Smash Finland Foorumi

Full Version: Power Rankings
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

Laatikko

Voisin koittaa ens turnauksessa todistaa, että minustakin löytyy vielä ytyä ja pöräyttää itseni listalle. Ei viimeisimmätkään turnaukset ole huonosti menneet, mutta parempaankin pystyn.

mayhem_

(05-05-2014, 11:03 AM)pepi link Wrote: [ -> ]mhm: tässä oon ite pohtinu että miten päin laittasin meidät jos pitäis nyt äänestää, ja voin kertoa et on aika toivoton rojekti. tiedän että oot jonku verran parempi jos pystyt pelaamaan ihan parhaimmalla tasollas, mut nyt oon kolme kertaa onnistunu voittaan sut noissa miiteissä tiukan paikan tullen. paha sanoa miten tosissaan oot ne pelannu, mut kyl mä jonku verran painoarvoa antasin niillekin kuitenni. jos nyt tällä hetkellä pitäs äänestää niin olis mun mielestä kaikista tasasin top 2 ikinä. >_>

top neljän jälkeenki tulis varmaan aika paljon muutoksia. esim novi ei ole ollenkaan listalla ja taukki ja tukaani on alottanu viimesimmän listan jälkeen, et tavallaan sitäki ajatellen vois olla ihan hyvä päivitellä _jos_ seuraavaa turnausta ei ala näkymään jossain vaiheessa. mut ei mua kyl haittaakaan vaikka ei tehtäiskään uutta listaa nyt.

namu: katellaan ens turnauksessa 8)

No siis siinä mielessä en 100% tosissaan, että esim nyt viimeksi luovutin käytännössä sen ekan setin 4. matsin aikana, vaikka johdin siinä vaiheessa viä (marth vs sheik PS) kun totesin vaan, että pelaan päin helvettiä taas vaihteeks >_> Mut joo siis se on just että jos lista mittaa absoluuttista tasoa niin sitten laittasin itteni edelle, mutta koska se ei sitä mittaa niin on vaikee sanoa varsinkin just sen takia kun ei oo ollu niin paljoo turnauksia tässä ny missä ois päässy kattoo kuka on mies munassa kun viimeks et ollu ja sitä edellisellä kerralla Android puski välii.

Se yks lisäturnaus selventäs varmaan kaikilla tasoilla sekä top 4 sisäsesti, että myös sen alapuolella varmaan aika paljon.

hövö

(05-05-2014, 11:24 AM)Laatikko link Wrote: [ -> ]Voisin koittaa ens turnauksessa todistaa, että parempaankin pystyn.

mayhem_

(05-05-2014, 12:12 PM)hövö link Wrote: [ -> ][quote author=Laatikko link=topic=10.msg34333#msg34333 date=1399289068]
Voisin koittaa ens turnauksessa todistaa, että parempaankin pystyn.
[/quote]

Ai että sais enemmänki possee innostua uudellee, tuntuu vähä että on porukka jakautunu selkeesti niihin joita kiinnostaa vielä ja sit niihin jotka tulee turnauksiin, jos tulee, ja pelailee turnaukset pois että pääsee tekeen jotain muuta >_>

NamiNami

(05-05-2014, 12:16 PM)mayhem_ link Wrote: [ -> ]tuntuu vähä että on porukka jakautunu selkeesti niihin joita kiinnostaa vielä ja sit niihin jotka tulee turnauksiin, jos tulee, ja pelailee turnaukset pois että pääsee tekeen jotain muuta >_>

^

Vois vaan sanoa jatkossa ennen joka turnausta että tää tulee vaikuttaan eniten PR:ään niin porukka jaksaa yrittää muutenkin kun yhessä turnauksessa.

bËst

Ite oon vaihtanut pikkuhiljaa enemmän ja enemmän PM:n puolelle, mutta usko siihen että melee touchi ei katoa mihinkään on aina olemassa. Toivon vaan että kuitenkin tuo risteävä metagame ei sekoita meleen movementtia ja match uppeja ku jutut toimii erilailla. Mutta siis eiköhän ku kunnon suomiturneen sais aikaan niin parastaan tule normaaliin tapaan laitettua.

Mutta siis sellainen rehellinen Suomiturnee missä olis koko Suomen edustus olis tällä hetkellä oma prioriteetti numero yks. Kansainväliset turneet on rock, mutta ne sekoittaa Suomen sisäistä välienselvittelyä aika ikävästi. Muhoksella oli Suomionly, mutta liian paljon pelaajia jäi uupumaan. Nami, Pepi, Sale, Loota, Kalzu, TK, RT, Jekku... näin niinkuin muutama mainitakseni.

pingviinituutti

(05-05-2014, 06:56 AM)pepi link Wrote: [ -> ][Image: WEU3jGy.gif]
Tää oli siis uskomattoman tarkka reaktioni tolle TK:n graafille. Hajosin välittömästi uudestaan.

mayhem_

Kuka muu muka 8)

saska

jahas jahas  8)

8)

peki

lyyäänkö v8 tulille?

mayhem_

Ketkä on panelistit?

peki

paju, mhm, sale, tk, best? kiinnostaisko ketää muuta?

Paju

minä voin ainakin olla panelisti

MasterTK

Selvä, selvä.

Salevits

Ok

bËst

Juh

mayhem_

Millon laitetaan listat ja laitetaanko suoraa tähä vai ensin pekille ja vasta kun kaikki on tehny ni julkastaa?

Salevits

pekille

peki

Juu pistäkää mulle vaan ne listat. Top 20 jälleen kerran.

saska

toimiiko tää jollain logiikalla että katotaan vähän useamman turnauksen tuloksia ja jos, niin kuinka pitkälle taaksepäin mennään? lähinnä mielenkiinnosta kysyn.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24