitaan formaatista sitten paikan päällä. Että onko normaali bo5 vai jokin tietty hahmo match up. :)

saska

Manimats uskomaton hype. Näin sen pitääkin mennä.

Paju

Pitäiskö alkaa laittaan sidebettejä pystyyn?  8)

RTpmwe

2e mayhem

NamiNami

Ooottakaas kun meikä vielä iskee

RTpmwe

Jos aletaa moneymatseja ottaa ni voin ottaa Foxditto setti 5e ketä tahansa PAITSI udikkua vastaan.

Suomensisäiset pelaajat siis.

TaisteluJaska

Mä voin ottaa ketä tahansa vastaan NTSC-marth ditto manimatseja sillein että voittaja saa 2 € ja jokaisesta spiketaposta voittajalle 0,5 € lisää.  8)

eebrozgi

Kirbydittoja 5mk
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24