Smash Finland Foorumi

Full Version: COMEBACK I [Melee] 1.-3.8.2014
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

bËst

Kai pooleilla on jonkinmoiset leaderit hoitaas että pooli menee kunnialla eteenpäin

Shikyo[Ijuka]

Hippi 2. seed vaikka voitin sen viimeks esim >_> Ja hävisin Zlazherille joka 5. seed, TK ei mitenkään esim oo ennen Zoleria, hippi paljon vähemmän. Ja laita nyt ihmeessä Kalzu ainakin WMKn edelle <_<

(07-31-2014, 10:11 PM)bËst link Wrote: [ -> ]Kai pooleilla on jonkinmoiset leaderit hoitaas että pooli menee kunnialla eteenpäin
Jos on esim 2 teeveetä per pooli, vois olla lapulle laitettu setit jotka kaikki pelataan tasan siinä järjestyksessä missä lukee, 5 minuutin DQ-aikaraja. Sit ei tulis silleen että yheltä tai kahelta on kaikki pelit pelaamatta kun muut pelaa vaan toisiaan vastaan ja sit kestää taas iäisyys kun yks pelaa vuorotellen seittemää muuta vastaan

nii, pääsen vasta lauantaiks

Zlazher

Noilla pohjatiedoilla jauska vois vaikka pitää turnauksen.

mayhem_

Joo jauskan voi ignoree kyl tässä keskustelussa. Tyyppi joka viimesenä jonai 4 tai 5 vuotena käyny about 2 miitissä ei hirveen tarkkaa näkemystä pysty antaa >_>

Seedit on pääpiirteittäin samanlaiset kun mitä ite listasin joten ei valittamista.

bËst

Siis Seedit on just hyvät. Jos oikein alkais nillittämään niin löytyis näitä "typeryyksiä" kuten se, että uber-zäp samassa poolissa; Novi-kalzu-hippi Samassa poolissa jne jne jne mutta jos seedit menee näin niin sit menee 8). Ainoa asia, mitä voi tarvittaessa muuttaa, on Zolerin nostaminen vähän korkeammalle (TK:N eteen?). Koska aktiivinen ja hyvä pelaaja ja näin ollen voi vähän manipuloida sitä, että ei oo ruottipoijat samassa poolissa. Mutta lähtökohtaisesti näkisin että pooleista nillittäminen on turhaa takkuamista.

MasterTK

Siis kunhan nuo ykköset suurin piirtein kohdillaan, niin ei muilla niin tarkkaa. Ne voittaa ketkä voittaa ja noita on turha rueta säätämään ainakaan sen takia, että "kaksi tamperelaista tai svenskapojkarnaa samassa poolissa, pakko muuttaa".

Ja monelta se Project ämmä turnaus alkaa? Ehtiikö siihen kukaan Tampereelta mukaan?

Lanttu

Hmm, en ole vielä aivan varma otanko osaa Melee singleseihin, koska erityistä paloa siihen ei ole. Ehkä voisin silti yrittää nyt, kun minut on sinne kerta seedattukin. :)

Laatikko

Jos Tampereelta/muualta on tulossa porukkaa paljonkin tuohon Project M:ään, mutta ette meinaa ehtiä 17:00 tänne, niin soittakaa mulle lähempänä niin koitetaan lykätä sitä sen mukaan.

MasterTK

(08-01-2014, 06:38 AM)Laatikko link Wrote: [ -> ]Jos Tampereelta/muualta on tulossa porukkaa paljonkin tuohon Project M:ään, mutta ette meinaa ehtiä 17:00 tänne, niin soittakaa mulle lähempänä niin koitetaan lykätä sitä sen mukaan.

Tietääkseni aika moni olisi osallistumassa. Lähdetään täältä joskus kolmen maissa, eli viiden maissa siellä. Parempi että siellä on parkkitilaa autoille. >_>

Laatikko

(08-01-2014, 06:44 AM)MasterTK link Wrote: [ -> ]Tietääkseni aika moni olisi osallistumassa. Lähdetään täältä joskus kolmen maissa, eli viiden maissa siellä. Parempi että siellä on parkkitilaa autoille. >_>
http://www.hel.fi/static/hkr/pysakointi/...kartta.pdf

Tuossa ihan vieressä (Kalasataman metroaseman vieressä) on tosiaan yks aika iso ja uskoisin paikkoja löytyvän. Seuraavatkaan ei oo kaukana.

mayhem_

meidän auto lähtee klo 16 ja ainakin minä+saska oltas osallistumassa project m, mutta ollaan tosiaan varmaan aikasintaan klo 18 vasta paikanpäällä.

Lanttu

Onkos noille seteille vielä tarvetta? Voisin ehkä saada ehkä yhden Wii+Melee, mutta turnauspaikalle se liikenisi vasta lauantaiksi. En ole varma milloin itse tulisin mutta singleseihin mennessä kuitenkin, johon tarve lienee huutavin.

NamiNami

Täältä turnauspaikalta löyty telkkareita ja meillä on nyt 15 telkkua (eli noin puolet) kasassa. Pitäs saada hyvin pelipisteitä kunhan konsolit riittää.

Pooleissa saattaa tulla vielä pieniä muutoksia, ainakin ruotsalaisten osalta.

Project M maksu on 2e. Keräämme listaan myös henkilöt jotks etsivät tiimikaveria, sen voi ilmoittaa osallistuessa.

Täällä turnauspaikalla on 2 täytettävää vesiastiaa ja iso läjä kertakäyttömukeja, eli nesteytys on kunnossa.

Ja mayhem tulkaahan ajoissa ni keretää pelaa tiimejäkin :)

Edit. Lanttu, ota ihmeessä. Loota saa naapurista vielä lisää telkkuja joita ei ole alotusviestin listassa. Tavote on saada 30 telkkaria paikalle jolloin pelaaja/tv suhde on aika hyvä

eebrozgi

Sain toisen konsolin mahtumaan mukaan, mutta ylimääräisiä Meleitä en omista. Luotan siihen, että lähes kaikkien on helppo ottaa oma levy mukaan.

Bussini on Helsingissä 14:15 eli saan PM-setin ajoissa paikalle, helei.

bËst

Sanoisin että saleen asti seedit on täysin oikein. Mutta en kritisoi muutenkaan

Zämi

Meinaatteko striimiä laittaa pystyyn tuolta?

mayhem_

(08-01-2014, 08:26 AM)NamiNami link Wrote: [ -> ]Ja mayhem tulkaahan ajoissa ni keretää pelaa tiimejäkin :)

joo meinasinkin itseasiassa laittaa, että jos ei keretä pm turnaukseen niin voidaan kyl tiimejäkin pelaa si

Zlazher

(08-01-2014, 09:13 AM)Zämi link Wrote: [ -> ]Meinaatteko striimiä laittaa pystyyn tuolta?

http://www.twitch.tv/saltyplayground
Pitäs olla pystyssä ennen iltaa

PeliQ

Pool 7. 3 Smausia. Onneks en oo mukana >_>

Paju

Kukkuluuruu mikä sen project m tilanne on? Me ollaan siellä varmaan joskus 45min päästä ja kaikki olis vissiin osallistumassa.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17