Smash Finland Foorumi

Full Version: Power Rankings
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

RTpmwe

Siis jos Salea lista ihmetyttää, niin voihan sitä kysellä panelisteilta perusteluja miksi lista on sellainen kuin on. Niin ja kyllä TK ja mhm ovat ihan oikeassa siinä että turnaustuloksia varten on seeding points lista.

TaisteluJaska

Meikä on aivan liian korkealla. Ainakin mun ja samon paikkaa pitäs vaihtaa mutta väliökäs tuolla ku ollaan eri pooleissa :D
Mutta aika hyvälle toi näyttää.
Tai no kaikki jotka tuli vastaan viime turnauksessa nii sain ainakin 2 matsia voittoa että sillein tuo 3 on iha sillei ymmärrettävä.

Sale tosiaan vois ehkä olla korkeammalla, ku äijä ihan kone, mutta niin on muutki sen ylä- ja alapuolellakin.

Laatikko

Mukava nähdä, että en täysin romahtanut viimeisimmän takia, mutta seuraavassa turnauksessa pitääkin sitten taas pelata voitosta.

Samochan

Noh, onneksi on seeding points, koska 4, 3 ja 2 turnauksessa ei näemmä riitä jostain syystä, vaan aina löytyy joku parempi. :/

bËst

(03-03-2011, 10:56 PM)Samochan link Wrote: [ -> ]Noh, onneksi on seeding points, koska 4, 3 ja 2 turnauksessa ei näemmä riitä jostain syystä, vaan aina löytyy joku parempi. :/

Jos joskus tekisit sen jonkun muu kun meikän kustannuksella niin olisin voinut hyvällä omalla tunnolla antaa paremman sijoituksen omassa äänestyksessäni *__*

E: Niin siis kommentoin tuon lähinnä vitsillä. Itse äänestin neljänneksi. Muuten kolmas mutta yhtäkkiä Vilu, joka voitti turneessa niin pekin kuin nipin kuin meikälääsenkin. *_*

DonCoon

Wat?

E: Yhtäkkiä kone.

MasterTK

Siis ihmettelin kyllä kans vähän tuota Samon sijoitusta, kun rouva on ollut jokaisessa turnauksessa sijoilla 2-3 ja osaa pelata. Itse ainakin äänestin kolmanneksi nipin jälkeen.

mayhem_

Vilu hävis samolle 2 kertaa ja voitti kaikki muut ketkä kohtasi (myös pekin) ja samolla tuli bracketissa taas vaihteeks vastaan best ja tk joilla molemmilla tuntuu peachin/samon kanssa jotain erityisen vaikeeta ja lisäksi samo hävis meikäläiselle pooleissa. Sit suurin syy sille miks äänestin vilun samon edelle on se, että vilu vaan tuntuu yleisesti ottaen paremmalta >_>.

RTpmwe

Kiinnostais muutenkin tietää miten muut ovat tätä äänestaäneet

Pitäskö etusivun lista pistää kuosiin?

TaisteluJaska

No siis aivan sama mikä toi PR on, koska Samo pieksee kuiten ja sillä siisti.

peki

(03-04-2011, 08:58 AM)mayhem_ link Wrote: [ -> ]Vilu hävis samolle 2 kertaa ja voitti kaikki muut ketkä kohtasi (myös pekin) ja samolla tuli bracketissa taas vaihteeks vastaan best ja tk joilla molemmilla tuntuu peachin/samon kanssa jotain erityisen vaikeeta ja lisäksi samo hävis meikäläiselle pooleissa. Sit suurin syy sille miks äänestin vilun samon edelle on se, että vilu vaan tuntuu yleisesti ottaen paremmalta >_>.
+1

TaisteluJaska

No TK on itelle ollu viime aikoina huonompi matchuppi mutta ku ei tullu vastaan nii ei voi hirveästi sanoa. Friendlyjen perusteella oisin ehkä ollu kuumaa kamaa falcoa vastaan.
No ens turnauksessa o hyvin mahollista että päädytään samaa pooliin tai jotain.

bËst

Weit wat?

Eikö nipi äänestänyt ollenkaan? wuuuut

peki

(03-04-2011, 11:37 PM)bËst link Wrote: [ -> ]Weit wat?

Eikö nipi äänestänyt ollenkaan? wuuuut
ei halunnut, koska ei ollut jyväskylässä.

bËst

ookkei. No seuraavalla kertaa sit 8). 5:llä saa paremman totuuden rankingeista.

mayhem_

? = muiq  8)

mayhem_

muiq = ?  8)

peki

tämän listan varmaan vois päivittää vaikka muhoksen turnauksen jälkeen. seuraavia kun ei ole edes horisontissa vielä. äänestäjiksi vois ottaa vaikka kaikki halukkaat, ainaki mun puolesta, kun joidenkin mielestä lista on ollu epäreilu ja "kaverilista".

e. damps jöö.

Salevits

(10-05-2011, 07:36 AM)pepi link Wrote: [ -> ]tämän listan varmaan vois päivittää vaikka muhoksen turnauksen jälkeen. seuraavia kun ei ole edes horisontissa vielä. äänestäjiksi vois ottaa vaikka kaikki halukkaat, ainaki mun puolesta, kun joidenkin mielestä lista on ollu epäreilu ja "kaverilista".
Voin kyllä olla panelisti mutta en tiedä kuinka kykeneväinen oon selittämään omaa listaani sitten. Veikkaan että olisi paljon parempiakin vaihtoehtoja kuin minä mutta jos tulee pulaa panelisteista niin voin kyllä tehä listan.

RTpmwe

Lähtisin hakemaan panelisteiksi niitä, jotka on ollu jokaisessa turnauksessa jotka tähän mukaan tulee. En tiä sitten miten tampora 3.0 tähä vaikuttaa, mutta kyllä muhoksen jälkeenkin voi päivittää
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24