Smash Finland Foorumi

Full Version: Power Rankings
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

hiaimjni

doddih, kiitos paju. eli eiku ens kesänä vaa kaikkii miitteihin ja turneisiin, ku viime kesänä sk8 vei voiton ja kesällä on aina rahaa  8)

RTpmwe

(03-18-2010, 06:18 PM)hiaimjni link Wrote: [ -> ]doddih, kiitos paju. eli eiku ens kesänä vaa kaikkii miitteihin ja turneisiin, ku viime kesänä sk8 vei voiton ja kesällä on aina rahaa  8)

Joo täällä pidetään kai kesällä turnaus että tänne vaan 8)

Nipi

en ymmärrä limeä listalla  ???

L1M3

^Sittenhän meitä on kaksi.

Laatikko

Olihan L1M3 Kellari 3:ssa yhdeksäs.

Samochan

(03-19-2010, 11:33 AM)Laatikko link Wrote: [ -> ]Olihan L1M3 Kellari 3:ssa yhdeksäs.

Paitsi että sale oli oulun turnauksessa yhdeksäs, mutta lim3 ei ollut oulun turnauksessa kun taas sale oli molemmissa. >_> Kävijämäärältään oulun turnauksessa oli vain 1 pelaaja vähemmän, tosin kellarissa oli ulkomaan edustajien muodossa hieman kovempi taso.

Lim3 tosin voitti udikun kellarin poolissa ja bracketissä ja voitti myös AJP:n bracketissä jolle sale hävisi (sale tosin voitti ajp:n poolissa 3-1), mutta sale on silti ollut aktiivisempi. :/ Vähän hankalaa tuosta alkaa kyl, tosin salen nykyinen taso on aika lupaava jo.

Imo, nykyinen > wanha.

Vilu

ite äänestin Salen 12. toista ihan turnaustulosten perusteella. Mut joo, riippuhan ne sijat paljoltiki siitä kenen kohtaa, esim. mä kahdessa viime turnauksessa päässy 5. iha sen takia et pääsin molemmissa winners semeihin. Toisaalta winners quarter finaaleissa on yleensä aika kova taso jo...

Kyllä L1M3n yleispeli on Salea vähän parempaa mut ku ei osallistu muihin turnauksiin niin ei voi mitään.

bËst

Omasta mielestäni Lim3 on taitojensa puolesta top10 aika simppelistikin jopa, mutta on aika paha palkita pelaajaa, jonka osallistumispanos on rajoittunutta... oli syy sitten missä tahansa. Ite äänestin muistaakseni salen sijalle 14 ja Lim3n sijalle 18.

Noh, ainakin PR:n ulkopuolella on pelaaja, jolla on aidosti järjetön potentiaali murtaa kärkikymmenikkö jos sattuu paikalle turnauksiin

saska

(03-19-2010, 01:26 PM)bËst link Wrote: [ -> ]Noh, ainakin PR:n ulkopuolella on pelaaja, jolla on aidosti järjetön potentiaali murtaa kärkikymmenikkö jos sattuu paikalle turnauksiin

h. hopo

Novi

(03-19-2010, 11:51 PM)Frozen link Wrote: [ -> ]Mielestäni nuo "Koska Herra X voitti Herra Y:n, niin Herra X on myös parempi kuin Herra Z, koska Herra Y voitti Herra Z:n,  huolimatta siitä, että Herra X hävisi Herra Z:lle" ovat huonoja vertailupuheita tjn. juuri sen takia, että ne menevät ristiinrastiin  lopulta ja ovat aivan sekavia.

Pelaajakohtaiset voitot ovat eri asia kuin taitokohtaiset voitot. Esimerkki: Voihan lootakin ownata neutronin ties kuinka monesti, mutta silti hävitä salevitsille, joka tosin ei pärjää neutronille. Vau! Eli tämä tekee salevitsista paremman pelaajan kuin neutroni, koska neukku hävisi lootalle, joka taas hävisi salevitsille, vaikkakin tämä hävisi neukulle! Yay!

Sori, mutta omaan ajattelutapaani tuo ei vaan sovi. :'D Ei asioita voi verrata keskenään tuolla tavalla.
Pelaajakohtaisia voittoja ja häviöitä on ties kuinka monta. Itsenikin kohdalla tuo vaikuttaa toisinaan, mutta onneksi se on rajoittunut vain muutamaan ihmiseen.

Word, ja friendlies don't matter.

Neutroni

Pääsin sitten näköjään silti ensimmäiseksi, vaikka epäonnistuinkin loppukokeessa. Ei ollut kyllä helppoa tuo pr1 pääseminen, täytyy myöntää. Alunperin tulin ensimmäiseen turnaukseen vain kattelemaan vähän meininkiä ja testaamaan kuinka hyviä muut ovat. Kova taso ja kaikenmaailman advance-tekniikat tuli kuitenkin täysin yllätyksenä silloin, ja enpä ois uskonut että lähden kiertelemään turnauksissa ympäri Suomea ja Eurooppaa vielä tuolloin. Ottaen huomioon kuinka vähän pelattu peli Melee Suomessa on, niin siinä on kyllä todella kova taso, ja turnauksissa varsinkin, että saa kyllä harjoitella jos meinaa päästä parhaaksi. Vertailuksi voin sanoa, että ennen Meleetä olin Ristinollassa epävirallinen Suomen Mestari, ja vaikka se on paljon yleisempi ja pelatumpi peli kuin Melee, niin kyllä Meleessä oli mulla ainakin paljon vaikeampi päästä parhaaksi, notta olkaa ylpeitä ootte kovia tyyppejä joka iikka.

Peki 2 vuotta 7kk putkeen powerrankingsien ykkösenä, melkoinen saavutus. Saa nähä tuleeko kukaan ikinä olemaan noin kauaa. Nipi jos jatkaa seuraavissa turnauksissa hyvää Oulun virettään, niin voi hyvinkin päästä pr1 kyllä.

Mä siirryn pikkuhiljaa kohti uusia haasteita, mutta tulen kyllä varmaan turnauksissa vielä käymään, että nähdään niissä!

saska

(03-22-2010, 09:24 AM)Neutroni link Wrote: [ -> ]Mä siirryn pikkuhiljaa kohti uusia haasteita, mutta tulen kyllä varmaan turnauksissa vielä käymään, että nähdään niissä!

kyynel oli herahtaa munalle

HippiEetu

See ya later buddy 8)

Laatikko

Onko PR:n sijoitusten pisteet olemassa jossakin? Himottaisi niitä vähän katsella.

peki

on, mutta koska olen homo en jaksa postata niitä.

8) 8) 8) 8)

HippiEetu

Mie pärjään aina neukulle niin 8)

Novi

(03-24-2010, 12:58 AM)HippiEetu link Wrote: [ -> ]Mie pärjään aina neukulle niin 8)

HippiEetun postcount kasvaa silmissä O_O

(03-22-2010, 03:13 PM)saska link Wrote: [ -> ][quote author=Neutroni link=topic=10.msg4396#msg4396 date=1269249867]
Mä siirryn pikkuhiljaa kohti uusia haasteita, mutta tulen kyllä varmaan turnauksissa vielä käymään, että nähdään niissä!

kyynel oli herahtaa munalle
[/quote]

Hajosin

Salevits

(03-24-2010, 12:16 AM)Frozen link Wrote: [ -> ]Milloin meikäläinen pääsee ykköseksi..? <_<
Pärjäsin sentään kerran neukulle niin hyvin, että sille jäi 1-stock.
Kerran taisin jopa voittaa, kun neukun ohjain jumittui, hahmo liikkui itsestään oikealle ja kuoli, resetoinnista huolimatta.

Eikun, se olikin salevitsin kanssa se...

Voitithan neutronin taannoin, olin todistamassa sitä :D Se oli matsi joka ei menny nauhalle.

Zlazher

(03-25-2010, 01:06 PM)Frozen link Wrote: [ -> ]Niinpäs taisinkin voittaa.
Ja neukkuhan siihen vielä voivottelikin, että "Ei hitto kun ei pärjää! Ei vaan voi mitään".

- Tylsä viikonloppu edessä, tulkaa jekun ja zlazherin kanssa tänne poraamaan (sull'on muutenkin vapaata, melko varmasti). <_<
Käytetään tuota ketsupin telkkua joka on edelleen täällä. Tarjoan mätöt.

Kezu muuten valitteli kun ei saa sua kiinni, telkku kuullemma kiinnostaa. Ja en pääse poralle, oon vääksyssä.

kalzu

pidä frosse joku pikkune miitti ;O
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24