Smash Finland Foorumi

Full Version: Power Rankings
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

TaisteluJaska

noniinno, jos namia ei ota mukaan ja sit ku se tulee turnaukseen niin käytännössä se heitteröi jonku poolin aika tehokkaasti. Että suosittelen pientä maalaisjärjen käyttöä PRn tekemisessä mutta toisaalta jos virallisesti halutaan tehdä niin nou can do.

RTpmwe

PR=/=seeding

Mut joo Paju ekaksi

NamiNami

Np tuun seuraavaan.  :)

Novi

Seuraavan turnauksen jälkeen ois hyvä laittaa tulille

Paju

(06-17-2012, 11:28 PM)Novi link Wrote: [ -> ]Seuraavan turnauksen jälkeen ois hyvä laittaa tulille

Minkä takia vasta seuraavan, jos tämä kerran piti laittaa jo marraskuussa (epäonnistuneen) kosteusmittarin ja tampora 3 jälkeen tulille, mutta siirettiin sitten myöhemmäksi, koska pepi, nipi ja samo eivät päässeet Tampora 3:een? Omasta mielestäni nyt olisi hyvä aika päivittää, sillä tässä on jo yli vuosi ja kolme turnausta takana edellisestä listasta.

Edit: Joo Vilu nykyäänhän me käytetään seedaamiseen seeding pointseja, joten sillä ei turnausseedauksen kannalta ole merkitystä onko Nami listassa vai ei.  :)

Salevits

Listaa tulille ja sassiin. On aika kruunata prinsessa.

bËst

Tokkopa tuon päivityksestä nyt haittaa on. Jonku pitää vaan tehdä jotai liikkeitä sen suuntaan, että ketkä ko. listan tekemiseen osallistuvat.

Paju

Niin ketkä nyt sitten ovat panelisteja tässä?

bËst

(06-18-2012, 06:57 PM)Paju link Wrote: [ -> ]Niin ketkä nyt sitten ovat panelisteja tässä?

Joku vois tehdä rakentavan ehdotuksen asian suhteen

saska

(06-19-2012, 01:54 PM)bËst link Wrote: [ -> ]Joku vois tehdä rakentavan ehdotuksen asian suhteen

mutta kuka? ehdottakaa jotakuta. >_>

edit: ehdotan että best valitsee jonkun joka valitsee jonkun joka tekee panelistiehdotuksen. <_<

e: tai voidaan tietty tasapuolisuuden nimissä nimittää työryhmä, joka valitsee jonkun vastuuhenkilöksi tekemään panelistiehdotuksen.

Paju

(06-19-2012, 01:58 PM)saska link Wrote: [ -> ][quote author=bËst link=topic=10.msg24768#msg24768 date=1340114093]
Joku vois tehdä rakentavan ehdotuksen asian suhteen

mutta kuka? ehdottakaa jotakuta. >_>

edit: ehdotan että best valitsee jonkun joka valitsee jonkun joka tekee panelistiehdotuksen. <_<

e: tai voidaan tietty tasapuolisuuden nimissä nimittää työryhmä, joka valitsee jonkun vastuuhenkilöksi tekemään panelistiehdotuksen.
[/quote]

No nyt alkaa meneen jo vähän turhan viralliseks ja byrokraattiseks tämä touhu. >_>

bËst

ehdotan että PeliQ rakentaa yksin koko listan

RTpmwe

Peki Paju mhm best ja hopo hoitaa rouserpolitiikan

Paju

Varmaan PK-seudulta (Loota/Sale?) ja Kajaanistakin (Nipi?) kannattais varmaan olla ainakin yks panelisti imo. Peki ja bËst varmaan aika hyvät panelistit Oulun seudulta (tosin täällä olis myös Samo ihan hyvänä vaihtoehtona) ja Seinäjoen seudulta, mutta Tampereen alueella olis mun ja Mayhemin lisäks myös ainakin TK ja Vilu ihan hyviä vaihtoehtoja. Tietty vois kokeilla antaa eri alueille eri määrän panelisteja sen alueen poraajamäärään suhteutettuna jolloin varmaankin Seinäjoki ja Kajaani saisivat kummatkin yhen panelistin ja Oulu, PK-seutu ja Tampere saisivat 2 panelistia kukin? Omasta mielestäni kannattais kuitenkin olla vähän enemmän kuin vain 4 panelistia nyt seuraavassa listassa ja samalla sopia myös esim siitä että voiko jotakuta äänestää jos ei ole ollut vaikkapa nyt kahdessa viimeisimmässä turnauksessa.

bËst

Itse ehdottaisin 6:n panelistin strattia. Ja pääpaino turnauksille, mikä siis sulkee pois mm. sen, että naminamia ei oikein voit top15 laittaa ku hyviä turnaussuoriutujia on ollut aivan munan paljon viime aikoina.

TaisteluJaska

Ei ole järkeä jättää Namia pois koska äijä ois päässy vähintään top 5 Muhoksellakin.

Paju

(06-19-2012, 05:44 PM)TaisteluJaska link Wrote: [ -> ]Ei ole järkeä jättää Namia pois koska äijä ois päässy vähintään top 5 Muhoksellakin.

Todennäköisesti, mutta ei voi tietää kun ei ole kahteen viimeisimpään turnaukseen päässyt armeijan takia. Imo pitäis saada selkeä linja tällaisiin tapauksiin, sillä jos toiset äänestävä listalle epäaktiivisuudesta huolimatta, ja toiset eivät, niin siitä ei seuraa mitään järkevää (vrt. udikku nykyisen listan 14., taidoltaan olisi kuulunut korkeammalle ja samaan aikaan Über identtisillä turnaustuloksilla ja Omega hieman paremmilla tuloksilla eivät päässeet listalle). Joko siis päätetään että Namia ei voida äänestä äpäaktiivisuuden takia (imo järkevämpi), tai sitten että voidaan äänestää täysin mututuntumalla.

MasterTK

Mielestäni homma on aika selvä, eli jos ei ole kahteen turnaukseen ollut mukana niin ei PR:ään. Naminami on kone, mutta ei lähelläkään Vilun, bestin tai Pajun varmuutta ainakaan vielä ja varsinkaan kun en ole turnauksissa ollut, niin mitään pr-sijoituksia on mahdoton heitellä. Voi periaatteessa voittaa kenet tahansa, mutta voi myös yllättäen hävitä hyvin monelle.

Koitetaan saada joku logiikka näihin seedauksiin ja pr-listoihin ettei mene aina ihan perstuntumalta heittelyksi. Hyvä että nyt tehtiin seedit suoraan niiden pisteiden mukaan.

RTpmwe

TK puhuu asiaa

bËst

Järki tosiaan sanoo, että nami on kone, mutta mikään ei tosiaan todista, että kestää tarpeeksi hyvin paineen alla ja tuollaki oli niin munan kova taso, että en jokaisen piti oikeasti tapella brackettiin pääsystä. Kuiten sellaisia pelaajia kuin: Saska, RT, Kalzu ja Über jäivät ulos bracketistä. Kaikki aivan tajuttoman kovia pelaajia, mutta eivät onnistuneet siinä oikealla hetkellä siinä missä muut onnistuivat.

Onko meillä nyt kuinka hyvin tiedossa, että ketkä olisivat panelisteina uutta PR:ää tehtäessä? Toinen asia että pitäiskö noita seeding pontsien logiikkaa miettiä jotenkin paremmaksi? Ja toisekseen: jos on turnaus, jossa on myös ulkomaalaisia (=ruottalaisia) niin tullaanko sen seeding pointsi jatkossa huomioimaan millä tavalla?

Pakko muuten sanoa, että ketkä ikinä äänestävätkään niin nyt pitää oikeasti miettiä ja summailla ja vahdata tuloksia monen tapauksen kohdalla... meinaan, ku vahtaan noita muhoksen turnauksen tuloksia niin siellä on aivan uskomattoman tasaisia suorituksia ja ristiinpelaamisia sun muita että ei voi olla ku iloinen että Suomen turnauksiin on tullut todella kova ja tasainen taso. Mahtavaa kattoa tuloslistaa mikä vilisee yllätyksiä ja selkeitä taidonnäytteitä monelta eri pelaajalta.

Semisti kiinnostais saada uus turnaus tulille tässä jonku ajan päästä.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24