Smash Finland Foorumi

Full Version: COMEBACK I [Melee] 1.-3.8.2014
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

RTpmwe

Hakaristiliput heilumaan

Moppe

Oli kyllä loistava turnaus vaikka jouduinkin jo lauantaina poistumaan.
Täytyy kyllä tulla seuraavallakin kerralla myös pelailemaan, pitää vaan reenata meleetä yhtä paljon kun project m niin on edes jotain toivoa teitä vastaan!  ;D

peki

oli muuten ihan sairaan hyvin järjestetty turnaus, pisteet siitä. ens kerralla vielä isompi. :-*
ja kauhee määrä uusia tyyppejä. en tienny ennestään kun 2 minun poolista. >_> mistä kaikki tuli

saska

(08-03-2014, 11:49 AM)KRN | peki link Wrote: [ -> ]oli muuten ihan sairaan hyvin järjestetty turnaus, pisteet siitä. ens kerralla vielä isompi. :-*

juu. tekeekö TO:t virallisen shoutout/result topicin eriksee vai lyönkö tänne tarinaa

mayhem_

Mahtava turnaus ja vaikka olikin aikatauluongelmaa vähän niin kaikki suju mielestäni kiitettävällä tasolla! Kiitokset Lootalle ja muille ketkä oli turnausta järjestämässä :)

Omaan suoritukseen oon singlesien osalta todella tyytyväinen tiimit ois voinu mennä paremminkin, mutta ei voi mithää.

Shoutteja:

Uudet naamat: Oli mahtava nähdä niin paljon uusia pelaajia toivottavasti mahdollisimman moni käy jatkossakin kun turnauksia järjestetään niin saadaan isompia turnauksia ja lisää kova tasosia pelaajia.

Nami: Tiimeissä näky kyllä selvästi se, että ei olla varsiaisesti tiimattu kertaakaan aikasemmin. Paikotellen kulki tosi hyvin, mutta synergia ei ollu ihan 100% niin vaikee pärjätä noille ihan kärkitiimeille sillon.

Sale: Ei ollu ihan hirveen tiukat matsit, mutta oli hyvä että pääsin pelaan sua vastaan siinä ennen deviä koska olin semi krankissa viä siinä vaiheessa niin pääs vähän paukutteleen niin alko peli kulkee :D

RT&hopo: KUUUUUS PURKKIA VITOSELLA

saska: On se kone 6. paras suomalainen turnauksesa 8)

TK: Onko saska tiimeissä nevö again? >_>

Paju: En ois kyl uskonu, että oisit päässy niin korkeelle mitä pääsit sen perusteella mitä nyt on harvoin viime aikoina pelattu mutta ilmeisesti ainakin Namia vastaan meni lujaa si.

Kalzu: Jotain kusetuksen makua ilmassa kun muka bracketissa.

peki: Marsu on vissiin piikki >_>

Pirkkalan spedet: Deeply dissappointed kun molemmat vaan 25.

wauhti

Oli kyl tosi hyvin järjestetty tapahtuma ja nautin. Oli hauska pelailla mulle "uusia" vastaan ja hieman saanu tipsejäkin.

mayhem_

https://www.facebook.com/pelitalo

Ite kävin jo tykkäämässä tehkää muutkin niin :)

Shikyo[Ijuka]

Tosi hyvin järjestetty turnaus, hyvät tilat ja yllättävän viileä sisällä onneksi. Streamikin oli huippu ja pelipisteitä paljon.

Jos ens turnaukseen sais kehityttyä sille tasolle että voin jopa tehdä kaiken mitä haluaisin että vois vihdoinkin opetella pelaamaan itse peliä... Mut mielestäni hävisin niille joille piti hävitä ja voitin ne mitä piti voittaa, Saskan olisin kyllä halunnu voittaa mut ei voi mittöö

MasterTK

Helkkarin hyvä turnaus ja olen myös erittäin tyytyväinen omaan suoritukseen. Välillä tuli pelattua omaan tasoon nähden ihan helkkarin hyvin, vaikka paljon tyrimistäkin tuli tyypillisten paineitten takia. Vuoteen pelannut paljon paskaakaan, mutta pari viime viikkoa aika tiivistä treeniä vaikutti selvästi pelaamiseen. Jos seuraava turnaus tulisi suhteellisen lyhyen ajan päästä, niin tuntuu että motivaatiota treenaamiseen voisi olla enemmänkin. Pooleissa 2nd seedi ja kaikki muut paitsi peki aika helposti 2-0. Bracketissakin hävisin vain Androidille ja Beatille, jotka ansaitsivat voittonsa. Reippaasti parempia pelaajia.

mayhem: Suomen toivo näytti taas kerran mallia ja nousi kuopasta kuin kalkkuna. Suomen ylivoimaisesti paras pelaaja, kunhan sille päälle sattuu. Pienet notkahdukset kun saat peleistä pois, niin ei edes peki pysty enää haastamaan sinua.

saska: Paukutettiin rehdisti jälleen kerran yhtä hyvälle sijalle turnauksessa.  Tiimeissä meni ihan kohtuullisesti ja potentiaalia olisi ollut pärjätä vielä paljon paremminkin. Pärjättiin esim. Androidin tiimille parhaiten suomalaisista ja Devinkin tiimiä pahoinpideltiin friendleissä. Itsekin toki välillä paineistelin ja tyrin, mutta kyllä välillä vedit sen verran pahasti rosvosektorille, ettei tulos ollut lopulta kuitenkaan kovin hyvä. >_>

peki: Aina niin supervarmaa ja tasaista peliä vuodesta toiseen. Ei mitään zäpöjä pärjätä.

Kaikki uudet: Siis yhtäkkiä hirveä kasa uusia pelaajia ja moni oli vielä yllättävän hyviä. En ois ikinä uskonut. Nyt vaan mukaan turnauksiin lisää. Varsinkin se valkopaitainen muikku-pelaaja oli kone.

Kalzu: Brackettiin vaan lesoomaan.

Ijuka: Back in businezz. 100 x parempi kuin vielä vähän aikaa sitten. Tietää kaikesta kaiken ja jos vaan reenaa lisää, niin alkaa satoa kantamaan.

Sale: Parantunut selvästi, kun pekiä vastaan päässyt pelaamaan niin pajon. Ei kohdattu bracketissa tällä kertaa, mutta foxilla sinua vastaan ei ainakaan pärjää, kuten arvelinkin. Falco vs sheik bracketissa olisi kiinnostanut.

WMK: Miehinen mies paketoi porukkaa 2-0 ja veti 3 seedillä pooleista Samuksella.

PeliQ:

[Image: NOT_impressed_zps72283183.jpg]



peki

Melee Doubles
Melee Singles
PM

laittakaa muuten kuvia vaikka tähän ketjuun jos jotain otitte.

saska

ite kuvailen fiiliksiä turnausmenestyksestäni tälleesti: http://i.imgur.com/lWKfACB.png

laatikko, stemu, nami: turnausjärjestelyt ja kaiken jöödin toimivuus oli 5/5. mitä nyt vähän aikataulut lipesi mutta muuten iso plussa kaikesta. toimii merkele. millo comeback II?
tk: tiimeissä iha ok syy energia. mun pitäis vaan saada samanlainen peruspelin varmuus mikä singleissä. ja en tiä onko parempaa ideaa kun lähteä kello 2 ajamaan helsinki-tampere väliä, mutta jos on, niin siihen tarvitaan jo vesisukset ja muuta arsenaalia.
mayhem: suomen paras.
hopo: teurastamoburgerin vainuun voi luottaa. siis kone.
rt: ei taiettu pelata yhtää mutta tiiän kyllä kuka vie ja ketä kun palaudut kalevaan ja back to the lab. >_> tiietään. <_<
pepi: karnage pepi ei muka märjänny.
jauska: rehellisesti voin sanoa että kun otettiin ne pari matsia ennen poolia niin en ollut yhtään varma että voitanko vai en. onneksi olin konemaisessa tilassa taas oikealla hetkellä.
PeliQ: hyvät matsit streamilla.
best: sinut on nyt murrettu. kukahan on seuraavana listalla. 8)
taukki ja tukaani: ei naurata yhtään nämä jutut. siis ei niiku pienimmän pisaran vertaa.
pohjois hyhkyn kuningas: konemaiselta vaikuttaa jo nyt. rupeet vaan käymään porailemassa niin koneistut sillain että alkaa ruumiita tulemaan.
muut uudet tyypit: huhhuh kun teitä on niin monta että sekasin menee kuka on kuka. sama juttu kun hyhkyn kuninkaalle sillä erotuksella että minulla ei ole juurikaan käryä siitä kuka on kuka.

swedish kids: PULLALLLAAAA!

bËst

Jos näin alustavasti lyhyesti toteaisi että turnauskokemus oli aivan uskomaton!

En rehellisesti sanoen keksi mitään pahaa sanottavaa tästä turnauksesta. Tilat mahtavat, set uppeja loistavasti, ilmastointi pelas, streamaus, ihmiset, mukkumiset, parkit... kaikki oli mahtavasti toteutettu.

Ainoa nillitys voisi tulla aikataulutuksesta, mutta mielestäni on oleellista selventää että kukaan ei varmaan Suomessa uskonut turnauksen paisuvan näin suureksi ja näin monella pelaajalla kaikkien turnausten tiivistäminen käytännössä yhteen vuorokauteen on aivan uskomattoman haastavaa. Ja kaikki paikalla olijat selkeästi tiedostivat sen kun korviini ei kantautunut yhtään turhaa nillitystä aikataulutuksesta. Turnausexperience 5/5. Mahtavaa hommaa Loota/Nami/Stemu ja muut jokka kanto kortensa kekoon (+WMK meidän majoituksessa)

Kirjoittelen jossai vaiheessa varmaan tarkempia shoutteja. Mutta toivon ehdottomasti, että kaikki uudet pelaajat sai hyvän kokemuksen ja tulevat jatkossakin turnauksiin! Puhumattakaan vanhoista patuista joita on aina ilo nähdä.

Lanttu

Aivan loistava turnaus ja aivan mahtava turnauspaikka kaikin puolin. Oli todella kiva olla taas turnauksessa paikalla, kun edellisestä (Kosteusmittari 1) oli aikaa jo 3,5 vuotta. Väitän, että valtaosassa missauksia on ollut jotain oikeita esteitä eikä niinkään mielenkiinnon puutetta. Viimeisimmästä käymättömyyden venymisestä tosin syytä Pekiä, joka ei jaksanutkaan lähteä edelliseen Kosteusmittariin Muhokselle, vaikka olisin ollut valmis autoilemaan sinne asti Helsingistä. >_>

Eipä siinä, ainoat harmittamaan jääneet asiat olivat se, etten voinut viettää turnauspaikalla niin paljoa aikaa kuin olisi ollut kiva, ja että olen niin paska Meleessä. Pitäisi jaksaa treenata edes sen verta, etten tekisi kaikkia ylimääräisiä ohjausvirheitä luontaisesti kömpelöiden käsieni takia, niin ei ärsyttäisi pelaaminen, häviäminenkään, niin paljoa. Ehkä olen omituinen, mutta singlesien brackettien kanssa auttaminen oli ainakin nyt oikeastaan hauskempaa kuin itse turnauksessa pelaaminen. Nyt vain toivotaan, että saataisiin Jyväskylään turnaus syksymmällä, niin pääsisi tuota säätöpuoltakin tekemään enemmän. Varovaisen positiivisin fiiliksin.

NamiNami

Kiitos kaikille osallistujille, oli loistava viikonloppu. Yllätyin miten iso turnauksesta lopulta tuli ja miten paljon uusia ihmisiä saapui paikalle. Erityiskiitos vielä Lantulle bracketin päivittelystä singlesien aikana sekä kaikille tänään siivouksessa auttaneille.

Hieno kuulla että ihmiset viihtyivät, vaikuttaa erittäin lupaavalta että näitä tulee lisää.

mmKALLL

Lyhyesti: Kaikki oli 5/5 8)

Needs moar pora

pingviinituutti

Shoutoutit ei oo kyllä yhtään meikän juttu (kirjottaa), mutta tästä lähtee.

Loota, Stemu, Nami: Kymmenen pistettä ja papukaijamerkki. Kaikki sujui hienosti ja Pelitalon rajoitteiden mukaan rehdisti. Neeext! Kiitokset myös Noville, jolta idea venuesta ja neuvottelut käsittääkseni alkujaan tuli.

Mayska: On se kone, kun ei kiukku puske.

Newcomers: HYEZ! Heti viikonloppuna lisää ja kokemusta alle. Etitte sieltä lähistöltä sen lähimmän toisen pelaajan ja Cube pyörimään. Tervetuloa toistekin ja kolmannen kerran.

Novi: Muut oli heikkoja. Pelaaminen on herkkua vain, kun se jatkuu aamun nousuu .

Self-proclaimed king of Northern Hyhky: Tässä on muuten mies, jolla on moti, kiihko ja otteet hallussa. Heti aamusta ovella ja viimeisten joukossa lähdössä ja uskomaton kehitys yhteen viikonloppuun. Törppö ja Tilhi huomio! Step up your game tai tämä häiskä pyyhkii multishineillänne lattiaa, kunhan pääsee ihmisveren makuun.

TK: Linkkiä kuviin tjv. tänne asap!

Leffen: Tusen tack för kommentering (11:20, 27:50, 44:50, 49:00, 54:40). Det var toppen att se dig i Finland igen.


4½/5 koska Suomi mutta sauna puuttui. Muuten erittäin konemaista.

Rush

Järjestäjille isot kiitokset, aivan loistavan turnauksen saitte aikaiseksi! Huomasi, että vaivaa on nähty aina venuen valmistelusta nukkumapaikkojen järjestelyyn asti. Kaikki paitsi aikataulut toimi ilman moitetta, mutta ei tuosta aikataulujen venymisestä voi oikeasti napista tällaisen ihmispaljouden takia. Hyvä vaan että porukkaa riitti, ilmassa oli oikeaa tunnelmaa. Erinomaista, erinomaista. :)

Riolufin

5/5 kiitos järjestäjille. Oli mukava pitkästä aikaa paahtaa kunnolla meleetä, sorkka tuntuu hyvältä. Pahoittelut PeliQ, Loota, best ja uber kun äänestin future dreamia, älkää kuunnelko yleisön mielipidettä seuraavalla kerralla.

Samochan

Eli vissiin jäi loistava turnaus kokematta. Harmillista. :/

Noh, ens kerralla sit vissiin, hokasin tuossa eräänä päivänä et uudessa pelikaupassa myydään käyttämättömiä cuben ohjaimia suhteellisen halvalla. Pakko se on toki hankkia ja mänssia alkaa taas poraamaan. Ohjainjohni.jpg

Striimi oli mielestäni hyvin toteutettu ja laatu loistava eikä lagannut juuri yhtään vaikka laitoin laaduksi sourcen.

Miinusta tulee kun suomalaiset ei yltäneet winners semifinaaleihin asti. :p

Jekkukissa

Kiitos järjestäjille, todella hyvin toimiva turnaus. Ei mitään moitetta. Oli jees päästä näkemään sekä tuttuja että uusia naamoja. Salty Playgroundin striimi Suomen turnauksessa oli kyllä helmi, laatutyön tunnistaa heti. Toivottavasti saadaan jatkumaan yhtä laadukkaina ja toimivina näitä turnauksia ja toivottavasti uudetkin tyypit viihtyivät ja jatkavat käymistä. Turnaus 5/5, oma suoritus ja hermojen hallinta 0/5.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17