Smash Finland Foorumi

Full Version: Power Rankings
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

Guest

Voin olla joskin sjoella ei mitään varsinaista pelaajakeskittymää ole >_>. Toki itse olen menettänyt kiinnostuksen koko listaa kohden, ku eipä se loppujen lopuksi kerro oikein mitään ja raamit mistä se rakennetaan on muutenkin jokaisella tekijällä erilaiset

peki

(07-02-2012, 09:53 AM)pepi link Wrote: [ -> ]sori mutta meikä tulee viemään ekan paikan taas :-*

mayhem_

(06-25-2013, 08:49 PM)pepi link Wrote: [ -> ][quote author=pepi link=topic=10.msg25087#msg25087 date=1341222814]
sori mutta meikä tulee viemään ekan paikan taas :-*
[/quote]

[Image: tumblr_m9mqjn4AJc1rxezheo1_500.gif]

MasterTK

Täältä tulee totuus, jossa on osittain käytettyä tervettä järkeä ja osittain raakaa tilastodataa. >_>

1. Mayhem (käytännössä yhtä hyvä pajun kanssa, mutta viime turnauksen lopputulos priorisoi kärkeen)
2. Paju (varma kakkonen)
3. Peki (varma kolmonen)
4. naminami (suhkot helppo nelonen)
5. Vilness (aika lonkilta nakattu vitonen, mutta aina heppu pärjää kun vaan tulee)
6. hups (sialle kolme, nyt vähän huonommin, mutta kone mikä kone)
7. Best (aina roikkunut kympin joukossa ja pomminvarmasti suoriutunut hyvin vuodesta toiseen)
8. TK (aina roikkunut bestin perässä turnauksessa toiseen ja nyt paremminkin)
9. udikku (kaksi turnausta putkeen top10:ssä, 7 ja 9 siat)
10. saska (samat siat kuin udikkulla, mutta röpöllisen paskemmin pärjännyt)
11. salevits (epätasaista touhua. Periaatteessa hyvä, mutta top10:een ei ole mitenkään asia ajos jää bracketista pois)
12. nico (potentiaalia olla olla siellä top5:ssa, jos joskus jaksaa tulla turnauksiin tekemänä muutakin kuin sauhuttelemaan)
13. hippi (Periaatteessa konemainen, mutta ikuinen hitler)
14. omega (Piilokone ja vaikutta heti paremmalta kuin moni pitkän tauonkin jälkeen. Pääsi brackettiinkin)
15. RT (2,5/5)

hopsukka

missä novi <_<

MasterTK

Ei missään. Tässä turnauksessa ei päässyt brackettiin, muhoksella ei ollut ollenkaan ja sitä edellisessä samalle sijalle RT:n kanssa, ellen aivan persettä vilkuillut tuloksia. RT ei myöskään nyt ollut bracketissa, mutta Muhoksella 13, joten nakkasin sen tuohon perään. Nuo peräpään tulokset ovat vähän arpapeliä muutenkin.

mayhem_

Meikän listan top 13 tulee oleen varmaan aika täsmälleen sama ja si hopo 14. ja omega 15.

bËst

TK:n listassa on kyllä aika paljon samaa mitä ite oon mieltänyt. 4 potentiaalista turnausvoittajaa sijoilla 1-4. sijoilla 6-8 pelaajat, jotka voivat voittaa käytännössä kenet tahansa mutta vastaavasti myös hävitä yllättäville pelaajille (=eli erittäin tasavahvat pelaajat) sijoilla 9-15 (+muutama muu) pelaajat, jotka ovat koneita, mutta turnausvoitto ja korkeammin rankattujen pelaajien voittaminen vaatii täydellistä onnistumista. ja sijalla 5. todellinen villi kortti. Ihmeellinen hahmo mainina, ei varsinaisesti treenaa paskaakaan vaan fillaroi ja heittää läpändeerusta milloin missäkin. Kuitenkin aina paikalle tullessaan täysin potentiaalinen turnausvoittaja >_>.

Sale on varmaan ainoa, jonka kohdalla oon vähän eri mieltä ja nostaisin ehkä vähän korkeammalle. Joskin TK:n puheet epätasaisuudesta pitää täysin paikkaansa. Joskin mielestäni sama pätee Naminamiin.

mayhem_

Namin 2 viimestä suomenturnausta 4. ja 5., imo kyl ihan liian epätasasta.

Salella 5. ja 17.

MasterTK

(06-26-2013, 08:39 AM)mayhem_ link Wrote: [ -> ]Namin 2 viimestä suomenturnausta 4. ja 5., imo kyl ihan liian epätasasta.

Tämä.

(06-26-2013, 08:39 AM)mayhem_ link Wrote: [ -> ]Salella 5. ja 17.

Ja tämä + että oli vielä yhdestä turnauksesta pois. Tuo 5. sija oli kolme turnausta sitten, minkä välillä on jo tapahtunut monille pelaajille kehitystä.

bËst

(06-26-2013, 08:39 AM)mayhem_ link Wrote: [ -> ]Namin 2 viimestä suomenturnausta 4. ja 5., imo kyl ihan liian epätasasta.

Salella 5. ja 17.

Niin siis en tarkoittanut tuota omaa kommenttiani sijoituksiin vedoten. Siis kyllä nami sijoitusten valossa tuonne kuuluu. Mutta sanoohan kaveri itsekin, että pelaa välistä niinkuin tuuliviiri. Ohan nami nyt selkeä nelonen, mutta silti näkisin että tasaisuus kaukana peki-paju-mayska akselista

MasterTK

(06-26-2013, 08:51 AM)bËst link Wrote: [ -> ][quote author=mayhem_ link=topic=10.msg31292#msg31292 date=1372235972]
Namin 2 viimestä suomenturnausta 4. ja 5., imo kyl ihan liian epätasasta.

Salella 5. ja 17.

Niin siis en tarkoittanut tuota omaa kommenttiani sijoituksiin vedoten. Siis kyllä nami sijoitusten valossa tuonne kuuluu. Mutta sanoohan kaveri itsekin, että pelaa välistä niinkuin tuuliviiri. Ohan nami nyt selkeä nelonen, mutta silti näkisin että tasaisuus kaukana peki-paju-mayska akselista
[/quote]

Jep, tämähän on selvää että Naminami ei ole vielä lähelläkään pekiä, pajua, tai mayhemia voittovarmuudessa. Naminami voi voittaa kenet tahansa, mutta en näe sen vielä voittavan turnausta vähään aikaan, koska siihen tarvitaan juurikin sitä varmuutta ja tasaista suoritusta.

EDIT:

Udikku on kyllä varsin mielenkiintoinen tapaus. >_> Ei ole koskaan omistanut cubea, enää treenannut paljon paskaakaan varmaan pariin vuoteen, piti taukoa turnauksistakin jossain välissä yms. Sitten takoo nyt Hupsin hautaa, kahdessa turnauksessa putkeen top10:een mistä monet vaan haaveilevat ja mitä nyt kattelin muutenkin, niin pelasi ihan helkkarin hyvin monia vastaan. Rt joka reenaa 100 x enemmän oli tiiminsä heikkolenkki 90% tapauksissa. Peliäly super.

saska

siis udikun aivotoiminta/techskill ratio on jotain ihan muuta. käytännössä kuin peliq takaperin.

mayhem_

Mullakin aika ailahtelevaa peliä, 4 viimestä: 2., 2., 2. ja 2. >_____>

bËst

"Suomen toivo" -> "ikuinen kakkonen"

Onko meillä nyt jotkut panelistit jotka haluaa tän listauksen tehdä? Ehkä se pitää kutinsa ainakin seuraavaan turnaukseen asti >_>. Sen jälkeen taas kääntyy aivan varmasti ympäri <_<

peki

odotellaan nyt vielä pari päivää, ettei kukaan voi sitten vinkua että olis halunnu tehdä kans listan, muttei ehtiny. tällä hetkellä halukkaina pepi, paju, mayhem, sale, best.

mayhem_

?

peki

ainiin, unohin. listoja vaan tulille. :-*

Guest

Teen oman listani avoimeksi:

1. Paju (Mayhemin kanssa käytännössä yhtä hyvä, mutta omassa silmässä varmempi pelaaja ja viimeisen ratkaisun tein oman match uppini perusteella. Pärjään Mayhemille paremmin. Mutta eroa heidän välillä ei käytännössä ole.)
2. Mayhem (read above)
3. Pepi (Varma kolmonen. Rahkeet ykköseksikin, mutta jäänyt parissa viime turnauksessa edellä olevien jalkoihin)
4. Nami (Ailahteleva pelaaja, mutta potentiaali ja turnaussijoitukset ovat kuitenkin merkki sijoituksesta 4.)
5. Vilness (Jokeri pelaaja. Pystyy voittamaan käytännössä kenet tahansa ja ehdottomasti Pajun ohella varmin pelaaja Suomessa)
6. bËst (Tasavahva pelaaja ansaitsee tasavahvan sijoituksen. 6 vuotta pro-smashia ja sijoitukset aina top10 joukossa. Potentiaalia korkeammallekin, mutta jotain pitäisi parantaa)
7. Hups (Muhoksen turnauksen 3. sija huikea saavutus. Konemainen pelaaja ja potentiaalia vaikka minne. Varmuutta ja kokemusta tarvitsis vielä vähän lisää)
8. MasterTK (bËstin kanssa samat perustelut. Tasavahva suoriutuja, mutta korkeamman tason pelaajia vastaan välistä vaikeuksissa)
9. Salevits (Epätasaista peliä, mutta potentiaalia todella paljon.)
10. Udikku (Viime turnauksissa hyviä sijoituksia ja tasaista peliä.)
11. saska (Sama kuin Udikulla. Orvahdus herkkä >_>)
12. Nipi (Edelleen tasokas pelaaja, mutta tarvis näyttöjä enemmän)
13. Hippi (Pooleissa ja creweissä todella hyviä voittoja ja suorituksia. Bracketissa sitten tapahtuu aina jotakin. Kenties paineen alla sen verran haavoittuvainen että korkeampaa sijaa ei voi antaa, vaikka mielestäni potentiaalia on!)
14. Hopo (Pystyy laittamaan monia parempia pelaajia koville. Taistelee tiensä aina brackettiin. Mustan hevosen asemassa joka turnauksessa)
15. Omega (Ensimmäinen turnaus vuosiin ja "deathpoolista" varmoilla otteilla kolmanneksi. Ehdokkaita tälle sijalle on paljon (jaxi, RT, Novi, Uber, Samo...) mutta Omegan otteet viimeisimmässä turnauksessa ovat mielestäni huomion arvoisia ja kaveri kuuluu listalle. Enemmän turnauksia niin olisi helposti korkeammallakin.
-------------------------
16. Samo (lopettanut? Suurin syy alhaiseen sijotukseen)
17. RT
18. Über
19. Novi
20. Jaxi

Eipä mulla muuta. Olisi ollut helpompi jakaa pelaajat omalla kohdalla "tiereihin". Monen kohdalla piti miettiä vähän oman silmän kautta, miten päin kaverit pyöräyttää ja monen kohdalla toisin päin sijoittaminen ei olisi mielestäni mitenkään vääryys. Laitanpa huvikseni tähän alle miten "tieraisin" pelaajat omassa mielessäni:

A: Mayhem, Paju
B: Pepi
C: Nami, Vilness
D: Hups, TK, bËst, Sale
E: Udikku, saska, Nipi, Hippi
F: Hopo, Omega, RT, Über, Samo, Loota, Jaxi, Novi, Worm

peki

Pajun lista uupuu vielä.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24