Smash Finland Foorumi

Full Version: COMEBACK I [Melee] 1.-3.8.2014
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

PeliQ

Low tier-teams kinostelis

Guest

(06-26-2014, 01:26 PM)РeliQ link Wrote: [ -> ]Low tier-teams kinostelis

Vihjailekkos nyt jotain 8)

EDIT: En tiedä johtuuko MLG:stä / turnauksellisesti rikkaasta smashkesästä vai aktiivisesti innostani PM:ää kohtaan vai jotain ihan muusta, mutta tällä hetkellä mentaliteetti on sen suuntainen että tänne comebackiin lähden rehellisesti voittamaan koko moskaa 8). Ihan sama mikä turnaus ja millä formaatilla, niin voitto kelpaa eikä mikään muu 8)

HippiEetu

Nii meikäki o messissä mikäli sikäli jollaki o epäselvyyttä moisesta asiasta.

Meikälle saa ehotella ohjainta ; )

NamiNami

Noville ja muille tiedoksi, että tuo yleinen pelikisa tarkoittaa vastaavaa minkä TK järjesti taannoin Tampora 1:ssä, johoa osallistuttiin pareittain ja pelattiin ennalta tietämättömiä pelejä ja niissä pärjääminen toi pisteitä. Lopuksi eniten pisteitä keränny tiimi voittaa. Siellä oli ainakin Mario Party 4 Domination, joku Tony Hawk ja Battletoadsia. TK:n synttäreiltä inspiroituneena Lootalla on ollu pienemmissä miiteissä noita kisoja myös missä on pelattu selkä telkkariin päin ja edetty parin ohjeiden mukasesti tai pelattu samaan aikaan yhdellä ohjaimella jotain peliä.

bËst

Onko Suomen nuoret tähdet nimeltä taukki ja tukaani kadonneet johonkin >_>. Ajattelin että tuolta nimilistasta puuttuu vielä joitain nimiä jotka on olleet aktiivisia.

Laatikko

Näyttäisi olevan suht vähän vielä ääniä, voisin venyttää äänestystä vielä viikolla niin ei sitten tule keskustelua siitä kuinka suuri osa ei kerennyt vaikuttamaan äänestykseen lainkaan.

Salevits

Itselle tärkeää on vain, että oli tuo sivueventti mikä tahansa, se ei rajoita friendlyjen pelaamista settien osalta. Uskon etten ole läheskään ainoa, joka tulee tuonne vain meleen takia, ja haluaa mieluummin pelata friendlyjä/moneymatseja erimaalaisten pelaajien kanssa tuon ajan.

Laatikko

Kyllä Meleelle olisi tarkoitus jättää sivueventin oheen muutama pelipiste jos niitä on riittoisasti. Tuo sivuturnaus tuskin edes kestää liian kauaa (noissa kaikissa on hyvin todennäköisesti suoraan bracket) tai saatikka sitten vie perjantaista muutenkaan kauhean suurta siivua kun paikalle saa tulla 9:00 aamulla jo. Sunnuntainakin on samalla tavalla vielä runsaasti aikaa.

(06-30-2014, 01:21 PM)bËst link Wrote: [ -> ]Onko Kart 8 -kiinnostuneita / pelejä paikalla?
Kiinnostaa kyllä, voisin koittaa oman konsolini kärräämistä paikalle.

bËst

Uskon, että turnausten ulkopuolelle sinne vois jättää myös PM:lle setin tai pari niinikään friendlyjä varten? Ite tuun tähän turnaukseen varmaan 90% enemmän PM:n kun meleen takia. Joskin en kyllä jättäis tulematta vaikka PM:ää ei olisikaan.

Onko Kart 8 -kiinnostuneita / pelejä paikalla?

Jekkukissa

(06-30-2014, 10:23 AM)Salevits link Wrote: [ -> ]Itselle tärkeää on vain, että oli tuo sivueventti mikä tahansa, se ei rajoita friendlyjen pelaamista settien osalta. Uskon etten ole läheskään ainoa, joka tulee tuonne vain meleen takia, ja haluaa mieluummin pelata friendlyjä/moneymatseja erimaalaisten pelaajien kanssa tuon ajan.
Jepjep, samoilla linjoilla.

Rush

(06-30-2014, 01:07 PM)Laatikko link Wrote: [ -> ][quote author=bËst link=topic=394.msg34905#msg34905 date=1404134472]
Onko Kart 8 -kiinnostuneita / pelejä paikalla?
Kiinnostaa kyllä, voisin koittaa oman konsolini kärräämistä paikalle.
[/quote]
Jos konsoli ja peli tulee, ja muistan ottaa jonkun sopivan ohjaimen messiin niin ehdottomasti kiinnostaa. :)

Jebu

(06-30-2014, 01:21 PM)bËst link Wrote: [ -> ]Uskon, että turnausten ulkopuolelle sinne vois jättää myös PM:lle setin tai pari niinikään friendlyjä varten? Ite tuun tähän turnaukseen varmaan 90% enemmän PM:n kun meleen takia. Joskin en kyllä jättäis tulematta vaikka PM:ää ei olisikaan.

Onko Kart 8 -kiinnostuneita / pelejä paikalla?

MK 8 ja PM kiinnostaa muakin

Pohjois-Hyhkyn Kuningas

En ole aikaisemmin käynyt missään melee turnajaisissa, mutta nyt olisi kiinnostusta vihdoin tulla. Tässä on vielä muutama kysymys.

- Olenko ensikertalaisena tervetullut?
- Onko perjantain tai sunnuntain ohjelmassa meleetä vai pelkästään muita pelejä? Jos ei onko mahdollista tulla vain lauantain melee turnaukseen?
- Onko mahdollista ilmoittautua paikan päällä, en ole vielä 100% varma tulosta?


Kiitos  :-*

mayhem_

Tottakai kaikki ovat tervettulleita. Kaikkina päivinä on meleetäkin, mutta on mahdollista varmasti tulla myös pelkästään lauantaina ja koska turnaukseen on jo niin moni ilmottautunu ja varmistanu tulonsa niin uskosin, että voit vasta myöhemmin varmistaa tulosi.

EDIT: Mistäs päin maailmaa Hyhkyn kingi o? Nimi viittaa vahvasti Tampereelle mutta pitää viä varmistaa :D

saska

Tuolla jekkukissan signaturen kissalla ei ole vieläkään häntää. Päästiinkö me jo johonki loogiseen johtopäätökseen tästä asiasta. Koska minusta ainoa logiikka on että kissalla on häntä.

Pohjois-Hyhkyn Kuningas

(07-03-2014, 06:24 PM)mayhem_ link Wrote: [ -> ]Tottakai kaikki ovat tervettulleita. Kaikkina päivinä on meleetäkin, mutta on mahdollista varmasti tulla myös pelkästään lauantaina ja koska turnaukseen on jo niin moni ilmottautunu ja varmistanu tulonsa niin uskosin, että voit vasta myöhemmin varmistaa tulosi.

EDIT: Mistäs päin maailmaa Hyhkyn kingi o? Nimi viittaa vahvasti Tampereelle mutta pitää viä varmistaa :D

Itse asiassa voit kyllä laittaa nimen listaan, järkkään sen viikonlopun vapaaksi. Ja Tampereeltahan minä  ;D

saska

(07-03-2014, 06:41 PM)Pohjois-Hyhkyn Kuningas link Wrote: [ -> ]Ja Tampereeltahan minä  ;D

Tule johonkin poraamaan lähi päivinä. Tampereella on porautumisia harva se päivä.

mayhem_

(07-03-2014, 06:42 PM)saska link Wrote: [ -> ][quote author=Pohjois-Hyhkyn Kuningas link=topic=394.msg34914#msg34914 date=1404412893]
Ja Tampereeltahan minä  ;D

Tule johonkin poraamaan lähi päivinä. Tampereella on porautumisia harva se päivä.
[/quote]

pingviinituutti

No ylläri, että Treeltä taas uutta verta >_>

Superisti tervetuloa vaan!

Jekkukissa

(07-03-2014, 06:29 PM)saska link Wrote: [ -> ]Tuolla jekkukissan signaturen kissalla ei ole vieläkään häntää. Päästiinkö me jo johonki loogiseen johtopäätökseen tästä asiasta. Koska minusta ainoa logiikka on että kissalla on häntä.
Eikö töpöä muka lasketa? :/
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17