Smash Finland Foorumi

Full Version: COMEBACK I [Melee] 1.-3.8.2014
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

mmKALLL

Tosiaa meitsinki kämpiltä saa (läheltä novia) töllöi tulla hakemaan (2 pientä, 1 keskikokonen) mutta kun ei itellä oo autoa nii ne pitäs sit saada sunnuntaina takasinki.

Also mikähä läppä toi lista on, totta kai manimätskalle tulee olee #1 ku hämään kaikki japanissa ja novin luona oppimillani skilleillä 8) tai sitten en?

Laatikko

Onko vielä mahdollisesti konsolintuojia, jotka eivät ole ilmoittautuneet?

RTpmwe

Ju cube ja melee tulee

Jekkukissa

Vain siinä tapauksessa että pääsen autokyydillä (tai jos telkku yksinään pääsee autokyydillä), voin tuoda telkun, kupen sekä Meleen. Muistaria en tuo. Mutta tämä vain jos autokyyti.

mallu000

Cube+Melee tulee.

eebrozgi

Näköjään minun setti on kirjattu tuonne PM-sarakkeeseen, mut voi sillä kaikkia muitakin Smasheja pelata.

Eli Wii+SSB64+SSBM+SSBB

pingviinituutti

Voin tuoda yhden setin.

Pohjois-Hyhkyn Kuningas

joo multaki cube & melee

RTpmwe

Minu autossa muute edellee 1 spontti

Tampereelta siis

Rush

Otan Meleenkin mukaan, että voi PM:n sijaan myös Meleetäkin samalla konsolilla pelata. Jos siis töllöjä vaan on tarpeeksi, en sellaista saa tuotua. >.>

leffen

Hey! So if possible, I'm looking to go to this :) Is there space?
Also, I work at 16:30 on Sunday, so I'm going to either have to take a flight sun morning or late cruise sat evening. When will singles be done?I'm

mayhem_

I am pretty sure you have to take the early flight on sunday and as far as I know there should be room for more players, but Laatikko has to confirm on that :)

Laatikko

Yeah, there is definitely space for more players as there is no set cap for anything except for sleeping on the venue. Singles will be done on saturday evening.

Päivitystä järjestelyiden ja muun suhteen:

- Perjantain ja lauantain välisenä yönä paikanpäällä ei saakaan nukkua kuin vain kaikki ulkomaalaiset ja paikka menee virallisesti yöksi kiinni 02:00, MUTTA lauantain ja sunnuntain välisenä yönä ei olekaan enää mitään rajaa eli tapahtuma on käynnissä virallisesti läpi yön ja nukkumisesta ei tarvitse stressata, sillä mitään rajoja sen suhteen ei ole tuona yönä.
- Suihkuja on mahdollista käyttää useamminkin kuin mitä aloitusviestissä on tällä hetkellä määritelty ympäri päivän, mutta mitään virallisia aikoja en uskalla pistää.
- Hyvin lähellä on ympäri vuorokauden auki oleva Alepa, eli ruokaa ei tarvitse käydä varastoimassa läjäpäin rajalliseen jääkaappitilaan.
- I'll clarify everything in english too, just check Smashboards later!

Nyt iski itsellenikin tuon palaverin jälkeen kunnon hype päälle, paikka on oikeasti upea ja setuppejakin tulee näillä näkymin oikein mukavassa määrin.

Ja lisää tiimejä pöytään jos on tiimejä tiedossa!

Stemu

(07-25-2014, 11:41 AM)Laatikko link Wrote: [ -> ]Ja lisää tiimejä pöytään jos on tiimejä tiedossa!

juu tosiaa tiimaan med Frozenlight

Riolufin

Yhtäkkiä iski himo tähän. Ei sattuisi kukaan paahtaa autolla, jossa tilaa yhdelle, jyväskylästä/jyväskylän kautta? Voisin hypätä kyytiin jos sattuu näin mukavasti.

Rush

@Riolu
Oma suunnitelma oli mennä torstai-illasta Jyväskylästä Mikkeliin ja lähteä sieltä perjantaiaamuna linkalla, mutta autokyytikin olisi mahdollinen jos tulet kyytiin eebron ohella.
Juttujan vaan on sillain että sunnuntaina palaan kanssa Mikkeliin.

Laatikko

Kiitos kaikille jo konsolinsa tuomisesta ilmoittaneille, mutta vielä kaipaisin lisää niitä, että ei jää televisioita sitten ikävästi käyttämättömiksi. Uskon vahvasti, että lopullinen määrä on kevyesti yli 20:n kun en ole listaan laskenut vielä joitain kun on mahdollista vielä kiskoa niitä sieltä täältä tarpeen tullen. Tehdään tästä setuppien puolesta todella houkutteleva, että kaikki saisi mahdollisimman paljon peliaikaa!

bËst

Sjk:n lopullinen anti voi ainakin olla seuraava:

2xwii
2xProject M.
2xMelee
2xGamecube
1xPM-töllö
1xMelee-töllö

Riolufin

(07-26-2014, 11:57 AM)Rush link Wrote: [ -> ]@Riolu
Oma suunnitelma oli mennä torstai-illasta Jyväskylästä Mikkeliin ja lähteä sieltä perjantaiaamuna linkalla, mutta autokyytikin olisi mahdollinen jos tulet kyytiin eebron ohella.
Juttujan vaan on sillain että sunnuntaina palaan kanssa Mikkeliin.

Jos paluu on kanssa Mikkeliin, menen mieluummin junalla. No vaikka ei autokyytiä saisikaan, näillä näkymin olen tulossa perjantaina. Nukkuminen olisi myös mukavaa.

Laatikko

Mitä ihmiset olisivat mieltä jos sunnuntaina olisi tosiaan vielä jonkinsortin sivutapahtuma vai kuulostaako vapaa pelailu houkuttelevammalta? Itseäni kiinnostelisi vieläkin järjestää tuollainen yleinen pelikilpailu, joka olisi tahdiltaan aika rento ja veisi todennäköisesti vain muutaman töllön maksimissaan, ja omien vuorojen välissä pystyy helposti pelaamaan muitakin pelejä. Toki mikä tahansa muukin kannatusta saanut laji päätyy harkintaan, mutta olisi ehkä kiva koittaa jotain epätavallisempaa.

E: Pistin tuohon vielä äänestyksen jos se on joillekin helpoin tapa ottaa kantaa.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17