You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

kattelimpa tuon viime turneen finaalin #1 peki !

mayhem_

älähä pooka häthäile

Novi

(12-11-2013, 02:18 AM)Nipi link Wrote: [ -> ]kattelimpa tuon viime turneen finaalin #1 peki !

Agreed

peki

:-*

RTpmwe

hä, siis mhm

bËst

Siitä lähdetään, että ens turnauksessa on muutama aika mielenkiintoinen taisteluporukka jos puhutaan sijoituksista PR:ssä

1-3: mhm, Paju, Pepi

4-7: bEst, Nami, Hups, Vilu

8-11: TK, Sale, Nipi

+ Liuta pelaajia jokka voi voittaa melkein kenet vaan (Utikku, saskia, hipsteri...)

peki

mun mielestä nami on aika selkeesti 4. vaikka tyriki viime turnauksen ihan huolella.

mayhem_

pajun motivaation katoamisen jälkeen oma visio:

1-2 mayhem, peki
3-4 paju, nami
rako
5-10 vilu, best, hups, tk, sale, udikku

ja kyl se voittokin sieltä vielä aikanaan tulee meikäläisellekkin kun alkaa pikkuhiljaa käymään vähiin ne hankalat matchupit kun joka turnauksen jälkeen aina tulee se 1-2 matchuppia missä pitää selvästi parantaa >_>. nyt olin keskittyny lähinnä miettiin kuinka ic ja sheik kaatuu, mutta sheikissä on vielä vähä hiomista. tällä kertaa kaikki setit jotka hävisin oli sheikkejä vastaan, yhtäkkiä paluu johkin vuoteen 2010 tuon osalta >_>.

bËst

Niin siis itelläni ei ollut niinkään absoluuttisia totuuksia tuossa, vaan ainoastaan match uppeja, joita pidän realismina ajatellessa sijoituksia :p

Kuiten, olipa Pajun moti mikä oli niin kyllä poika pelata osaa. Ja kokemus kertoo, että se on yks kullinluikautus ku saa taas vähä lisämotia. Its a roller coaster 8). Nami kone, mutta uskomattoman epävarma. Ite taas Vilun kanssa aika tasavahva suoriutuja ja Hups semmonen ylläripääsiäismuna että ei toista. Käytännössä siis voidaan voittaa kenet vaan.

Eli lähinnä vain asetelmia, joita ite pidän mielenkiintoisena seuraavaa turnausta ajatellen. Ei mitään sen suurempia absolutismeja tai totuuksia, vaan mielestäni asioita, joihin kannattaa kiinnittää huomioita :)

NamiNami

Tiedän mikä nostaa Pajun motia.

Ja meikä voitas listata PR:ssä vaikka 1-15, vois olla osuvampi kun mikään yksittäinen sija.

mayhem_

mayhem: 1.667
paju: 2.167
peki: 2.833
nami: 4.833
(vilu: 5 osallistunu vaan yhteen turnaukseen)
hippi: 10.833
(nipi: 11.5 osallistunu vaan yhteen turnaukseen)
(omega: 11.5 osallistunu vaan yhteen turnaukseen)
hopo: 15.167

töissä tärkeetä tekemistä >_>

laskin siis pr:ssä olevien sijotuksien keskiarvot ulkomaalaiset poisluettuna viimesen vuoden ajalta silleen, että otin huomioon vain 3 viimesintä turnausta joihin on osallistunu. salella oli hyvä kun arvot oli 5+17,5+5 >_>

tosta AiJ2 ei ollu tarkkoja sijotuksia niin oli vaikeempi laskee tarkasti ne arvot esim just salen kohalla kun ei päässy brackettiin niin en tiä oliko ulkomaalaisia samalla sijalla, mutta ei pitäs ainakaan paljoo heittää.

peki

kohta alkaa olemaan vuosi edellisestä listasta ja seuraavaa turnausta ei oo ainakaan vielä näkyvissä. pitäskö iskee uus lista tulille?

MasterTK

Tässäpä se:

peki

niin tulipahan vaan mieleen, että nyt vois olla hyvä tilaisuus pistää lista uusiksi. osasyynä voi tietysti olla se et itellä on menny nyt konemaisesti ja ois kiva nähdä ittensä taas ehkä ekana, mutta en myönnä mitään. ihan miten jengi haluaapi. :-*

mayhem_

Niin moni oli pois viime turnauksesta (peki, sale, tk...) että imo 1 turnaus ja sitten.

Toki jos moni haluaa tehä jo ny ni siitä vaa.

Edit: Ja senkin takia tietty omalta kannalta mielummi yhen turnauksen jälkee kun ei oo vuoteen kohdattu turnauksessa ja sillon viimeks oon voittanu nii vähän harmi jos noiden miittien tulosten takii tipun :)

NamiNami

Paju

Ei mitään järkee tehä vielä imo

mayhem_

(05-05-2014, 10:31 AM)NamiNami link Wrote: [ -> ]peki oli lasten lihaa ruotsissa 8) en tainnu itekään olla viime suomen turnauksessa mutta uus lista kelpaa

juu en ees tajunnu että et ollu turnauksessa, mutta sitä suuremmalla syyllä

peki

mhm: tässä oon ite pohtinu että miten päin laittasin meidät jos pitäis nyt äänestää, ja voin kertoa et on aika toivoton rojekti. tiedän että oot jonku verran parempi jos pystyt pelaamaan ihan parhaimmalla tasollas, mut nyt oon kolme kertaa onnistunu voittaan sut noissa miiteissä tiukan paikan tullen. paha sanoa miten tosissaan oot ne pelannu, mut kyl mä jonku verran painoarvoa antasin niillekin kuitenni. jos nyt tällä hetkellä pitäs äänestää niin olis mun mielestä kaikista tasasin top 2 ikinä. >_>

top neljän jälkeenki tulis varmaan aika paljon muutoksia. esim novi ei ole ollenkaan listalla ja taukki ja tukaani on alottanu viimesimmän listan jälkeen, et tavallaan sitäki ajatellen vois olla ihan hyvä päivitellä _jos_ seuraavaa turnausta ei ala näkymään jossain vaiheessa. mut ei mua kyl haittaakaan vaikka ei tehtäiskään uutta listaa nyt.

namu: katellaan ens turnauksessa 8)