Smash Finland Foorumi

Full Version: Power Rankings
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

bËst

Meinasin lähinnä notta ko. kavereita ei kuitenkaan kannata unohtaa. En nyt sano notta pääsevät meikän listaukseen, mutta nimet ovat khyl mielessä sillä kyse ei ole lopettaneista pelaajista kuten Neukun ja Limen kohdalla.

bËst

Voin paljastaa notta Wormin oon suunnitellut löytyväni kiitettävän korkealta omassa listassani

Laatikko

No siis voin sen listan tehdä jos on tarpeen, mutta mikäli Mayhemilla on oma lista valmis niin olkoot hän panelistina.

peki

no eiköhän lyödä tämä tulille. nipi, tk, muihemi ja besti vois lähetellä meikälle listansa.

bËst

(02-25-2011, 04:50 PM)pepi link Wrote: [ -> ]no eiköhän lyödä tämä tulille. nipi, tk, muihemi ja besti vois lähetellä meikälle listansa.

Been there, done that

NamiNami

Jonkun lista uupuu vielä?

peki

tämän viikon aikana tuleepi

peki

1. pepi
2. nipi
3. vilu
4. samo
5. best
6. tk
7. mayhem
8. loota
9. paju
10. nami
11. sale
12. worm
13. rt
14. udikku
15. hopo

saska

olinko 16.

peki

jaxin kanssa jaettu 16.

saska

ens pr:ssä nähdään 8)

MasterTK

RT:llä selvästi ollu konemainen tila.

bËst

Aika jokeria notta sale jäi noin alas *__*. ite taisin laittaa johonkin 9? Heplokin jäi loistamaan poissaolollaan vaikka menestyi kiitettävästi tampereella ja jysissä.

Mutta taso sen verran tasaanen notta ihan hirvittää *__*. Jos Uber - Udikku - Omega on läsnä tulevissa turneissa niin voi mennä aika jännäksi situaatiot

RTpmwe

En olis uskonu että pääsen 13. mutta jotkut selkeesti äänestivät sitten. Olen kyllä enemmän kuin tyytyväinen sijoitukseeni, vaikka tiedänkin joiden puuttuvan listalta.

udikku

ei vaan märjää

Salevits

Tää lista on vähän liian kaukana turnaustuloksista ja melko random IMO. Eikö olisi hyvä että turnaustulokset vaikuttaa reilusti PR:n muotoon, mitä eroa muuten on turnauksilla ja miiteillä?

Ei tennis- tai sulkapallopelaajiakaan yhtäkkiä listata suomen neljänneksi jos ne on tulleet kaksissa edellisissä SM kisoissa sijalle jaettu 7. >_> (tää ei siis viittaa Samoon mitenkään vaan on esimerkki)

mayhem_

Turnaustuloksia ei tosiaankaan kannata sokeesti katsoa sillä tämmönen playoff muotonen turnaus aiheuttaa sen, että joku parempi pelaaja ei välttis pääse sille sijalle mille kuuluu siinä missä heikompi pelaaja pääsee korkeammalle. Jos pelattas roundrobin kaikkien pelaajien kesken niin sit vois ottaa suoraan tuloksista PRn. Kyllä turnaustulokset silti tietenkin omaan äänestykseeni vaikutti, mutta suurelta osin äänestin myös ihan vaan oman näkemykseni mukaan (mitä järkeä edes äänestää mitään jos mielipiteet ei vaikuttas?).

EDIT: sitäpaitsi man up ja voita ens turnaus nii ei tartte valittaa :)

Salevits

(03-03-2011, 08:47 AM)mayhem_ link Wrote: [ -> ]EDIT: sitäpaitsi man up ja voita ens turnaus nii ei tartte valittaa :)
Älä käsitä väärin, oon omaan sijaani tyytyväinen ja oon ihan oikealla sijallakin luulisin. Mielestäni itse en ole se jokeri tässä listassa vaan pari muuta.

Turnaustuloksia ei pidä sokeasti katsoa, mutta niiden ois mun mielestä hyvä heijastua PR:n. Mut joo ei tästä enempää </flame>.

MasterTK

Niin juuri. Siis kyllähän turnaustulokset vaikuttavat myöskin, mutta kyllähän tämän idea on nimenomaan järjellä äänestää parhauslistaa. Ainakin minun mielestäni tuo nykyinen pr on todella lähellä totuuttua ja ilmeisesti muiden mielestä, koska kaikkien äänistähän tuo koostuu. Toki pidän esim. udikkua ja omegaa reippaasti parempana kuin tuon listan häntäpäätä, mutta niiden tapauksessa juuri nuo turnaustulokset tai niissä käymättömyys ovat vaikuttaneet asiaan.

Jos haluaa turnaustulosten mukaan katsoa, niin sitä varten on seeding points -lista.

mayhem_

Koko listalla on ainoastaan yks joka on mielestäni vähä erikoinen eli udikku kun ei kahteen turnaukseen oo näkyny jäbää, mut w/e (jätin ite äänestämättä kaikkia jotka kahessa vikassa turnauksessa ei ollu). Sitäpaitsi lista on vain lista ja ens turnauksessa katotaan sit uudestaan miten voimasuhteet menee :).
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24