Smash Finland Foorumi

Full Version: Power Rankings
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

Samochan

(10-05-2011, 05:37 PM)bËst link Wrote: [ -> ][quote author=Samochan link=topic=10.msg19576#msg19576 date=1317836050]
[quote author=bËst link=topic=10.msg19574#msg19574 date=1317835849]
Oon 99% varma, että jos Tamporan jälkeen olisi listaus tehty, niin samo olisi ollut vähintään kolmas.

Siis Tampora2 meni multa ainaki ihan metsään, jos oikein muistan. :D
[/quote]

Tarkoitinkin tampora 1:stä :P
[/quote]

Ai jaa, kakkosta ei sit lasketa koska siel oli muualtaki populaa ja silleen vai? :p

Mut joo, en siel voittanu bracketis muita ku salen ja lootan, sit hävisin pekille, sit voitin sinut ja sit hävisin neukulle. <_>

Paju

Toi PR on tehty ennen Tampora 2:sta. Kyllähän se kai nyt seuraavaan PR:ään vaikuttaa.

Samochan

(10-05-2011, 05:43 PM)Paju link Wrote: [ -> ]Toi PR on tehty ennen Tampora 2:sta. Kyllähän se kai nyt seuraavaan PR:ään vaikuttaa.

Ei se hirveesti enää vaikuta, jos 2 turneeta siin välissä (muhoksen toinen turnee ainaki).

RTpmwe

Siis mitähän hittoa, mun käsittääkseni pr uusitaan nyt muhoksen jälkeen jolloin tampora 2 ja muhos 2 vaikuttaa. Ja mikähän toinen turnaus on ollu tampora 2 ja muhos 2 välissä <_<

Samochan

(10-05-2011, 05:52 PM)RTpmwe link Wrote: [ -> ]Siis mitähän hittoa, mun käsittääkseni pr uusitaan nyt muhoksen jälkeen jolloin tampora 2 ja muhos 2 vaikuttaa. Ja mikähän toinen turnaus on ollu tampora 2 ja muhos 2 välissä <_<

Muistelin et kosteusmittari ois ollu tampora2 jälkeen. *_*

Paju

Kannattaisko se uuden PR:n tekeminen jättää vasta Tamporan 3 jälkeen, sillä vähän näyttäis ettei Muhokselle oo menossa tän hetken PR-listan Etelä-Suomalaisista nyt ollenkaan muita kuin RT ja muutenkin taitaa turnaus jäädä aika pienehköksi. Tampora 3 on kuitenkin sen verran pian Muhoksen jälkeen, että kannattais ehkä mieluummin odottaa siihen asti?

bËst

järkevintä noin ku Paju asian ilmaisi.

Ehtiipä miettiä miten tuon panelisoinnin hoitaa. Ite siis voin ilman muuta jatkaa, mutta en osaa ottaa vielä kantaa siihen että kannattaako meikäläistä enää säilyttää PR:ssä koska tuo virallinen singles-pelaaminen on itellä tällä hetkellä yhtä pelleilyä. BEASTissa into kasvoi, mutta sitten seeding vittuilut ja give up. Tuntuu vaan niin epäreilulta jos meikä peeloilee top10:ssa ilman mitään paloa pelata virallisia singleseitä. En siis sano että lopettaisin melee, en tosiaan. doubles ja meininki ja kiinnostus peliä kohtaan on erittäin vahva, mutta tuo motivaatio singles pelaamiseen hyppii niin maan prkleesti >_>. Aina ku saa uutta intoa niin hateria puskee jostai päin *_*. Mutta katotaan mikä on moti tamporassa. Ehkä vois olla nousujohteinen flow välillä *_*

MasterTK

No ei se pr niin vakava asia ole. Kunhan poraa. >_>

Ja onhan se selvää muutenkin, että turnaustulokset voivat vaihdella suurestikin, riippuen miten poolit menevät ja ketkä tulevat bracketissa vastaan. Toki paras pelaaja voittaa kaikki, mutta kyllä kaikki tajuaa mitä haen takaa. Kerran taisin voittaa pelkästään yhden pelaajan koko bracketissa kun peki tuli heti tokalla kierroksella vastaan ja loser bracketissa tais olla nico tai joku muu heti perään. Joskus taas pääsee neljän viiden joukkoon tekemättä juuri mitään, kun sattuu hyvä bracketti vastaan ja pelaajia, joita vastaan on vahvoilla.

Toki parasta olisi että kaikki pelaisivat aina kaikkia vastaan, niin saisi rehdeimmät tulokset, mutta aika ei riitä sellaiseen ja kuten sanoin, ei se niin vakavaa. >_>

bËst

Nimenomaan. PR is not so serious bisnes. Ainoastaan jonkinmoinen porkkana. Jos nyt vertailukohtaa hakee niin Ruottissahan ei oo ikinä PR:ää ollutkaan ja hyvin toimii turnausmeiningit siellä

Salevits

Eipä se vakavaa olekaan mutta ei täysin turhakaan. Itselle ainakin oli tosi motivoivaa päästä PR:lle aikoinaan. Innosti pelaamaan ja kehittymään. Ehkä sillä on uudemmille pelaajille enemmän merkitystä kun vanhoille konkareille. + On sentään jotain kongreettista joka kertoo että suomessa tapahtuu muutosta pelaajien taitotasossa.

bËst

Siis joo todellakin. Kannustehan se on monelle ja jonkinmoinen kartoitus. Enkä siis tässä ehdotakaan että se tulisi poistaa. Mutta koen tietynlaista vääryyttä että oon listalla, joka ei itselle merkitse kovinkaan paljon ja motivaationi singlesmenestymiseen nähtiin viime pajuporassa. Jotenkin vaan tuntuu että itellä ei oo enää kauheasti annettavaa Suomen Smashille. Kuhan porailen messissä ja doubleseita *_*. Mutta kaikki tämä oheistoiminta ja tapahtumat itsessään kiinnostavat aivan jumalaisen paljon. Ja siis tottakai myös pelissä kehittyminen kiinnostaa itteä ja ystävällinen kilpailu. Mutta liian virallinen toiminta jotenkin tuntuu nykyään kynnykseltä jonka ylittäminen joka turnauksen kohdalla on oma tehtävänsä. Mutta kuten sanoin: pitää kattoa miten Tamporassa homma innostaa ja löytyykö se moti. Eli toisin sanoen löytyykö palo ryöpyttää sakkia IC:llä. Pajuporassa en ainakaa sillä hävinnyt matsiakaan *_*

Salevits

Oot oikeutetusti listalla koska oot kone. Eihän tuo ole mikään motivaatiomittari vaan heijastuma taitotasosta. Mietit suotta liikoja. Anna ihmisten äänestää sua jos he ovat sitä mieltä että kuulut listaan.

Paju

Tuleeko se uus PR nyt Tamporan jälkeen ja ketä siinä on sit panelisteina?

bËst

Pitää miettiä tuota. Nää turnaukset ku ei oo kauhean Suomikuvaa nyt lähiaikoina levittäneet ja vissii olis kuiten tarkoitus piirtää kuva Suomen sisäisestä tasoerosta vertaamatta ulkomaalaisiin.

Paju

(11-22-2011, 06:56 PM)bËst link Wrote: [ -> ]Pitää miettiä tuota. Nää turnaukset ku ei oo kauhean Suomikuvaa nyt lähiaikoina levittäneet ja vissii olis kuiten tarkoitus piirtää kuva Suomen sisäisestä tasoerosta vertaamatta ulkomaalaisiin.

No viimeksihän tuota listaa oltiin tekemässä jo muhoksen jälkeen kun ei seuraavasta turnauksesta ollut tietoakaan. Nyt on vähän sama tilanne ja aika pitkä aika jo viime listasta ja lista tulisi selkeesti muuttumaan jo nyt aika paljonkin. Miittejä on kuitenkin ollut ihan helkkaristi tässä välillä varsinkin Etelä-Suomessa ja niistä voi tarvittaessa katsella jotain kahden pelaajien välisiä settejä jne.

bËst

Se nyt ei varsinaisesti tuo kovinkaan suurta painoa (omasta mielestäni) PR:ään jos etelä ruuvaa miittejä. Kuiten, valtaosa suomen at teh moment top pelaajista on pohjoisen puolelta niin niihin suhteuttaminen olisi sangen vaikeaa. Mutta loppupeleissä aivan sama itelle.

Paju

(11-22-2011, 07:27 PM)bËst link Wrote: [ -> ]Se nyt ei varsinaisesti tuo kovinkaan suurta painoa (omasta mielestäni) PR:ään jos etelä ruuvaa miittejä. Kuiten, valtaosa suomen at teh moment top pelaajista on pohjoisen puolelta niin niihin suhteuttaminen olisi sangen vaikeaa. Mutta loppupeleissä aivan sama itelle.

Siis en ny puhunutkaan että niitä miittejä suoranaisesti arvioitaisiin mukaan, mutta koska on ollut vain 2 turnausta, niin jotkut pelaajat eivät pakostikaan ole kohdanneet turnauksissa, ja jos näiden pelaajien suhteuttaminen toisiinsa nähden olisi todella hankalaa turnausten perusteella, niin miiteistä voi katsella miten on pelannut muita vastaan.

mayhem_

PR:ään on ennenkin vaikuttanu se, jos ei tule turnauksiin. en näe syytä miksi nytkin ei olis näin. niin pitkä aika jo edellisestä, että ihan hyvin vois tehdä jo uuden. enkä kyl ymmärrä miks ulkomaanturnauksia ei huomioitaisi paljon paremminhan ne mittaa sitä kuinka hyvä on yleisesti ottaen kuin se, että pelataan samoja tyyppejä vastaan vuodesta toiseen ja opitaan pelityylit ulkoa yms.

bËst

(11-23-2011, 04:23 PM)mayhem_ link Wrote: [ -> ]PR:ään on ennenkin vaikuttanu se, jos ei tule turnauksiin. en näe syytä miksi nytkin ei olis näin. niin pitkä aika jo edellisestä, että ihan hyvin vois tehdä jo uuden. enkä kyl ymmärrä miks ulkomaanturnauksia ei huomioitaisi paljon paremminhan ne mittaa sitä kuinka hyvä on yleisesti ottaen kuin se, että pelataan samoja tyyppejä vastaan vuodesta toiseen ja opitaan pelityylit ulkoa yms.

Koska PR on Suomen sisäinen rankingi. Sen takia en kovinkaan kummoista panosta osaa näille turnauksille laittaa.

Paju

Uus PR tulille?

Edit: Ja ketkä olis panelisteja?
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24