Smash Finland Foorumi

Full Version: Power Rankings
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

Laatikko

(03-23-2010, 06:28 AM)peki link Wrote: [ -> ]on, mutta koska olen homo en jaksa postata niitä.

8) 8) 8) 8)
Lakkaas homoilemasta ja nakkaa pisteitä tänne >:(

RTpmwe

Veikkaan, että tää ja almost pr -lista muuttavat hieman muotoaan seuraavan turnauksen jälkeen >_>

Laatikko

Meikäläisen motivaatiokato ainakin tullaan huomaamaan ellen oo halvatunmoisessa tulessa seuraavassa turneessa. 5. & 7. sijat kuitenkin turvaavat oloni joksenkin korkealle jos ei muuta.

HippiEetu

Laatikko, I´m watching u!

PR vissii tulee seuraavan turneen myötä?

TaisteluJaska

Vois laittaa sellasen PRn että ite olisin eri poolissa kuin pepi ens kerralla, muuten mulle ihan sama.  8)
(elekee ottako liia vakavasti)

Laatikko

Pääkaupunkiseudulla ei ole enää panelistia hoho.

TaisteluJaska

Meikä luovuttaa kans panelistin homman jollekkin muulle (Pajulla tuntuu intoa riittävän ja osaa tehdä huolella). Sen verran vaa sanon että poolivoitto pekistä oli pullaa ja peki pärjää kaikille parhaiten +turnausvoitto nii ykkössija sille.

Laatikko

Eipä sinne ykköseksi ole juuri muilla asiaa, eiköhän se ihan selvä ole.

bËst

Tarvitaanko myö nyt montakin panelistia? Jos Peki, Nipi, TK ja meikä nyt ruuvaa ainakin. Jos nyt enemmän tarvii niin IMO Samo - Loota - Paju akselilla varmaan mentäis.

mayhem_

peki nipi tk best ja joku etelä suomesta (loota?) niin hyvä o.

TaisteluJaska

Meikä sanoo että Pajulla on selkeästi motia hommaan niin sille paikka.

peki

ei mitään pajua vastaan, mutta loota tai mayhem olis mun mielestä parempia vaihtoehtoja panelisteiksi, koska ovat ollu meiningeissä mukana kauemmin.

mayhem_

voin mä listan livauttaa, jos on tarve ei siinä mitää.

MasterTK

(02-23-2011, 01:36 AM)pepi link Wrote: [ -> ]ei mitään pajua vastaan, mutta loota tai mayhem olis mun mielestä parempia vaihtoehtoja panelisteiksi, koska ovat ollu meiningeissä mukana kauemmin.

Ehdottomasti näin. Jos Loota ei halua ottaa vastuuta asiasta, niin seuraavana sitten mayska.

RTpmwe

Ni Neukkuako ei tähä sitte oteta huomioo

mayhem_

mul o lista valmiina sit ny että jos haluatte sitä käyttää niin voin lähettää sen sit (pepikös se nää yleensä sit laskee vai?)

Salevits

(02-23-2011, 01:36 AM)pepi link Wrote: [ -> ]loota tai mayhem olis mun mielestä parempia vaihtoehtoja panelisteiksi, koska ovat ollu meiningeissä mukana kauemmin.
komppaan

bËst

Neutroni jääkööt siis ulos, ja Lime mielestäni myös. Mutta Uberin, Udikkun ja Omegan voisi pitää mielessä, tai ainakin meikälääsen näkökantilta he ovat vieläkin Suomen ehdototonta eliittiä, vaikka muutama turnaus onkin jäänyt välistä. Ei nyt tietenkään heitä voi mitenkään kovin korkealla seedata mutta voin luvata että ainakin omassa listassani heille saattaa hyvinkin löytyä sanansijaa. Kaikki kuiten vielä mukana melee scenessä ja pelaavat enemmän tai vähemmän

Ja kyllä itelle käy jos Mayska tekee. Omaa selkeästi lootaa isomman motivaation tällä hetkellä, mutta jos loota vaan suostuu niin toivoisin häntä panelistiksi lähinnä maantieteellisen jakauman ja erittäin asiallisen näkökulman kautta. Sitä ei voi kiistää etteikö loota olis asiallisimpia kommentoijia ja rehellisimpiä mielipiteen tuojia koko scenessä.

RTpmwe

En tiä mikä sääntö tässä listassa o, mutta Almost PR:ää tehdessä päätin jo että jos ei ole kahdessa edellisessä turnauksessa, niin ei pääse messiin. Tämä on aivan loogista, sillä eihän PR:ää tarvita seedaamiseenkaan enää. Eikä turnauksissa käymättömien pelaajien tasoa voi varmuudella tietää.

mayhem_

voin sen verran kertoa omasta listastani tässä vaiheessa että ainakaan udikkua, uberia ja omegaa siinä ei ole, jos ei poraamaan tule niin mitä järkee edes pistää prään (ei siinä ei välttis ois muutenkaan päässy, porukka meinaan kehittyy aika uskomatonta vauhtia suddenly)?
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24